KK Partizan

1. Kurac da odu ja glasam za sns sada jebo radikale i ideologiju

2. Pa znamo svi da vam moral nije jača strana :)

3. Slucajnost, kakve veze ima sto je na torti bio broj jedan, a utakmica se igrala na dan izbora?
    Samo zlonamerni ljudi mogu da povezuju ova dva dogadjaja, normalni ljudi znaju da je to bio Bajkov prvi rodjendan.

4. Nije slucajnost svi smo glasali za sns.

Ja radim i kao bot inace stalno se svadjamo ti i ja na blicu i b92

5. E Džeri, pitao si...Termin pete tekme je sreda 18.30 h, Sportska dvorana Morača.

6. pseto88

Nije slucajnost svi smo glasali za sns.

Ja radim i kao bot inace stalno se svadjamo ti i ja na blicu i b92

http://i.imgur.com/lY1qsQO.png

7. Posto sam ja, eto jebiga, osetio bar delic onoga sto vi osecate 15 godina , donekle vas razumem u svojim mongoloidnim shvatanjima, imbecilnim prozivkama i retardiranim razmisljanjima. Ipak, svestan sam da ja ovo osecam prvi put u zivotu,a vi se ovako osecate konstantno 15godina, pa predpostavljam da je vase realno stanje mnogo gore nego sto se grobari osecaju danas. Ja vas ne cenim ni malo vise, i dalje sam tuzan jer je Partizan izgubio, kao sto sam uvek bio srecan jer je Partizan pobedio.

Da li se vi, kao pripradnici navijaca koji napokon imaju razloga za kosarkasko slavlje, osecate srecno zbog pobede vaseg, ma koji god to klub bio, tima ili vas jedino uveseljava cinjenica da nije pobedio Partizan?

Da li ste sad svesni koliko ste kvalitetniji od nas bili u ovoj seriji, i da smo vas u stvari 15 godina jebali na suv kvalitet i nista vise?
    I za kraj, da li ste i dalje svesni da smo mi jedini sampioni ove jadne zemlje Srbije?
    OK, mozda necemo igrati EL, velika steta,ali da li ste sigurni da zelite da upotrebljavate izraze kao sto su "prekid dominacije", "pocetak nove ere" i slicno?

Da li ste svesni da kao i svaka vestacka tvorevina mozete da nestanete duplo brze nego sto ste nastali a da cemo mi i dalje biti tu da vas oducimo od kosarke i posaljemo tamo gde vam je i mesto?

8. posla mi suza. :')

9. Hej momcovi, nista se ne brinite, tu smo mi uvek.

10. Ja radim i kao bot inace stalno se svadjamo ti i ja na blicu i b92

Botovi se ne svadjaju, oni samo istovare svoj djubar, upisu poene i teraju dalje.
    S obzirom da se forsira onaj screenshot komentara koji ja nisam pisao (niti mogu da provalim koji je ono sajt), kontam da ga je pravio neko od vas u svrhu seoske prozivke. Ali ovako bez konteksta nema smisla.

11. Мене копка да ли че сви да остану да заврше и домаћу лигу.

12. Pavlovic tesko. Dule je opet dao veoma losu izjavu, da tim ima neka ogranicenja i maltene nemamo mi tu sta da trazimo. Definitivno ga je ovo macevanje kurcevima sa naprednjacima poremetilo.

13. E jbg, ako ode pecaroš onda imate šanse da izgubite jednocifrenom razlikom od Zvezde. Ako ostane nakantacemo vas 15+

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.