KK Partizan

1. Mislim da nisi u pravu Fokus, makar za period od 2005-2010 gde smo ih ponizili, u svakom navijačkom pogledu. O sprckom bolje da ne pričam. Tortura.

2. džoni pričao sam o fudbalu i obrazložio ovamo i zašto, iako je košarkaška tema (: o navijanju u pioniru nema ni rasprave, cigani ionako ne bi smeli sebe da nazivaju košarkaškim navijačima ako imaju trunke obraza (:

3. Na fudbal i mislim. U svakom pogledu dominacija do sukoba.

4. "Iz kontakata koje sam imao sa njima zaključio sam da su u pitanju normalni i obrazovani momci sa kojima se može razgovarati. Sve su to naša deca, a što se dosijea tiče, oni su u Srbiji relativna stvar", poruka je Čovića.

Права порука, нема шта.

Знате шта? Господин Небојша Човић је један криминалац, један манипу-преварант.

5. Na fudbal i mislim. U svakom pogledu dominacija do sukoba.

ovde se već razmimoilazimo :D neorganizovani smo bre već godinama nekako, neke pesme se ne pevaju kako treba, do skoro nisu smišljane nove (baš je bio dosadan repertoar jedno vreme). da ne pominjem naše pokušaje koreografija, koji su osuđeni na propast em što nemamo dovoljno veliku tribinu za normalnu koreografiju, em što nismo preterano kreativni u većini slučajeva, em što su koreografije sranje i to jednostavno nije grobarski fazon (:

edit: još jedna stvar koje sam se setio je da ne vršimo dobru propagandu, što cigani vrhunski rade. mislim na profesionalno snimanje tribine, kvalitetne navijačke sajtove i slično. sad skoro se pojavio jedan lik na tjubu koji to dobro radi, PodrskaJuga, od ostalih možda samo underPFC. to je jedan od preduslova za brojnost na tribini, a iz brojnosti se kvalitet sam isprofiliše (:

6. i još jednom:

NEMOJ ZVEZDO SUZE LITI, JER I TI ĆEŠ PRVA BITI, TO ĆE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA!

7. Zajebi to fokuse, da nećemo da počnemo da deci u osnovnoj školi delimo džabe ulaz ko oni. Ko hoće da dođe doćiće bez obzira na klipove i ta sranja. Pokenjam se na brojnost. A nikad nije bio naš fazon da sad pravimo tu neke koreogradije i ta sranja, naše je uvek bilo grlo idlanovi i tako bi trebalo uvek i da bude, uz koju bakljadu razume se. Do pre dve godine kad "rat" između naših i konačno nije počeo nisu znali gde se nalaze u bilo kom derbiju u fudbalu.

A ćoravi nastavlja da fascinira izjavama, koj kralj :D

8. za koreografije sam isto to gore i rekao, samo na drugačiji način (:

9. Cek, oni bojkotuju ABA i dalje?

10. Video sam da si ih pomenuo al me mrzelo da čitam do kraja lolololo

11. em što su koreografije sranje i to jednostavno nije grobarski fazon (:

Tu se slažemo, ali su i najnebitniji deo navijanja. Mislim na ono kada su izmišljali zvučnike neke jer nisu mogli da se čuju.

Snimanje je kvalitetno, pored Podrške Juga i Andera ima tu i sale22 i mnog, da ne nabrajam sada. Sve nebitne stvari, kada se pogleda da ih 5 godina nisam čuo. Jeb'o marketing, kada prođe sukob "Naša je tribina opet puna dima i opet kreću suze ciganima."

Smara što takma nije na RTS-u jebem im mater.

12. Jebem im mater, ni to neće da prenose?

13. Jok sad sam pogledao, samo Arena od naših.
    Mislim mene boli kurac ja imam Arenu i svejedno bi gledao na Areni zbog Avdića al koji kurac radi taj Tijanić, je l' on normalan čovek? Ne prenose više ništa bitno od sporta... Debilčina glavata...

14. Slepci. U mom selu niko nema Arenu, moraću do grada da se cimam.

15. Tijaniću jajaro.....lololo ionako ne bih stigao da gledam, vikend mi je zajeban do koske.

16. TIJANIĆU GLOĐI NAM KARUUUUUU

Izvinjavam se, znam da ne gledate blakonaklono na dolazak sekundaraca na vašu temu, ali i mene onaj moron nervira sa neprenošenjem utakmica. A izduvao sam ga kod njega i za šljaku, pa je red da ga po starom srpskom običaju i zbog toga mrzim lololo

17. TIJANICU TIJANICU STO NAM SEDIS NA GLAVICU?

18. Gonzo, ti si mozda cigos,al tebi je dozvoljeno da svracas ovde. Eto imas moju dozvolu hahaha

19. Eto imas moju dozvolu hahaha

Fala čika Mudo :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.