KK Partizan

1. OOOOOOOO DA LI NAS CUJETEEEEEEEEEEEEEEE?
    VI STE PICKE NAJVECEEEEEEEEEEEEE!

2. TIJANIĆU 'EBEMO TI SVE PO SVIM SPISKOVIMA!!!!!!!

3. Nego ljudi, imam Andjusu na fejsu pa vidim sta se desava.
    Na stranu to sto je on odusevljen odlaskom u Virtus, ali sto su zabari odusevljeni njime?
    Na svakih 15 minuta izbacuju neku novu sliku dobrodoslice, poredjenja sa Danilovicem, komentari tipa "virtusovi srbi jebu mame" ...

4. http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201004/6985/sam-se-cesljam.jpg

I setih se jednog od najboljih postera!
    TIJANIĆU TURČINE NAPUŠI SE KURČINE!!!123

5. Bolji od drugih...iskusniji i slično...Srpski mentalitet, ko je bolji od tebe, ocrni ga na sav glas...ako to ne pali, pljuj mu i po ženi, nije problem...

Lolololololo, cigosi objasnjavaju zasto pljujemo Rakocevica.
    A nije ni svestan da je ovom recenicom najbolje opisao razlog zbog kog hejtuju Duleta!

Realno, ko ne zna da je trenutno Rakocevic najbolji igrac u ABA ligi?

DULE VUJOSEVIC SA LA LA LA!

6. GAZIMUDO SNAJPERISTO LOLOLO

7. Brate Anđušić i Danilović ne mogu da se porede ni u snovima. Danilović je vrv najbolji evropski bek svih vremena bez lažne skromnosti, gledao sam neke njegove mečeve i poteze pre nekih nedelju, dve i prvo sam počeo da se pitam koji je moron uopšte rekao da je Bogdan novi Danilović. Koja je mašina bio Danilović to nije normalno, šut, ulaz, zverski odraz i odbrana. Jednostavno najkompletniji igrač.

8. Danilović može da zakuca dvije lopte odjednom.

9. Dobar je Anđušić svakako ali Danilović je bio nešto posebno ipak. Ne vidim novog igrača približnog kvaliteta kao što je on bio.

10. Znači uživaću u blagodetima strima. Hvala Tijaniću....

11. http://www.soskanal.net/47368/pu-kragujevac-nije-izdala-saopstenje-video/

I sasvim slucajno ova vest izlazi 2 dana nakon lazne objave.. Zivo me interesuje sta ce biti sa "onim" ko je ono saopstenje izneo u javnost.

12. Zivo me interesuje sta ce biti sa "onim" ko je ono saopstenje izneo u javnost.

Kao i uvek, ništa, nažalost...

13. Gledao sam veci deo tekme efempea protiv Ulma. mogu vam reci da itekako imamo sta da "ukrademo" od onog ulma.
    Prakticno bez najboljeg igraca Brajanta, oni su se ispisali po ciganima u sred pionira.

Ko sto dzoni , rakocevic nek ubaci svojih 20 do 30 poena, poenta je zaustaviti sve ostale.
    Svabe su lepo pustale, ali bukvalno pustale, Cvetkovica i Radivojevica, i ovi nista nisu uradili.
    Lose po nas je sto Dule forsira igru na centra,a realno Rasko je trenutno u odlicnoj formi igra vrlo korisno,dok im i ona camuga zna da odigra dobro.
    Pored suta za tri, Ulm ih je razbio prodorima i sutevima sa poludistance, nasi to rade jako retko. Treba vise secenja linija odbrane, tako im uneti pometnju i sa dosta asistencija ih rasturiti.

14. I jebite se, samo ja postujem ovde :D

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/228202/Bojic-nije-imao-milosti-Vujosevic-mora-da-plati-247800-a-Covic-118000-dinara

Fala kurcu da su bar ovde podelili kazne na ravne casti i nisu ucestvovali u potpirivanju toga ko je kriv. Bez ironije kazem ovo. Duletova kazna je veca zbog kritikovanja sudija, a za to uvek ide kazna.

15. A za izigravanje sudije i delegata i prekidanje susreta nema kazne? M?

16. Brate, da li si realno ocekivao da ce smeti to da pomenu?

17. Ma nisam nego eto da napomenem.

18. Imajte srca, pa mora Čović da da nešto para i Voši da mu paze na Fiću.

19. BEEEEEE DEVET DVAAAAA, POLICIJSKA EMISIJAAAAA....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.