KK Partizan

1. U pravu si moja filozofija je da se klonim budala al eto nekad napravim izuzetak

2. Vidim ja da praviš izuzetak, čim si se toliko zgotivio sa Džerikom.

3. Ne znaš ni nick da prepišeš kretenu maloumni.

4. Pa kad si nebitan. Idiote

5. Куртони хахахаха

6. P.S. ĆOKI ĆAPIO BEKPEKA?!

Bekpek? škk?

7. nisam ni ja siguran, vrv neka aluzija na onaj klip sto su napravili gde zamisli Milutinov gradi Bobija. I onda posto u tako nekom guranju doslo do toga da ga Milutinov faulira sa ledja drzeci oko struka, i kao nazvali ga ranac.

Ciganski neki humor valjda, po obicaju stigao nakon saopstenja sa rsb foruma

8. Jebe Dule pa ne vadi. Garantuje za Milutinova da neće kod limenki u tabor...

9. nisam ni ja siguran, vrv neka aluzija na onaj klip sto su napravili gde zamisli Milutinov gradi Bobija. I onda posto u tako nekom guranju doslo do toga da ga Milutinov faulira sa ledja drzeci oko struka, i kao nazvali ga ranac.

Ciganski neki humor valjda, po obicaju stigao nakon saopstenja sa rsb foruma

kad smo pricali o repki i centrima ja rekao da ne moze neko ko je bobiju glumio ranac da ga pojede za dorucak kad bi trenirao sa pekmenom tako nesto jbg sad ne mogu da se citiram. Posle neki cigan reko bekpek i eto ti ga sad

10. I gradio ga kurac moj svo vreme mu visio na ledjima bas ko ranac keve mi dobro ajde nekad i spreda

11. http://vesti-online.com/Sport/Fudbal/491191/I-on-pomaze-KK-Partizan

E baš smo pokvareni. Zagrobarili smo svakog stranca koji je ikada nosio crno beli dres... ;-) Cigani , jebi ga, rđav katanac nam daleko...

12. Okacio ja gore Penzose, e jesi zreo za penziju. Mora da danas leze penzija, cim si 'vako prezreo?

13. Uuuu Jeri izvini. Jbg od kad mi uplaćuješ 10 % manje slabije vidum...;-)

14. Nije istina, ja ti uplatim svih 100%, nego ti ova govna kradu.

15. Mamu im... Uplati sledeći put ko pomoć KKP tih 10% da bar ode kod pravih!

16. Ja jutros u pola 5 na aerodromu, kad kraj mene Ćoki... Sa suprugom. Reko dal da otpevam pesmu...;-) il da ga podsetim na bazu i Preševo kad sam mu raport predao. Al došo da pratim tatu, pa da ne kvarim porodičnu atmosferu.

17. честитам на титули

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.