Da sam na mestu nekog bogataša ja bih nas kupio! ;-)
Kad mi se ugovna dan, ja za komp pa lagano klipovi KKP... Imam neki osećj da će se napraviti naš moćan tim i da će se naći sponzori . Institucija je sada sportski bastion otpora svemu što nevalja u državi! To je početak...
MI SMO GROBARI NAJJAČI SMO NAJJAČI
Nego sad tek vidiš kol'ko je ret optužiti Vučića, Čovića, i centre moći za to što je igrač otišao iz kluba (za veće, ili bar redovne pare), pa seruckaš.
ne, ti hoces da kazes da je partizan dao pare irancima da odvedu vranesa bas pred utakmicu koja direktno utice na opstanak partizana, metalca i srpske kosarke uopste
Konzervacija i zamrzavanje Zvezde se priblizava isteku roka i tu ce biti opasne borbe izmedju Covica i politickih struktura. Covic je u prednosti jer nema odgovornost prema glasacima i koristice sva moguca sredstva da se dodvori nesrecnoj ciganskoj populaciji. Njih ne zanima nista drugo nego propast Partizana. Kako i ne bi kad im se Vujosevic ispisao na lice, a dobroj vecini se posrao na zivot u potpunosti.
Jajarski su ti potezi gde samo jedan deo rečenice citiraš dusane. Naročito za ovako neku glupost. Jbg, kapiram da bi vam naročito sad bilo lakše kad bismo se svi sklonili, al jbt izdrži, ne padaj još niže... :((((
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahahaha, al dobro treba ti malo da skontaš.
Glup si
dA
Da sam na mestu nekog bogataša ja bih nas kupio! ;-)
Kad mi se ugovna dan, ja za komp pa lagano klipovi KKP... Imam neki osećj da će se napraviti naš moćan tim i da će se naći sponzori . Institucija je sada sportski bastion otpora svemu što nevalja u državi! To je početak...
http://mondo.rs/a793391/Sport/Kosarka/Slavko-Vranes-se-vraca-u-Iran.html
Khm, baš pred utakmicu sa Paćom da se na ovaj način destabilizuje tim koji je na rubu egzistencije zbog jakih ali nepravičnih struja koje su na vlasti, i koje se za sve pitaju u zemlji. :'-(
dionisio sta god vi napisali nama uvek ostaje bari i liga sampiona koju vi nikad necete osvojiti
A 91?
Aha, ovo tema za basket. Sry
ma nisi skapirao (nisam ni ocekivao)
vi se ugasili a kacite nama katance na temu.
vi dugujete milione a pisete o dugovima na nasoj temi
itd da ne nabrajam vise
Ok
Nemoj više pls. Nađi jedan katanac da sam vam okačio, može i lanac nije bitno, i neću više reč napisati na temi.
Nego sad tek vidiš kol'ko je ret optužiti Vučića, Čovića, i centre moći za to što je igrač otišao iz kluba (za veće, ili bar redovne pare), pa seruckaš.
ne, ti hoces da kazes da je partizan dao pare irancima da odvedu vranesa bas pred utakmicu koja direktno utice na opstanak partizana, metalca i srpske kosarke uopste
Pukli bi i s Vranješom u timu...
To si već jednom napisao loool
Mada ja ne znam zašto ljudi i čitaju tvoje postove kad su u rangu sa fanatičnim
Iduca godina ce biti izuzetno teska za Partizan.
Konzervacija i zamrzavanje Zvezde se priblizava isteku roka i tu ce biti opasne borbe izmedju Covica i politickih struktura. Covic je u prednosti jer nema odgovornost prema glasacima i koristice sva moguca sredstva da se dodvori nesrecnoj ciganskoj populaciji. Njih ne zanima nista drugo nego propast Partizana. Kako i ne bi kad im se Vujosevic ispisao na lice, a dobroj vecini se posrao na zivot u potpunosti.
Covic to zna i igrace na tu kartu.
Вратити Варгу. Варга > Ђумић
Jajarski su ti potezi gde samo jedan deo rečenice citiraš dusane. Naročito za ovako neku glupost. Jbg, kapiram da bi vam naročito sad bilo lakše kad bismo se svi sklonili, al jbt izdrži, ne padaj još niže... :((((
P.S. ĆOKI ĆAPIO BEKPEKA?! E TO JE
L O L
O
L
Pa sigurno je da se ti najbolje razumes u jajarenje. Idi trazi sa fanaticnim hromozome koji vam fale, nemojte gubiti vreme po internetu.