KK Partizan

1. Glavu gore grobari.

Vremena su takva, treba biti strpljiv i pametan. Nama nisu cilj titule, vec da sacuvamo klub. Mutna su vremena dosla, psihopata koji vodi drzavu leci svoje dugogodisnje frustracije i dok mu se fabrike zatvaraju i zemlja raspada, on sipa pare u raspalu zvezdanu i fmp.
    Kad promeni ustav i konacno preda Kosovo, taj izdajnik ce biti pusten niz vodu zajedno sa svojim projektima iz predgradja.

Nas grobare ce buduce generacije slaviti jer smo se suprostavili toj nakaradnoj sili, dok ce se delija njihovi gnusati i stideti jer su dozvolili da im se SD skoro pa kompletno ugasi, a zatim krenuli da navijaju za tudje klubove. Usput podrzavajuci vec pomenutog psihopatu u nameri da razvali ovu zemlju i izvrne ruglu sve sto je vredno i valja.

Mi bar imamo klub. Aj ziveli.

2. Nas grobare ce buduce generacije slaviti

Ahaha idukurac Sveti Savo nisam te prepoznao

3. Povuci vodu barem kad si se vec iskenjao

4. Sveti Savo braću miri.

5. Nas grobare ce buduce generacije slaviti...
    http://www.dodaj.rs/f/2c/vJ/3KRcjn4J/2/vucicupederu.jpg
    PORTRET U HOLU OŠ"SVETI VUČIĆUPEDERU GROBARSKI"

6. Gle pantera al skacu. Jbg, znam da istina boli. A sad ne zagadjujte ovu temu i bastion demokratije i pravde, nego nazad da drkate na Covicevu sliku.

Directore, ti mozes da se dzaras nekim svecnjakom. Poznato je na sajtu tvoje pasivno gej iskustvo o cemu smo vec razgovarali.

7. Drkate na Covicevu sliku
    http://www.dodaj.rs/f/2c/vJ/3KRcjn4J/2/vucicupederu.jpg
    Poznato je tvoje pasivno gej iskustvo

8. 9 sati jebenih.
    Ste živi jbt? Daj dođite neće niko da vas zajebava.

9. Ja ocu malo jbg, red je

10. Ma dobro to što se valja al ništa spec neće da bude

11. Pa nista sto nisu vec pregrmenli

12. Mnogo bolje jebem od kako sam

P A N T E R
    A
    N
    T
    E
    R

13. 9 plus 13 sati posta nema. Pa i na temi koju Rasni otvori se vise postuje

14. E posto ih nema da pitam tebe mozda znas: kad stizu pavlaka i plej?

15. Nego mene interesuje zašto su vaši zapeli dimamo f4 u beogradu 2017 kad zvezda nema šanse da igra jer će biti sveže odleđena.Jedino ako nastavite da navijate za FMP i kad vam se odledi oriđiđi klub lolo

16. Hahahaha pazi sad
    S L E D E Ć E S E Z O N E
    L
    E
    D
    E
    Ć
    E
    S
    E
    Z
    O
    N
    E

17. sad imamo dve teme
    širimo se, uskoro pada i Šta ručate danas il kako se već zove

18. Imate i dva kluba pa vam trebaju i dve teme otvorite drugu samo je odma zaključajte pa je otključajte za godinu dana lololo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.