Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Čović zaboravio da napomene kako su ti navijači i pravi Obilići, pogotovo onaj što je ušao na našu stranu. Čovek je k'o Obilić onomad kad se šatro predao da bi zajebo Turke e tako je i ovaj lik zajebo naše... MA PRAVI OBILIĆ!
Gledao sam i ja efempe juče, dok nije počeo Mančester.
Šta znam, očekivano je to.
Mislim ne treba im veći neki dokaz da nisu za Evropu, jer kada protiv trećeg tima u Nemačkoj gubiš kući i to da pobeda protivnika ni jednog trenutka ne dolazi u pitanje, onda je sve jasno.
Opet, ovo nije neki zlurad komentar, da se ne shvati pogrešno. Ovo je potvrda onoga što sam pre pričao, da oni moraju da piju još mleka i sa ovom ekipom ne bi pobedu imali u našoj grupi u EL, doduše kada god su bili u EL, a beše to davno, obrukali su nas kao košarkašku naciju.
Ali dobro, neću da kažem ništa za sledeću ili neku drugu sezonu. Videćemo šta budućnost nosi, ali treći u Nemačkoj, treći u Turskoj i šesti u Rusiji, stvarno nisu neki protivnici.
EFEMPE JE PUSTIO ULM!
Recepat je jasan, Rakoč nek divlja k'o juče, lomiš ruke Radivojevićima, Cvetkovićima i Nelsonima i toeto, puca EFEMPE!
Al najjaci su mi cergari, sad su u fazonu, ko da nam je bitan Evrokup, lololo
A do pre mesec dana, pricali kako osvajaju..
Tako će na kraju sezone da pričaju kako je najbitniji Kup Radivoja Koraća ustvari lololo
Je l' zna neko da li su već započeli snimanje novog filma o osvajanju kupa? lolololo
I uradiće bronzanu statuu Rakoča priključenog na aparate ispred one njihove brvnare u Železniku lololo
Vidi dzoni šta zahvaljujući tebi izlazi na googlu :)
http://goo.gl/VN1Rq
Nešto sam pesnički raspoložen.
EFEMPE UMIRE
EFEMPE GASI SE
A VI KUKATE
ZA LIMENKE PROSITE
PIČKE FUZIONISTIČKE
Acam obradijo onu pesmu. lololol
Jes da ima pet stihova al ko ga jebe.
ČOVIĆ PITA SE,
MRŠ U PREDGRAĐE PA TAMO SMRDITE
PIČKE LIMENKARSKE OPAAAAA
Realno...Rakocevic ''bitnija nam tekma sa Partizanom''....daj, koji blamovi od izjava...kazu...3 utakmice u 4 dana...ko ih tero da igraju sa nama 2 dana? :)
Džanki, pa kako ko, svinja debela namestila da se odloži tekma. :)
Tacno tacno :D Malo je reci da jedva cekam tekmu u nedelju, vise buke dizu oko ove 2 pobede nego mi kad smo usli u F4 EL (ono da su nas pustili zbog kladionice je najveci fejl koji sam procitao u zivotu, muda mi pocrvenela)
http://goo.gl/VN1Rq
Lololo a prava je i slika onako.
Ja onako, jer nekako nije ni neki osećaj pobediti ih. To je klasika. Znaš da nisam slavio pobedu protiv njih jedno 5 godina. Postalo normalno.
Bertans Džoni jebemu miša, bez R :D
Sube pogledaj sliku ide BertRans. :)
Немо се брукате, без р је. :)
Немо се брукате, без 'р' је. :)
http://i48.tinypic.com/rub5as.jpg
Onda je slika fejlovala, pošto proverih na vikpeđiji, a tamo je bertans.
Izvini fokuse. :)
Istrolova vas Džoni samo tako.
Ovaj capne i pola malog prsta i pokazivaće tri prsta i kad mu kažu baci pet.