Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne Gaz ti ne bi zgrnuo milione da si na položaju. De ba ne seri pls brt
Pa recimo da sigurno ne bih uzeo pare da izgradim stanove, a onda rekao "koje stanove".
AL valjda je to ta razlika o kojoj mi pricamo. Nismo isti jbg.
VEČERAS SVRŠAVANJE PO EFEMPE ŽELEZNIKU!
Otključaj derbi temu Džone.
Nadam se da si svestan da si upravo opisao Pavlovića iz čini mi se treće utakmice polufinala ABA lige.
I još nešto, Kalinić je na poslednjim utakmicama pušio pet ličnih i dobijao tehničke zbog prigovora tako da mu svakako ne gledaju kroz prste. Nisam doduše primetio koga on to pokušava da povredi, ali ajde verovaću ti na reč za ovo.
Gazi, mogao si mi bar odgovoriti na ona pitanja na fmp temi kad si me vec prozvao picketinom itd. Zivo me interesuje na sta bi to izgledalo.
I još nešto, Kalinić je na poslednjim utakmicama pušio pet ličnih i dobijao tehničke zbog prigovora tako da mu svakako ne gledaju kroz prste. Nisam doduše primetio koga on to pokušava da povredi, ali ajde verovaću ti na reč za ovo.
LoL, pa ja prvi rekao da nas je Pavlaka unakazio u vecini derbija i da mi nije jasno da se neko sa takvim iskustvom i igrackim kvalitetima moze onako spustiti.
Nego, jel ja to negde trazim Pavlovica u repki? Jel svrsavam na njegove tehnicke?
Ne. Razumem ga sto pizdi jer mu ne sviraju bukvalno nista iako ga kasape, al i dalje ne sme da dozvoli sebi da propadamo zbog njegovog ispucavanja i teranja inata sudijama, lazicu i kalinicu.
A posto si primetio da mu sviraju tehnicke, jesi li primetio kad mu sviraju tehnicke?
Nisi,al nema veze. E pa vidis, u poslednjem derbiju sezone su mu svirali tehnicku na +15 za Partizan u poslednjoj cetvrtini. A drao se na sudije i negodovao na svaku odluku, od PRVOG MINUTA! I oni trpeli, trpeli, i kad su videli da je tekma Partizanova, onda kao ajde moze sad. Isto tako je bilo i u ovoj prvoj tekmi.
A to gde ti ne vidis kako se povredjuje igrac je nacin kako pravi faulove. Ako si gledao poslednju u ligaskom delu, da li si zapamtio ono kad Tepic polaze loptu a on krvnicki udara u njega dok ovaj doskace i baca ga u reklame? Verovatno nisi, jer to je reprezentativac. Prvo, ne samo sto je mogao da povredi igraca (zna on to, kosarkas je, zato se tako i zaleteo), drugo ne samo sto nije dobio faul, nego ono najvaznije, nije ni pruzio ruku TEPICU, pitao jesi dobro i slicno, nego je kao i svaki pravi vojnik nastavio dalje ko da je bacio loptu u travu a ne coveka u reklame.
A poslednji primer zasto ga mrzim je sa poslednje tekme. On pravi faul nad Macvanom, opet se zalece ko da to tamo nisu ljudi nego vrece, skrsi coveka, Macvan pada preko njega, i on govno raspalo se ironicno smeje na odluku sudija dok Macvan pita JESI LI DOBRO, ovaj mu odgovori posle treceg pitanja.
Gazi, mogao si mi bar odgovoriti na ona pitanja na fmp temi kad si me vec prozvao picketinom itd. Zivo me interesuje na sta bi to izgledalo.
Da si hteo konverzaciju i diskusiju, pitao bi me ovde, a ne da odes medju svoj copor hijena i onda kao pokazujes prstom "vidi ga onaj sta je lupio". Znam da vas u cergi ne uce tome, tako da smatram da nema svrhe da nesto tu dalje pricamo.
Lepo sam ti ukazao na cinjenicu da je Duda Golubar (btw, tako ga i tvoji drugari zovu, al sad cute ko picke dok ti meni to kao zameras) sa timom koji je 2009. na EP uzeo drugo mesto izgubivsi od Spanije, 2 godine kasnije uzeo 7 mesto. Sa timom koji je on stvarao. I to sa najmladjim igracem od 22 godine.A te price o smeni generacija su neosnovane jer je Sale na SP vodio ekipu 27 godina prosecne starosti.
Pa eto, kad si vec zapenio za taj moj post koji sam provukao na nasoj temi cisto jer velicate dula poput bozanstva nekog, i kad si samouvereno krenuo da se busas kako me poklapas itd, mogao si lepo i odgovoriti tamo na odredjena pitanja, a ne elegantno da iskuliras. To je maltene ista ekipa 2009 i 2011 bila, neuspeh je ne kazem, ali isto tako je napravio pre toga 2 velika uspeha i da nije bilo kradje sudija u Turskoj jos vise bi bila znacajna. Kod Sala su sad nosioci igraci koje je Duda gurao, i to je cinjenica (i Bjelica, i Teo koji je sad potpuno sazreo, i Kalinic do tada anonimus...). Isto tako ne vidim da je Dule tada napravio generaciju koja ce da hara par godina kasnije (sastave sam vec napisao na onoj temi).
Pokusao si da opravdas Duletov neuspeh politickom situacujom, ali si se zajebao jer je to bilo 3 godine kasnije, zajedno sa svetskim prvenstvom i 'drkanjem' na Iliju Petkovica. Nema opravdanja, njegov sistem moze samo u Partizanu da donese uspehe i to iskljucivo sa mladim igracima.
калина је преготивна глава, инфо из друге руке
заслепљен си мржњом гау
Ovo ne razumem. Ja nigde nisam spomenuo reprezentaciju.
Nisi,al nema veze. E pa vidis, u poslednjem derbiju sezone su mu svirali tehnicku na +15 za Partizan u poslednjoj cetvrtini. A drao se na sudije i negodovao na svaku odluku, od PRVOG MINUTA! I oni trpeli, trpeli, i kad su videli da je tekma Partizanova, onda kao ajde moze sad. Isto tako je bilo i u ovoj prvoj tekmi.
Postaješ previše paranoiočan. Kalinić je tada dobio dve tehničke i automatsko isključenje a ne jednu i to ispred mene jer se sve dogodilo kod novinarskih pozicija tako da sam veoma obro video, najverovatnije mnogo bolje od tebe. Ja bih sad mogao da paranoišem da su sudije htele da poguraju Partizan na prvo mesto pred plej of (pošto je posle isključenja Kalinića Partizan stvarno i otišao na 20 razlike), iako je on potpuno zasluženo isključen.
I još nešto, to što kažeš da tolerišu njemu razgovor sa sudijama od prvog minuta rade potpuno isto i sa Mačvanom koji pola utakmice provede šireći ruke i značajno gledajući ka sudijama istovremeno komentarišući njihove odluke, ali ja zbog toga ne tvrdim da je smrad, govno ili ne znam šta.
Ti stvarno tripuješ da je on tada hteo namerno da povredi Milenka? Brate postaješ kao vučićpeder, bez zajebancije. I još jedom, kakve veze ima sa pričom to što je Kalinić reprezentativac.
Tebe nervira što se ironično smeje na odluku sudija i mrziš ga zato što je odgovorio Mačvanu tek kada ga je treći put pitao da li je dobro? Ne znam čak ni šta da ti odgovorim na ovo.
Ti, a i još neki od grobara na ovoj temi imate problem da skapirate jednu jednostavnu stvar. Zvezda igra odbranu upravo onakvu kakvu je godinama igrao Partizan. Odbranu koju je Dule Vujošević davno nazvao evroligaška odbrana. Ne smeta Duletu čvršća, grublja igra pošto je on to maltene i patentirao, a gomila trenera ga i kopira, već mu je problem što nema dovoljno igrača da bi odgovorio na isti način. Jer ako krene sa takvom odbranom, prva petorka će ući u problem sa faulovma kao što se dešava Zvezdi, a Dule nema toliku klupu kao što je slučaj sa Radonjom. Pri tom takvo igranje odbrane nije izazvalo žalbu nijednog trenera od timova sa kojima je Zvezda igrala ove godine u Evroligi, niti su krivili sudije za bilo šta. Zvezda takvu odbranu igra cele sezone.
Nije problem što će Dule da kaže na konferenciji kako se igra grubo, i treba da kaže to mu je i posao, ali ima prilično petlje (tačnije nema stida i sramote) da otvoreno na konferenciji slaže kako su Mačvana i Milutinova povedili igrači Zvezde. Milutinov se povredio pri doskoku i pri tom nije doskočio na nečiju nogu ili tome slično kako je Dule predstavio, a tek mu Lazić nije podmetnuo nogu. Lazić ga je udario po ruci i faulirao, što je sudija svirao, a Nikola je nezgodno doskočio i ništa više. Mačvan se okliznuo na vlažan parket, niko čoveka nije ni pipnuo, a ovaj dođe i prodaje priču kako su ga igrači Zvezde faulirali. Međutim, Dule proda priču, hvala bogu ima onih koji će da se upecaju i počinje pljuvačina.
Ok, koji je to minut bio, i zasto su mu odjednom dali 2 tehnicke a pre toga nijednu? Iako je jednako jako protestovao?
Zasto ti npr nije sumnjivo da Pavlovic svaku prvu cetvrtinu zavrsi sa 2 ili 3 faula dok recimo za isti kriterijum cigani nemaju ni upola faulova ko on?
Za drugi deo tvog odgovora su se pobrinule sudije kad su sekvoji u poslednjih par minuta svirali svaki kontakt, usput poklonili Mitru 2+1 uz ocigledan faul u napadu i slicno. Imam oci.
Postoji razlika kad prigovaras da ti nesto nije svirano jer si bio u prodoru sa dvojicom igraca, a postoji razlika kad napravis FAULCINU koju bi sviraoi rod rodjeni mu i deres se na sudiju da nije faul. Uz to, taj isti Macvan na svakoj tekmi za neku sumnjivu loptu kaze " JA SAM JE IZBIO ,VASA JE" dok cigani skacu i ona ono sto su izbacili da je njihova. Taj deo neces da prizas, a mozes da ga cujes jer si pored terena.
Naravno da mislim, uletanje nekom u noge prilikom doskoka, usput se ne okrecuci da vidis da li je dobro ili da pruzis ruku da ustane mi ide u prilog tome. A to je samo jedan slucaj, da me ne mrzi i da imam znanja za pravljenje klipova, napravio bih film od sat ipo samo za kalinica.
Ne moras nista da odgovaras, jasno je da ti je to normalno kao i bacanje coveka u reklame u "zaru borbe" bez jebemti i bez osvrtanja.
Odgledao sam CELU konferenciju ,za povredu Macvana nije okrivio nikoga, a nikako igrace CZT. Ako si je i ti odgledao, zasto sad izvrces istinu, cije poene skupljas?
Ja smem da se kladim u sta hoces da nije okrivio nikoga za Macvanovu povredu a ti mrtav ladan izjavis
I ti njemu nesto zameras? Ja za dokaz imam celu konferenciju, sta je tvoj dokaz?
Jel ti smeta takva izjava od strane radonje koji izjavi da Dalo juri Wilijamsa da ga povredi? To nije izmisljanje jel? To ne potpaljuje vatru? Ne naravno, to je samo tupavi radonja koji dobija tekst da iscita na konferenciji.
I za kraj, posto si upucen u sportska desavanja, novinar si i imas informacije koje mi obicni smrtnici nemamo, ajde objasni bratu nejkedu pricu oko "Duletove repke" posto mi je pun kurac sto se to predstavlja kao najveci neuspeh nase kosarke.
Budalastina ravna okrivljivanju Zeljka Obradovica za katastrofu u Beogradu.
I da nejked, zanimljivo da ti u repki smetao Vule Avdalovic i Djuro Ostojic a nije ti smetao Jovic i Kalinic i BIRCEVIC iz RKG (bez ikakvog specijalnog razloga su dobili poziv u repku) i Rasko Katic koji ima 40 godina i iza sebe ima sezonu koje bi se vecina kosarkasa stidela, a ne da ocekuje poziv u repku.
Al jbg, iza Saleta stoji drugo mesto na SP i sve mu je oprosteno.
Iza Duleta stoji 6. mesto pa moze da se sere.
I poslednje pitanje za tebe Gonzo. Novinar si, znas drugare iz raznoraznih redakcija. Sta mislis na tekst na Mondu , znas autora, koji trazi da se Vujosevic izvini za vredjanje Lazica?
Gde je trazenje izvinjenja od strane Dzenkinsa za Murica? Ili Blazica za Murica i Milutinova?
Gde su ti oni drugari sto su prosle godine imali "istrazivacko novinarstvo" i tvrdili da je nemoguce da se u jednom timu 3 igraca za godinu dana povrede od ACL, i da to nema veze sa slucajnoscu, vec da je kriv Vujosevic a sad ih nema da napisu ni slovo o slucajnosti da se Partizanu 6x povredi igrac na mecu protiv CZT? Na 6 od 10 meceva.
Gde su, znas ih licno sigurno?
A pricanje sa sudijama je tu najmanji problem, to ce ga svaki normalan sudija sankcionisati, cim izadje iz cokijeve privatne lige
šta ti smeta Pavlović #3 Saša #spasilac
Nista, daleko mu lepa repka
Slepi ste od ljubavi.
Časova ljubavi.
A što u ovom gore kilometarskom postu elegantno izbjegavaš da prokomentarišeš Duletovo proseravanje o namjernom podmetanju noge Milutinovu od strane Lazića? Citirao si svaki dio gonzovog posta osim tog..E pa to nije elegantno,nego jajarski..Ili ti možda stvarno misliš da je tu bilo namjere da se povrijedi Milutinov pri doskoku?
Ne dajte se pasjim sinovima Borise Davidovicu.
Ja sam mislio da Gazimudo malo trezvenije razmišlja i da se razlikuje od vučićapedera i janpija(koji mi je ruku na srce i simpatičan nekad). Vama je Dulo ušao u mozak, bukvalno svaku njegovu izglovorenu nebulozu prenosite ovde od reči do reči, bez obzira na to da li ima bar delića istine i objektivnosti. Kapiram ja sve to, trenutno vas drmaju frustracije, nalazite se u teškoj situaciji dok večiti rival igra najbolju sezonu u poslednjh 20 godina (ko napiše hehe FMP nam nije večiti rival neka mi se napuši kurca masnog). Jebemumater jebete nas 15 godina i ne sećam se da smo nekada plakali kao što vi kmečite sad. Okrenite se, primite lepo bobana kao što smo mi primali sve ove godine i nemojte da plačete ko pičkice neke.
ŽLEZDA JOOOOOOOJ
L
E
Z
D
A
J
O
O
O
O
O