KK Partizan

1. Jebemumater jebete nas 15 godina i ne sećam se da smo nekada plakali kao što vi kmečite sad.

Gde ti vidis da neko kmeci, jel tebi fali pola mozga? Kmecali ste vi i dozvolili da vam ugase klub. Mi se borimo da nam ne urade isto.

2. Ok, koji je to minut bio, i zasto su mu odjednom dali 2 tehnicke a pre toga nijednu? Iako je jednako jako protestovao?

Opsovao je sudiju.

Za drugi deo tvog odgovora su se pobrinule sudije kad su sekvoji u poslednjih par minuta svirali svaki kontakt, usput poklonili Mitru 2+1 uz ocigledan faul u napadu i slicno. Imam oci.

Znači da se spusti sa 20 na 15 ili 16 poena trena pomoć sudija. Neverovatno.

Postoji razlika kad prigovaras da ti nesto nije svirano jer si bio u prodoru sa dvojicom igraca, a postoji razlika kad napravis FAULCINU koju bi sviraoi rod rodjeni mu i deres se na sudiju da nije faul.

Ne posotji apsolutno nikakva razlika, prigovor je prigovor i zato može da se da tehnička.

Uz to, taj isti Macvan na svakoj tekmi za neku sumnjivu loptu kaze " JA SAM JE IZBIO ,VASA JE" dok cigani skacu i ona ono sto su izbacili da je njihova. Taj deo neces da prizas, a mozes da ga cujes jer si pored terena.

Nisam baš nešto čuo da to priznanje, a kao što rekoh pored terena sam.

Odgledao sam CELU konferenciju ,za povredu Macvana nije okrivio nikoga, a nikako igrace CZT. Ako si je i ti odgledao, zasto sad izvrces istinu, cije poene skupljas?
    Ja smem da se kladim u sta hoces da nije okrivio nikoga za Macvanovu povredu a ti mrtav ladan izjavis. I ti njemu nesto zameras? Ja za dokaz imam celu konferenciju, sta je tvoj dokaz?

Nisam bio dovoljno konkretan, mislio sam na njegovu rečenicu sa konferencije ''Oni igraju toliko prljavo, da to izaziva povrede''. Jasno ti je kako neki ljudi bez grama mozga mogu ovo da shvate.

cije poene skupljas?

Ovo si se malo zaneo, pa ću jednostavno preći preko toga.

Jel ti smeta takva izjava od strane radonje koji izjavi da Dalo juri Wilijamsa da ga povredi?

Smeta, jer Radonja bespotrebno ulazi u Duletovu igru, iako on skoro nikad ne komentariše suđenje.

I poslednje pitanje za tebe Gonzo. Novinar si, znas drugare iz raznoraznih redakcija. Sta mislis na tekst na Mondu , znas autora, koji trazi da se Vujosevic izvini za vredjanje Lazica?

Ne poznajem nikoga sa Monda, a ne znam ni koje pisao ovaj tekst jer oni nemaju običaj da se potpisuju. Nema potrebe da se izvinjava Vujoešević, to je glupost kao i čitav ovaj tekst.

Gde je trazenje izvinjenja od strane Dzenkinsa za Murica? Ili Blazica za Murica i Milutinova?

Ne znam zašta tačno treba da izvinjava Dženkins, krenuli su na loptu, crnja je kasnio i napravio faul koji je sudija okarakterisao kao nameran. Faul nije ni bio grub, a ponajmanje ga je Dženkins vukao za tu ruku.
    Koliko ja znam Blažič se izvinio Milutinovu.

Gde su ti oni drugari sto su prosle godine imali "istrazivacko novinarstvo" i tvrdili da je nemoguce da se u jednom timu 3 igraca za godinu dana povrede od ACL, i da to nema veze sa slucajnoscu, vec da je kriv Vujosevic a sad ih nema da napisu ni slovo o slucajnosti da se Partizanu 6x povredi igrac na mecu protiv CZT? Na 6 od 10 meceva.
    Gde su, znas ih licno sigurno?

Pre svega ne znam o čemu pričaš i koji su to moji drugari. To se pisalo u Bljucu koliko se sećam, pa ne znam kakve tačno ima veze samnom. Ovo ti je drugi put da kroz foru pokušavaš da mi prikačiš neke gluposti, kao ono sa skupljanjem poena. Da nećeš možda me optužiš i da sam potplaćeni novinar, mislim pošto si me već pitao čije poene skupljam.

3. ajde objasni bratu nejkedu pricu oko "Duletove repke" posto mi je pun kurac sto se to predstavlja kao najveci neuspeh nase kosarke.

Pazi sad ovo Gazi
    http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1308#post_3233484
    Nisam ja rekao da je to najveci neuspeh naravno, vec ta prica kako je Dulo najveci trener i kako je imao veci uspeh nego Duda me je podstakla da napisem sve ono.

zanimljivo da ti u repki smetao Vule Avdalovic i Djuro Ostojic a nije ti smetao Jovic i Kalinic i BIRCEVIC iz RKG (bez ikakvog specijalnog razloga su dobili poziv u repku) i Rasko Katic koji ima 40 godina i iza sebe ima sezonu koje bi se vecina kosarkasa stidela, a ne da ocekuje poziv u repku.
    Al jbg, iza Saleta stoji drugo mesto na SP i sve mu je oprosteno.
    Iza Duleta stoji 6. mesto pa moze da se sere.

poredis babe i zabe, jer smo mi bili svetski prvaci 2002, a ne 2013.
    Pogledaj samo igrace 2000,2001,2002,2005 godine na prvenstvima i uporedi sa Duletovim sastavom, ukazace ti se samo.

4. Gde ti vidis da neko kmeci, jel tebi fali pola mozga? Kmecali ste vi i dozvolili da vam ugase klub. Mi se borimo da nam ne urade isto.

A zašto jednostavno ne priznate da smo ove godine jednostavno bolji od vas i da ste možda vi sami krivi zbog situacije u kojoj se nalazite, a da ne izmišljate neke zavere uperene ka vama ?

5. A zašto jednostavno ne priznate da smo ove godine jednostavno bolji od vas i da ste možda vi sami krivi zbog situacije u kojoj se nalazite, a da ne izmišljate neke zavere uperene ka vama ?

Milion puta ces naci u ovoj temi da je vecina grobara rekla kako je FMP bolji. Nadji post u kojem se ta cinjenica dovodi u pitanje.

I uopste, mogu ja tri dana da pisem neke stvari, delije i panteri to nece prihvatiti kao istinu, sto je na kraju krajeva i prirodno. U navijackim temama nema realnosti.
    Ali ne moze niko da uskracuje pravo da i grobari imaju svoje vidjenje stvari. Nase vidjenje stvari je da nije dovoljno sto je FMP-u napravljen najbolji tim u ovom delu Evrope sa najvecim budzetom u istoriji Balkana, vec se svesno ide na opstrukciju kako Partizan ne bi uradio isto i makar zapretio da se ne ostvari psihopatin san o jednoj drzavi, jednom klubu i jednoj partiji. Jebiga, pre ili kasnije ce shvatiti da postoji drugacija nenapredna Srbija. Grobari, nacionalne manjine, rusofili, nacionalisti, velikosrbi, antikapitalisti. Ljudi sa fakultetskim diplomama, obrazovani, pametni, demokratski orijentisani, protivnici diktature.

Shvatice to na tezi nacin posto ocigledno nema mozga.

6. gonzo
    Da nećeš možda me optužiš i da sam potplaćeni novinar

Boris Tadic
    Sad sam i mason?

7. зна ли се партизанов буџет из оне сезоне кад су играли ф4, мислим да је 2010. година? може ексел табела, принтскрин са неког сајта, небитно

8. Ali ne moze niko da uskracuje pravo da i grobari imaju svoje vidjenje stvari

ne, oni odgovaraju na postove ovde na temi kao da je tema kk limenke i da smo mi otisli tamo da kukamo na vlast i te fore.

vec se svesno ide na opstrukciju kako Partizan ne bi uradio isto i makar zapretio da se ne ostvari psihopatin san o jednoj drzavi, jednom klubu i jednoj partiji

sa ovim se slazem u potpunosti, stvar nije ocigledna samo onima koji ne zele da vide.

9. Jovic i Kalinic i BIRCEVIC iz RKG (bez ikakvog specijalnog razloga su dobili poziv u repku

lol cija je ovo izjava? nek se samobanuje

kad pricate sa ciganom morate imati na umu da oni nisu znali ko je rajkovic dok nije dosao u zvezdu pa tripuju kako su ga oni napravili, izmislili, pronasli sta vec a ustvari sjebali coveku godinu dana karijere.

to bre ne gleda nista dok ne vidi da ce da pobedi onda postaje vrsni poznavalac domaceg sporta. zato i ne vidi kako mu se klub gasi jer ga tada i ne prati.

10. inace prosecnom ciganinu je sasvim normalno da kad ga prebijes 1na1 on dodje sa jos 5 ortaka i prebije tebe. sipkama. poneo je i utoku. to mu je totalno legitiman nacin, cak sta vise on to vidi kao da on u stvari pobednik. iako si ga ti vec pobedio 1 na 1. 13 puta za redom

11. Јанпи и Вуцицупедеру, када ћете да прихватите болну чињеницу да је СРС ван парламента, да је Шешељ човек прошлости и да Дачићев утицај све више слаби? Прошла су та времена која су најбоље одговарала људима попут вас.

12. inace prosecnom ciganinu je sasvim normalno da kad ga prebijes 1na1 on dodje sa jos 5 ortaka i prebije tebe. sipkama. poneo je i utoku. to mu je totalno legitiman nacin, cak sta vise on to vidi kao da on u stvari pobednik. iako si ga ti vec pobedio 1 na 1. 13 puta za redom

хаха рече човек коме је нормално да испалиш ракету у пешес иљада људи

13. kad ces ti da prihvatis da zvezda ne postoji? franshizo jedna

idi navijaj za mekdonalds lololo

14. Како не постоји? О чему причаш ти? Је л' то неки СПС спин?

15. зна ли се партизанов буџет из оне сезоне кад су играли ф4, мислим да је 2010. година? може ексел табела, принтскрин са неког сајта, небитно

Najveca greska i zabluda da je Partizanovo ucestvovanje na final-fouru bilo radi ogromnog budzeta. Tim koji je sazrevao i komponovan godinama, cesto ponizavan u Evropi od jakih timova. Kako se ustalio u top 16 bilo je pitanje vremena kada ce taj iskorak biti napravljen.

Pred sezonu 2010, gro tima je sacuvan, od kljucnih igraca su za veliki novac otisli Velickovic i Tepic, dok je Lazme otisao kao slobodan igrac. Vratio se Kecman, a dovedeni su tada relativno nepoznati Aleks Maric i Bo Mekejleb. Takodje je iz Zvezde stigao Robets. Kao sto vidis, novajlije nisu dolazile iz NBA lige, niti su bili neki strasni reprezentativci. Sklopilo se, posle loseg starta forma je dizana, zbog dobrog rostera izbegnute su povrede i na kraju krajeva Bo je eksplodirao i u tom trenutku bio najbolji plej Evrope. Da je pre toga bio neko i nesto u Turskoj, ne bi on ni dolazio u Partizan.

16. Jos jedna cinjenica - navedite mi igraca Dzenkinsovog kvaliteta koji je dosao kao formiran igrac i sastavio dve sezone u Partizanu?

17. боли ме бре курац, дај ми податке о буџету

18. Jos jednom potvrdjeno, objasnjavati nesto Marku je cisto gubljenje vremena.

19. Jebiga, pre ili kasnije ce shvatiti da postoji drugacija nenapredna Srbija. Grobari, nacionalne manjine, rusofili, nacionalisti, velikosrbi, antikapitalisti. Ljudi sa fakultetskim diplomama, obrazovani, pametni, demokratski orijentisani, protivnici diktature.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.