Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ја тебе питам да ми даш податке о буџету, ти ми се правдаш неким глупостима
шта ти није јасно у реченици "зна ли се партизанов буџет из оне сезоне кад су играли ф4, мислим да је 2010. година?"
Тако исто Дачић и Ружић избегавају одговоре на питања.
https://www.youtube.com/watch?v=7pKj7TK-eXM
meni bolji podaci o budzetu od ovog ne trebaju. gde su nasih 10 milki?
Jel treba da se vracamo tamo u januar februar kad ste pod utiskom naseg podizanja forme brze bolje poceli da pricate da su nam timovi ujednaceni, ako cak nije Partizan i jaci? Nije ti cudno sto igraju 2 kluba slicne jacine , a onaj jaci (po vasim recima) ne moze da prismrdi onom drugom?
Aha. Dobro al ako je
Zasto su cekali cetvrtu cetvrtinu kad ne zatvara usta od pocetka meca, a onda mu siknu 2 odjednom?
Konkretno, sa 20 na 10, i to trojkom Andrica u poslednjoj sekindi. Dakle sa 20 na 7. NEverovatno kako sleketivno pamcenje imas.
Ovo za poene mislim konkretno na ove hijene crveno belih boja koje su se skupile, a zarad cije virtuelne slave pises ove populisticke postove. Mozda se i moje misljenje promenilo u odnosu na ranije, al je i tvoje pisanje postalo daleko od objektivnog, iako je pre bilo. Tacnije, zasnivalo se na cinjenicama, sad se vec zasniva na (ne)simpatisanju klubova i pojedinaca. Ovo za drugare, govorim jer ste vi novinari uglavnom u istim krugovima (tipa sedite jedni pored drugih iza kosa), pa mi zato cudno da jedan cuje Macvanovo "VASA JE" a ti ne cujes.
TO sto mislis da te svrstavam u one kvazi novinarcice, to nisam radio. Klk znam ti pises za F1, ne mogu tebe da svrstavam u ciganskog novinara kad nisam procitao nijedan tvoj tekst vezan za kosarku.
Ovo tako lepo govori ono "nije bitno sta ti kaze, nego ko ti kaze". Cak i na vukajliji rasni i janpi (ili Gazimudo posto sam "isti") stoje iza svojih reci. Samo ti govnari nemaju ni inicijale.
Pogledaj samo igrace 2000,2001,2002,2005 godine na prvenstvima i uporedi sa Duletovim sastavom, ukazace ti se samo.
Pa to pokusavam da ti kazem. Koji je igrac isti iz tih selekcija koje su jebale ameriku u sred amerike? Stojakovic jedino sto je ispostovao, i Gurovic.
Sto mislis, Dule vise ceni igracke kvalitete Vuleta Avdalovica od Bodiroge, LOL?
Jeste, Dule je sa potpuno novim sastavom fejlovao nakon 2001. i uzeo 6. mesto 2006.
Duda je sa POTPUNO ISTIM IGRACIMA FEJLOVAO I UZEO 7 MESTO 2 godine nakon finala EP koje je takodje on vodio.
Mozes ti da ponderises koliko hoces, to Dudino je bruka veca od Svedske i malo manja od onog u Beogradu.
A što u ovom gore kilometarskom postu elegantno izbjegavaš da prokomentarišeš Duletovo proseravanje o namjernom podmetanju noge Milutinovu od strane Lazića? Citirao si svaki dio gonzovog posta osim tog..E pa to nije elegantno,nego jajarski..Ili ti možda stvarno misliš da je tu bilo namjere da se povrijedi Milutinov pri doskoku?
Ako obratis paznju na ono sto pisem, ja nisam ni rekao da je Lazic namerno povredio Milutinova. Al zato Blazic jeste.
A Dulove izjave nisam komentarisao ja, nego je Gonzo dosao sa kvazicitatom da bi ispalo kako je Dulo psiho koji potpiruje masu, a nije napomenuo da je to isto uradio i Radonja i to na konferenciji PRE Dulove.
Evropsko prvenstvo u Svedskoj je bilo 2003 godine. Sto mu se nisu odazvali? Mislis da je problem u svim tim igracima ili?
Duda finale ep, pa polufinale Sp, i onda realan neuspeh 2011, i ti ga poredis sa Dulom, tj kazes kako je ovaj bolji trener fazon. Okej, necu vise da se vracam na tu temu, samo mi je smesno porediti ta dva trenera uopste.
Tu se vraćamo na ono što sam ti pisao o Mačvanu. Njemu se toleriše isto to i nema nikakve veze što se on buni zato što mu ne sviraju faul, dok se Kalinić buni zato što su mu svirali faul. Rekao sam ti već opsovao je sudiju, Mačvan je što se toga tiče mnogo pametniji, priča ali zna gde su granice kad mu već dozvoljavaju da se buni, pa ne želi da te granice prelazi.
Ti zaista ne možeš da shvatiš šta ja pišem ili se svesno praviš lud? Znam ja sa koliko je razlike utakmica završena, već komentarišem šta je Zvezdi bilo potrebno da ima razliku koja joj obezbeđuje prvo mesto. I ti pri tom smatraš da su to zasluga sudija.
Pomešao si me sa nekim. Ja postove ne pišem zarad neke virtuelne slave, za tu slavu me zapravo boli kurac. Pišem ono što mislim i to nisu nikakvi populistički postovi
Tvoje mišljenje se očigledno promenilo, mada ja ne znam zašto. Moje pisanje je ostalo isto, a nikad i nisam tvrdio da sam objektivan jer ne mogu to kao navijač ni da budem, već da pokušavam da budem što je moguće objektivniji. Moje pisanje nema nikakve veze sa (ne)simpatisanjem klubova i pojedinaca.
Nema šta da ti bude čudno. U Pioniru se novinarske pozicije nalaze iza oba koša i na ovoj na kojoj sam ja uvek smešten se tako nešto nije čulo i za to mogu da tvrdim. Apsolutno prihvatam da se to dogodilo sa druge strane, pa su novinari koji su tamo smešteni čuli Mačvana kad je to izgovorio. Kao što vidiš krajnje je jednostavno i nema nikakve moje neobjektivnosti ili mržnje.
Ok, onda u redu što se tiče ovoga za kvazi novinarčiće. Da ne bi bilo zabune u buduće, od oktobra 2013. radim na košarkaškoj rubrici (ne pratim više F1) i bio sam na svakom meču Partizana i Zvezde, pa kada se i odlučim da nešto napišem na ovoj temi ili Zvezdinoj (kada pišem ozbiljno, a ne sprdnju) to pišem kao neko ko je bio prisutan na utakmicama. Inače, pomažem kolegi koji radi Zvezdu, pošto je Partizan već pokriven sa dvoje novinara. Na kraju kraje, odjavu prethodne utakmice sam ja radio i uvek potpisujem tekstove koje kucam, a tiču se domaće košarke. Ne potpisujem se samo kada radim one usrane strane lige ili neke vesti.
E sad naravno, ako me to što pomažem oko Zvezde kolegi kvalifikuje kao ciganskog novinara, ok neka bude tako.
Nemoj da te ovo zbunjuje, oni se često ne potpisuju pošto bukvalno kopiraju tekstove, ali ne navode ko im je izvor. A svakako ima i toga da im se diktira šta da pišu, kao što je slučaj sa Blicom.
Ova rečenica ''Oni igraju toliko prljavo, da to izaziva povrede'' nije nikakav kvazi citat, već je nju Dule izgovorio na konferenciji. Ali to sam već objasnio.
Matori, ja uopste ne pricam o Duletu kao boljem treneru od Dude. Zoc i Duda su dva nasa najveca strucnjaka.
Samo mi je vise pun kurac pominjanja tog Duletovog perioda jer se nista nije osvojilo.
Evo ni Zoc nije osvojio nista sa Fenerom a imao je strasne ekipe. PA se niko ne usudjuje da kaze da je govno od trenera.
To 6. mesto iz Svedske ne smatram najgorim u poslednjih 20 godina. Na prvom mestu je ona bruga u BG zbog splavara, pa onda ono Dudino sedmo mesto sa onakvom ekipom. Duletovo je na trecem mestu.
Koliko je poena imao Marjanovic do cetvrte cetvrtine (tj do 5 minuta pred kraj) a koliko na kraju? I da ponovim, nisu pomogli da spuste na 16, nego na 7.
Pa ne bih bas rekao. Pre nisi koristio izraze kao Dule bolesnik i slicno, niti si tako jednostrano posmatrao situaciju. Sto sad ne ponovis ono oko sponzora, kad vec prozivate Duleta da je paranoik i da krivi drzavu za odsustvo sponzora?
Sto sad ne kazes Jebacu koliko je imao Mekejleb? Sto ne kazes koliko je okvirno budzet KKPa bio te 2010, evo Jebac pita nekoliko puta?
Pre si pricao i o tome, sa prilicno objektivnom notom.
Evo npr najbolje se razlika vidi u tome da ti je zasmetalo Duletovo prozivanje prljave igre (koju ce usijane glave da protumace kao hajku ) a nisi napomenuo da je isto to uradio i Radonja, i to mu takodje nije prvi put (videti pod Marjanovica biju ispod
kolena).
ovo za prelazak u kosarku nisam video. Aj sibni mi neke tvoje autorske tekstove, cisto da bacim oko posto zurnal citam samo kad vidim da bas lupe, pa cisto da se malo nasmejem.
ta nije, al nisi upotrebio nju nego
Sto je, priznaces, potpuno drugacija recenica od ove gore?
Često cenim mišljenje gazimuda ali je činjenica da ponekad izasere govna nesnosnog smrada
I hvala bogu na tome. Da ne iseravam, greota bi bilo da ne zaradjujem od objketivnosti i umerenosti.
Sto sad ne kazes Jebacu koliko je imao Mekejleb? Sto ne kazes koliko je okvirno budzet KKPa bio te 2010, evo Jebac pita nekoliko puta?
Čekaj malo, ja nigde nisam Duleta nazvao bolesnikom, ne znam zašto to pokušavaš da mi prišiješ.
Ono što sam nekada pisao oko sponzora, iza toga stojim i danas. Na kraju krajeva tih postova ima baš na ovoj temi ili Zvezdinoj, samo što mene mrzi da ih kopam. Znači oko toga se ništa nije promenilo, niti sam ja promenio priču u vezi toga.
Moram da te ispravim, nikad nisam pisao o budžetu Paće iz 2010. jer nisam nikad znao kolika je brOjka u pitanju. Od kolege koji prati Partizan sam saznao samo da je bio u pitanju veoma dobar novac za naše uslove, ali ništa konkretnije. Da znam, napisao bih bez problema, kao što sam pre možda mesec ili malo više pisao za koliko igraju Pavlović, Mačvan i za koliko je doveden Akojon.
kolena).
Zasmetalo mi je u kontekstu ovoga što sam napisao:
Poenta je da Dule najverovatnije ne bi nikad spomenuo neku prljavu igru, da ima dovoljan roster za istu takvu igru jer kao što sam u citiranom postu napisao, on je faktkčki izmislio čvršću, grublju igru . O tome se zapravo radi. I znam da se nećemo složiti, ali mislim da je nemoguće porediti Radonjića i Duleta u tom smislu, jer Radonja jako retko komentariše suđenje. Mislim da mu je to za Bobija i kolena bilo prvi put u sezoni.
ta nije, al nisi upotrebio nju nego
Mačvan se okliznuo na vlažan parket, niko čoveka nije ni pipnuo, a ovaj dođe i prodaje priču kako su ga igrači Zvezde faulirali.
Sto je, priznaces, potpuno drugacija recenica od ove gore?
Nisi pročitao kada sam napisao u vezi objašnjenja da sam mislio konkretno na tu rečenicu koja može veoma pogrešno da se shvati u globalu. Nadam se da se sad razumemo.
EDIT
Dobićeš PVT samo da iskopam par tekstova.
Ono što sam nekada pisao oko sponzora, iza toga stojim i danas. Na kraju krajeva tih postova ima baš na ovoj temi ili Zvezdinoj, samo što mene mrzi da ih kopam. Znači oko toga se ništa nije promenilo, niti sam ja promenio priču u vezi toga.
Moja greska za ovo prvo, neciji drugi post sam ti "prisio".
Sto se tice ovog drugog, pa slobodno ponovi ukratko na ovoj ili onoj temi kad krene "HAHA KOLKO PUKLA SVINJA" spika.
Nije zgore. Daleko od toga da pravdam Vujoseviceve imbecilne napade na SVE I SVAKOG al pravljenje sprdnje oko stvari koje su istina mi smeta.
Mekejleb bio placen 250k. Roberts 150k, Maric oko 100k. Okvirno su te cifre u pitanju, cini mi se da si rekao da je i tvoj kolega imao slicne info.
Ceo budzet bio cini mi se 1,5-2M evra.
Al sad ti malo masis poentu. Dule nije kudio njihovu "agresivnu" tj prljavu igru. Oni na to imaju pravo. Da pokusaju, SUDIJE SU TE KOJE TREBA DA ZAUSTAVE TO!
A ne da kalinic roka laktom Milosava dok ovaj prolazi izmedju dva igraca na iskakanju, a sudija ne svira NISTA pa onda uvali tehnicku Milosavu. A iz aviona se vidi da je faul.
To je samo jedna od NIZA situacija gde se vuce za ruke prilikom izlaska iz blokova, za dres je aj i normalno i moze se prevideti. Ali onako prljavo igranje koje SUDIJE DOPUSTAJU je nevera.
I ne znam o kojim problemima sa licnim pricas ,posto zvezdi u problem sa licnim udje Dangubic i Kalinic na minut do kraja kad je sve reseno. I to zbog tehnicke a ne zbog licnih u toku igre.
A za radonju se slazemo. Prvi put je imao takvu izjavu za Marjanoviceva kolena, ubedjen sam po naredjenju. A drugi put juce. I to pred najbitnije utakmice u ABA i KLS.
Do prosle godine niste zaklapali o SVINJINOM PRITISKU NA SUDIJE, al kad to radi radonja onda je to normalno i nije paranoicno sto covek lupi da hoce da povrede Wilijamsa a lik prakticno igra bez kontakta sa nasima.
Evo linka za gledanje
https://www.youtube.com/watch?v=Tz9Ww364wWo
Inace u Pioniru su
PEKOVIC, ANDJUSIC, BOGDANOVIC, VESELI, VELICKOVIC
Ako ih ovo ne nalozi da utabaju govna jedno 15+ (salim se, i 1 je dovoljno) onda nam ni 3 Duleta ne pomazu
Kakav link jebo ga patak, valjda imaju ljudi RTS :D
I Mitar je tu!
Jeste videli kako opasno lepe devojke sa Bogdanom i Veselim. Pravi krem, prefinjene.
Panteri furaju neke seljanke iz Barica. Ne znam zasto se ne pusti lijepa nasa i ne zvizdi ovoj srbijanskoj himni ne kapiram
Ово је ноћ за победу. Устани и крени, ти дивни човече!
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200810/5626/medium_pavkecpikolo.png
ево ја ћу да будем човек па да кажем да је блажиџ идиот и сељачина
ви нећете исто рећи за павловића кад после осакати некога јер је као испровоциран хаха
Najbolje prikriveno govno od coveka je Kalinic. Covek je takav smrad da ce se to uskoro pokazati.
bravo avangardo majku vam jebem