Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako je uzviseno i lepo videti pantera rascopane glave. Romantizam.
Oće dulo da mu Radonja iščupa pevalo.
Cini mi se da sam video Kurajbera u crnoj-teget majici na pruge iza Zvezdine klupe.Moguce da je gadjao Jovica.
Kako je uzviseno i lepo videti pantera rascopane glave. Romantizam.
Радикал, кажем ја.
http://s30.postimg.org/71ocyxl0x/partizan.jpg
Avangarda od malih nogu. Buducnost ove raspale zemlje. Nego, lepa deca na Partizanovim utakmicama su tako cesta, gde su panterska kopilad? Gledaju parove? Njih slabo ikad videti.
Хахахах како те не мрзи више
Najgora opcija je da se tu nesto vucemo na 5-6 razlike i izgubimo. Najbolje bi bilo da gubimo nekih 20 razlike pred poslednju cetvrtinu, pa da se serija zavrsi veceras. Heheh, ako kapirate sta mislim.
HAHAHAHAHA!
ево ја ћу да будем човек па да кажем да је блажиџ идиот и сељачина
ви нећете исто рећи за павловића кад после осакати некога јер је као испровоциран хаха
ja ne kapiram sta vi hocete sa ovim postovima. pa ja da me probudis u pola noci mogu da ti nabrojim bar 50 zvezdinih idiota gorih od blazica. ponasate se kao da je ovo prvi tard u zvezdi pa vam sve nesto cudno
mada blazic je limenka...
to pitaj mamu, red bi bio da te upozna sa polubatama i sekama
Provali pesmu na poluvremenu, ahahahhahah, koja jebena avangarda. Nas grobare ova zemlja ne zasluzuje
Brate, kukate u svim prilikama. Na poluvremenu ste ladno pustili Stefanovskog: EH DA IMAM KO ŠTO NEMAM PA DA KUPIM... Dokle majku mu??
Uskoro nece imati ni za LEB I SOL, sirotinjo prokleta. Ajde pederu bezi u cosak i prestani da se blamiras ovde.
jok treba da cutimo pa da nas ugase kao vas
Pesme su konotacija sa skupljacima sekundarnih sirovina. Ali ako to incestuozni produkti nisu u stanju da skapiraju, sta vredi objasnjavati.
Hej moralisti, sta ste bese prosle godine pricali za onu baklju na bogdana, i kako ste me pre par meseci napali zbog onog diplomca iz tunela?
Pusite nam kurac pozzzz
p.s. Greota samo sto je jovkela a ne hrt ili nijelicnasudija
ај сад, не мора у пола ноћи
jovkela?
napusis mi se i ti kurca
хахахахха ајте још мало пишите овде, уживам у вашој јадности
једног дана ћете се стидети овога
tata ti je očito jako glup i kurat sakupljač, jer mora da si na njega ovako nepismen
keva deluje ko da zna tablicu množenja
PESME SU KONOTACIJA
hahahahhahahahahha
pokondirena grobarska tikva