KK Partizan

1. BITKA KOD TERMOPILA.

GAZIMUDO i 31 GROBAR JEBU 7000 KALAFONACA koji inače ne idu na utakmice ABA lige osim onako selektivno kada se prime da su dobri lolololo

2. Vec vidim face ljudi kad svi oko mene budu pizdeli sto ih Partizan kara,a ja fazon uzivancija :D

3. ja se izvinjavam, al moram sad po prvi put na ovoj temi kad nema one o kupu ili neke slične :D

TATICVec vidim face ljudi kad svi oko mene budu pizdeli sto ih Partizan kara,a ja fazon uzivancija :DCITAT

ovo je potpuno nemoguća situacija, ako ćemo realno... bar ove sezone... istu priču meljete k'o pred kragujevac :D

zar je toliko teško priznati da smo bolji?

4. Ako krenemo da igramo lose samo aktiviraj neki protivpozarni aparat. lolo

5. zar je toliko teško priznati da smo bolji?

Igracki ste bolji. Imate iskusnije i razvijenije igrace.
    Al posto jedan tim nije klasican zbir njegovih pojedinaca,i da postoji jos faktora koji uticu na rezultat, verujem da nasi momci mogu da vas pobede.
    Jeste, bolji ste,al nikad vam se necemo unapred guziti ko sto je vas originalni klub radio, i nikad nam motivacija pred utakmicu nece biti " aj da igramo da nas stoka ne nabije sa 30 razlike".
    I najvaznije, iako nam je tim na pocetku sezone bio 95% bulja,sad smo 60% bulja, i kao takvi smo uspeli sasvim fino da vas oznojimo i ko zna sta bi bilo da Verica Rakocevic nije zahtevala hiperbaricnu komoru za regeneraciju. Tako da, ne brinite se vi za nase "nemoguce misije". Imali smo mi nemoguce misije svake sezone, jedno 5,6 puta minimum, pa smo dokazali da je Kruz Tom klasicna picka za ono sto mi znamo da uradimo. ;) Nemoguce misije su nam bile i +30. i +40 i barca, i real, i efes i PAO i CSKA i Makabi i olimpijakos, pa smo dokazali da itekako imamo pobednicki mentalitet. A realno, kad smo jebali Makabija u sred jevrejgrada zasto ne bismo mogli FMP i to jos u nasem Pioniru?

6. Изгуби Цедевита кући од Металског завода Тито. Доста је и њих кењало у завршницама, мада су дебело оштећени од судија на крају.

7. Bogme, fino bi legla nasa pobeda , naravno, ali i pobeda Radnickog. Mada se ni Buducnost ne sali ..

8. Braćo grobari ako neko ima link da gledam tekmu nek šalje, ali da su naši komentatori

9. Sami smo krivi, izgubili dobijeno...

10. Nema šta, sada su dokazali da su trenutno bolji i to je to. Čim smo ušli u neizvesnu završnicu, odmah kurac. U pravu je Gonzo ciganin kada kaže da mi nemamo iskusnog igrača. Ovaj proćelavi smredo, smrdeo, a kad je krenuo, prebio nas.
    Ne zameram momcima, jer ovo je trenutno njihov maksimu.

Čestitke Efempeu svakako, ma koliko da mi nije drago. Ovu utakmicu smo sami izgubili svojim trapavim potezima onda kada je bitno da ne budeš trapav.

11. Aj šta sav video video, ali ok, loš šut sa bacanja je bio u ravnoteži sa fenomenalnim za tri poena, dok nismo krenuli pred kraj da jurimo, bio 10/15, 66,7%, bacanja nisam video ali su sigurni ispod tog proseka.

Elem, ona situacija sa muslijevim pasom preko pola je prelomila meč, da čoveka puste na liniji slobodnih bacanja i on da ne sme da šutne nego baca loptu, PA JEBENI CENTAR TREBA DA ZNA DA ŠUTNE SA TE POZICIJE!!!! ETO NAM JE ŠKOLA FMP U PUNOM SJAJU!

12. Da ga jebeš nisu smela bacanja toliko da se promašuju. Nikako da odigramo meč do kraja nego stajemo bespotrebno a oni su to kaznili i lagano završili meč.

13. Ma ovo je kurčeva generacija, zaista kurčeva. Nema teorije da su oni talentovaniji od ekipe iz 92'. Bolidi poput Muslija, Gordića i ekipe, da igraju još 10 godina zajedno nema da se uigraju. Jer ne znaju.

A što mi kurca glumimo neki Bilbao, pravimo neku ekipu mladih igrača. Kupi jednog crnju, plus neki naš iskusan i cepaj. Funkcionisalo je 20 godina, ne vidim u čemu je problem. Koliko god ga poštovao mislim da Dule gubi konce.

14. A to što ti pričaš, Džoni, vid'o sam na par mesta da se trofeji dižu u maju jeste tačno. S tim što ih nećemo dizati mi. Ni ovog, ni sledećih majeva, ako ostane ova ekipa. Jednostavno su loši. Reset jedan treba. Ja ovde ne vidim NIJEDNOG talenta. A gledam košarku 20 godina i trenirao sam. Bogdan bled, Đekić je završio pre nego što je i počeo, Musli retard, Milutinov s močku praven... pa najbolji igrač nam je Letonac koji neće imati motiva da ostane još par godina. I pariska primadona, prosečan plej. Pa Kecman jebeni bi ovu Zvezdu karao i sa 40.

15. Ja ne znam što je Kecman prodat, trebao je da ostane ko neka vrsta igrača-mentora ekipe, dagajebem jedan đed u ekipi nije na odmet.

16. Jebiga, koliko god bili mladi, MAKAR JEDNU JEBENU GUSTU UTAKMICU bi pobedili da su toliki talenat. Ja taj talenat za ovih 30ak tekmi koliko se igra od oktobra nisam video ni jednog trenutka.

17. Mislim da je probao jedan koncept i stvarno da je verovao kako će to biti dosta, prevario se. Dule nam je opet toliko toga doneo, tako da je meni glupo da ga pljujem zbog jedne greške i jedne sezone.
    Ja nekako znam da postoji plan i to je to. Mislio sam da ću baš popizdeti ukoliko izgubimo, međutim čudno nisam uopšte. Žao mi je naravno, bilo bi mnogo gotivno malo da gledam limenke kako se nerviraju, ali to je to. Sam poraz mi nije teško pao.

18. Milutinov je 94 maltene 95, klinac je tata za mukicu i gagilija, ipak ima jebenih 17 godina, ne može on u tim godinama da bude tas na vazi za Partizan.

19. Ma ni ja se ne cimam, nerealno je očekivati da ćemo sve osvajati u cugu 40 godina, ali ne možeš da se nadaš da ovde postoji plan, kad je ovo raspasana komanda. Zdravorazumski gledaj. Ovo je jedna loša ekipa. Recept: iskusan+ crnja+ mlado nešto+ čovek za rudarski pos'o. A ne 12 ''ubertalenata'' koji gube od solnoka. Sve je jasno

20. Po ko zna koji put, sindrom 3. cetvrtine..

Fale nam centri definitivno. Ne centri, centar, makar jedan dobar. Igra nam se na kraju zasnovala na trojkama Bertansa. Ne smem da pomislim sta bi bilo da nije imao ovakvo vece.

Cestitke fmp-u.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.