KK Partizan

1. Brate Zapata ja ne znam koju si utakmicu gledao ako ti je Bogdan bled? Dečko ih je ubio večeras i samo nas on držao u drugom poluvremenu. Centri su podbacili, bacanja katastrofa i to je to. Izgubili dobijen meč. Gagić pravio debilne faulove a Musli je odigrao najgoru utakmicu, čovek uopšte ne gleda na koš. Lovernj nije dovoljno dobar da zameni Gordona. Lučić podbacio skroz.
    Podilgli smo igru zadnjih 5-6 utakmica ali to ne koristimo na pravi način, izgubili i od Radničkog i od FMPa u tesnoj završnici kao i u većem broju slučajeva ove sezone.

2. Ја контам да је проблем што нисмо успели да се решимо Чакаревића и тако неких што лепо зарађују, а очајно играју, па због тога нисмо могли да одвојимо за уговоре двојици искусних играча, ал' немам појма. Следеће сезоне - хехе, само да не буде она Следећа сезона - би требало бити боље, ако уз Лучића оду само ови који су се лоше показали и доведе се пар проверених играча.

3. фали центар то је јасно. друго, фали црнац. не можеш у модерној кошарци да играш без црнца. ранијих година није било сезоне да немамо квалитетног црнца.
    друго, теби је малте не највећа узданица један бертранс неки клиња, то не може такође, фали нам поред центра и црнца и један старији батица кецман божић и тако неки тип.

4. Neka Zapata, treba mu dati šansu. Mislim Duletu da izgura ovo. Pa mi bi bili cigani sada kad bi ga pljuvali posle svega. Mislim da su uprava i on zaslužili da im se pruži šansa. Ne vidim tragediju u ovoj sezoni nikakvu, jer je prirodno da ne budeš šampion dokle god svet postoji, a postoje ljudi koji zaslužuju šansu i strpljenje, a ako je neko to zaslužio od nas to je Dule Vujošević.

5. Pa ja ovu tekmu nisam gledao ali sam gledao prethodnih 20 i Bogdan je prosek.

Probalo se nešto novo ove sezone, da se pravi ekipa za budućnost, ali kažem vam, ova grupa koja igra sada nikad neće biti igrači, ali nikad.

Ne znam kako stojimo s parama ali za jednog crnca sigurno ima para. Svaki crnac je bolji od vestermana. Bukvalno svaki. Čak i onaj debeli crnja što glumi u ''Departed'' pa ga Met Dejmon rokne u vugla.

6. Neka Zapata, treba mu dati šansu. Mislim Duletu da izgura ovo

Trebalo je dati šansu ideji. Koja je zaista primamljiva, iz sopstvenog pogona praviti ekipu za najveće domete. Ali ovo su zaista mediokriteti. Sezona je žrtvovana, sva tri trofeja izgubljena, izgubljena evroliga. Ako i dalje forsiramo ovu ekipu... to je znak neinteligencije.

7. Ne znam, možda si u pravu Zapata, ali ipak kontam da je čovek zaslužio da mu se da šansa, a poetoji još jedna bitna činjenica, a to je da mlada ekipa ne kida prve sezone. Razvija se lagano i gleda se ko će tu da otpadne. Mislim da je Musli gotovo sigurno na vratima napolje na kraju sezone, a recimo Bertrans nije.

8. Баш сам хтео да дођем да питам какво мишљење влада међу вама о Богдановићу, пошто нисам запазио да га помињете нешто много, а свидело ми се шта сам видео вечерас. Показао је и муда, али и да има вештину.

9. Problem sa Bogdanom je što mu se uvukla nervoza posle one povrede i dve tri loše partije a onda i to što ga je Dule sklonio i malo mu uterao strah da igra 1 na 1. A Bogdan igra odlično i 1 na 1 i 2 na 2, ima vrhunski ulaz. Mislim on se u par trenutaka sprdao sa njima. Njemu treba slobode i lopta u rukama a Dule to ne voli nego gura na centre. Videlo se da bez Gordona nemamo skok. Gordić je uspeo da odigra najlošiji meč ove sezone i vezao je već 5-6 partiju koju igra očajno. Da se ja pitam menjao bi ga već sutra.
    Sezona nije gotova još uvek. Ima još vremena a jedan meč na F4 može da promeni sve. Ima još da se igra.

10. Ako me je ova sezona u nešto uverila, to je da naš basket umire. Nema mladih kvalitetnih srpskih igrača. Zvezdi glavni rakoč, tipa pejsmejker će mu trebati kroz par godina, i crnci. Cvetko se usere kad uđe u igru a hvaljen ko veliki talenat.

Kod nas ČEMER.

Što ti kažeš, mlada ekipa ne kida. I to je ok. Ali ova mlada ekipa ne da NE kida, nego je jednostavno loša. U konkurenciji igokee, čiji uspeh ne mogu da objasnim logički, multivite, koja je raspad, Kragujevca i Budućnosti (!?) mi ne možemo na fajnal for. Ok, loši su, ali ne trebaš onda pre sezone da ih dižeš u nebo kao talente.

11. Pa meni je Bogdanović za sada pokazao da je velika perspektiva i da ima neke sportske drskosti u njemu, kombinovane sa znanjem.
    Ja sam to pisao i na temi reprezentacije u fudbalu, jednostavno ne očekujem od mladih igrača da odigraju celu sezonu na nekom vrhunskom nivou, posebno ako je cela ekipa mlada, pa nema ko da vadi fleke. Bogdan kod mene ima čistu 5 za sada za pokazano.
    Naravno, sve je to kurac, ako se ne vidi napredak iz godine u godinu.

12. Pa pazi Zapata ja tripujem da je on stvarno mislio na početku sezone da ima izuzetno talentovanu ekipu i ona to jeste, mada poređenje sa onom generacijom su bile prejake reči. Ja znam za sebe da sam gledao dovoljno basketa i sporta uopšte da mogu da kažem kako je ova ekipa talentovana i da će se dobro pokazati. Naravno, ovo je početak. Neki će da otpadnu, neki će da ostanu. Tako to ide.

13. Бертанс, људи. Бертанс! Бертранс је некако педерски. :Д

Мени се ово од самог старта није свиђало. Поздрављам ја подмлађивање, ал' не можеш да у екипи имаш све саму талентовану клинчадију. Морају да имају од кога да уче на терену, неки играч који ће им бити ауторитет мора ту да буде. Ја коју год текму сам глед'о, увек смо били добри и испушили на самом крају. То значи да они јесу веома талентовани, али многи ће се и упропастити, ретко који ће постати играчина евролигашког калибра.

14. Бертанс, људи. Бертанс! Бертранс је некако педерски. :Д

Мени се ово од самог старта није свиђало. Поздрављам ја подмлађивање, ал' не можеш да у екипи имаш све саму талентовану клинчадију. Морају да имају од кога да уче на терену, неки играч који ће им бити ауторитет мора ту да буде. Ја коју год текму сам глед'о, увек смо били добри и испушили на самом крају. То значи да они јесу веома талентовани, али многи ће се и упропастити, ретко који ће постати играчина евролигашког калибра.

15. To si u pravu mladi igrači su nam kurčina, sve su gori i gori a to je čini mi se posledica nikakve naše lige. Ako se ovako nastavi nećemo imati reprezentaciju uskoro ni za kvalifikacije.

16. али многи ће се и упропастити, ретко који ће постати играчина евролигашког калибра.

Ja ne vidim nijednog koji će postati veliki igrač. Osim Bertansa. A koj će mi kurac on za 3 godine, kad ode lupam u Kaha Laboral.

Druga stvar, pametni smo ljudi, ne treba dogmatizovati nikog ni praviti kult ličnosti ni od koga. Vujošević , ok, uradio je puno, ali nema ni on neograničen kredit. A krenuo je da brljavi. Opasno.

17. Ma neka puši kurac efempe. Ima još da se igra!

18. Vujošević puca po šavovima, definitivno. Vidim da ga ne prozivate, teško je poslije svega što je uradio za Partizan, ali nešto sa njim nije dobro...

19. Ma neka puši kurac efempe. Ima još da se igra!

Tebra, realno, da igramo 20 utakmica protiv njih sa ovom ekipom, izgubićemo 19. Gotova je ova sezona. Pre 20ak strana sam napisao to, još kad smo izgubili od Bamberga, da nećemo dugo da vidimo evroligu, koja je , lično meni najbitnija, a ne ova jadranska muda i emzeteovi. Nadam se da ćemo sledeće godine da se vratimo, ako nešto drastično promenimo. Mada rečenična konstrukcija ''sledeća sezona'' pripada njima.

20. А видећемо.. На крају сезоне се своде рачуни. Ако га укења титула у домаћем првенству, ја ћу бити задовољан. А како сад стоје ствари у Јадранској лизи? 'Оћемо ли проћи?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.