KK Partizan

1. Gazimudo
    :36. minut i dalje ni slovo dzenkinsonovoj "trici:

:tim moderatora rsb foruma je obavesten i u toku je mobilizacija:

bila čista dvojka NISAM TEO JBG

2. Jebemo grobare objektivnošću ne znaju gde biju odbijaju se od zidove

3. Nisu i nikad neće, kao što nisu i ranije za gomilu sličnih slučajeva kada se politika mešala u sport iz prostog razloga što ne postoje nezavisni mediji u ovoj zemlji. I to nema veze sa ovom ili onom vlašću, jednostavno ne postoje nezavisni mediji.

A sto ti onda kao novinar, ili bar neko ko ima to saznanje i svoje misljenje, ne pomenes to ovde? Recimo kao los primer necega u nasem sportu, pored Vujosevica naravno. On je najvece zlo.

Čestitam ti, uspeo si spojiš nespojivo. Kakve kurčeve veze ima ta nesreća sa ovom utakmicom čoveče.

Pa pise lepo. Zajednicka stvar je gazda. Samo sam ti detaljno objasnio ono "napredni tim forenzicara" posto si se zacudio za izraz.

I da naglasim, ne svrstavam te medju potplacene novinare i kvazi novinare , samo primecujem da iako neke informacije imas sto se kaze "iz prve ruke" ne zelis o njima da pricas, tj ni da ih pomenes, ali neke druge koje su fiktivne su na repertoaru.

@bruce

Pametan si covek, znas na sta mislim.

4. Ako misliš na politiku onda nisi svestan koliko si promašio. Možda ćemo jednog dana o tome i normalno razgovarati, a ja sam svoje već u jednom trenutku rekao i neću se više ponavljati.

5. EDIT: Jeste sudija pogrešio kod Dženkinsa, zakačio je čovek liniju.

Hvala.
    To implicira da Macvanova trojka ne bi bila za izjednacenje nego za vodjstvo (doduse to je sad vec druga prica jer se ne bi tako igralo da je rezultat bio drugaciji).
    takodje, valja napomenuti da sudije IMAJU PRAVO da pogledaju snimak kod ovakvih situacija, sto nijedan od njih nije uradio.
    Al kao sto sam vec rekao, naprednjacki tim forenzicara ce jasno utvrditi krivicu i ustanoviti da je Partizan sam kriv sto nije vodio 20 razlike jer onda ovaj kos ne bi uticao na rezultat.

6. Progressives... progressives EVERYWHERE!

7. takodje, valja napomenuti da sudije IMAJU PRAVO da pogledaju snimak kod ovakvih situacija, sto nijedan od njih nije uradio.

u ABA i Evroligi, u superligi su FIBA pravila veliki pozz

8. Pa samo budala bi pomislila da je trojka. Djenka forsira samo poludistancu.

9. Djenka forsira samo poludistancu.

и погоди сваки седми пут, боље да само тројке пуца

10. To implicira da Macvanova trojka ne bi bila za izjednacenje nego za vodjstvo (doduse to je sad vec druga prica jer se ne bi tako igralo da je rezultat bio drugaciji).

:facepalm:
    Gde živiš ti jbt

11. Izvini sto ti 45min nisam odgovorio imao sam neku komisiju zajebanu. Od sinoc sve neke nebitne obaveze nisam stigao da seciram utakmicu ko zabu na biologiji ali evo veruj mi na rec da bih postavio bar tri slike i dva klipa

12. Mentol pecaroski napravi namernu u trenutku kada utakmica moze da se prelomi kapiten mu prigovori a trener posalje kapitena u svlacionicu. OVDE SAM JA I TRENER I KAPITEN I PREDSEDNIK KLUBA I PLEJMEJKER I TETKICA

13. Bace daj onu ogromnu "prestanite da placete ko picke" sliku.

14. 46.12 Ima ovlašćenje da odobri pre utakmice i upotrebi, ako je na raspolaganju, Sistem za
    ponavljanje snimka da odluči pre nego što potpiše zapisnik
    • na završetku perioda ili produžetka
    − da li je uspešan šut na koš iz igre upućen pre nego što je signal sata za igru
    oglasio završetak perioda.
    − da li i koliko vremena treba da pokazuje sat za igru:
     Ako je došlo do prekršaja odlaska van graničnih linija igrača koji šutira.
     Ako je došlo do prekršaja u vezi sata za šut.
     Ako je došlo do prekršaja 8 sekundi.
     Ako je greška dosuđena pre kraja vremena za igru.
    • kada sat za igru pokazuje 2:00 minuta ili manje u četvrtom periodu i u svakom
    produžetku,
    − da li je uspešan šut na koš iz igre upućen pre nego što se oglasio signal sata
    za igru.
    − da li je šut na koš iz igre upućen pre nego što je dosuđena bilo koja greška.
    − da identifikuje igrača koji je prouzrokovao odlazak lopte van graničnih linija.
    • bilo kada u toku igre
    − da li se uspešan šut na koš iz igre računa 2 ili 3 poena.
    − nakon što dođe do greške u radu sata za igru ili sata za šut, koliko vremena se
    ispravlja na satu(ovima).
    − da identifikuje ispravnog izvođača slobodnog bacanja.
    − da identifikuje učešće članova i pratilaca ekipe u toku tuče.

Citat iz FIBA pravila.
    Da ti izdvojim

Ima ovlašćenje da odobri pre utakmice i upotrebi, ako je na raspolaganju, Sistem za
    ponavljanje snimka da odluči pre nego što potpiše zapisnik

Sistem za
    ponavljanje snimka

− da li se uspešan šut na koš iz igre računa 2 ili 3 poena.

Jos nesto?

15. Aha, ako sam dobro ukapirao:
    -nema veze sto je Macvanova lopta kos
    - sto vam je poklonjen poen
    - ZAMISLI DULE IZBACI MILOSAVA JER SE DRAO NA PAVLAKU STO JE UDARIO KALINICA!

16. хахахахах овај кука више због једног поена него ми што смо кукали због тога што је титула задњи пут узета док је аркан био жив

17. Pa gledali su sinoc na utakmici vec jednom snimak koji je vama ljudi kurac jel vi gledate utakmicu uopste?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.