KK Partizan

1. :delije odjednom nestase, cekaju saopstenje rsb foruma povodom priznate nepostojece trojke dzenkinsu:

2. A zamisli milutinov izgubi oko pa sutra igra? Ili se polomi na prosloj namerno ga povrede pa sinoc igra? Cccc

3. Naleteh na nekog od vas na fb, mislim da je Bacje

хаха слепче ја сам ту слику окачио на нашу тему умијем се добронамијерно нашалити на рачун звездиних навијача ти то нумеш за кад су твоји дегенерици у питању

4. јер си секташ

5. pseto88
    A zamisli milutinov izgubi oko pa sutra igra? Ili se polomi na prosloj namerno ga povrede pa sinoc igra? Cccc

Cekaj ne kapiram sad. Ne valja vam Muric jer je svilen i mnogo se lako povredjuje od kosarke, a ne valja vam ni Milutinov koji ima izuzetne regenerativne sposobnosti pa oce opet digra kosarke.

Vazda neka komedija s vama.

Bacje, samo opusteno. Dok sam ja prozivao imbecile sa tribina (i juzne i severne) vi ste ovde vodili polemiku kako je napad na Mustafu opravdan jer je govno, a onom diplomcu je mesto u tunelu. Sve je ok. Nemoj neurozan biti, visok pritisak je jebena stvar. A obojica smo u toj kriticnoj grupi.

6. Dulovi svedoci jbt

7. To je kazna koju je, shodno Pravilniku o takmičenju Košarkaškog saveza Srbije, u ponedeljak nešto pre podneva izrekao direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije, Leon Deleon.

какво је ово име хахахаха

8. Ko da su mu matorci na nekoj zurci izgubili opkladu, nema drugo

9. Ne sumnjam da ce naprednjacki tim forenzicara da utvrdi da je ipak cirbes prvi dosao do lopte.

Brate batali me tih fora vučićapedera.

10. Ovu "foru" sam smislio licno ja. Nemam nista sa tim covekom, i ne znam zasto na svaki pokusaj prozivanja naprednjaka odgovaras kao da je to nesto nepopularno.

Taj isti naprednjacki tim forenziraca je utvrdio da je posada helikoptera bila pijana a da to "nije nista spektakularno" tako da ocekujem da ce po nalogu gazde (istog gazde UBR) sasvim lagano doci do zakljucka da ta eventualna greska nije uticala na rezultat, kao ni ono gazenje linije Dzenkinsa koje se videlo iz vazduplohova, da se opet naprednjacki izrazim.

A mogu da upotrebim i novu rec urednika Monda, da li je Macvan, kao REPRESTATIVAC, svestan kakav primer daje deci onim pokazivanjem srednjeg prsta.

11. Znači nije bila blokada? Dobro već u sledećoj tekmi će vam to karma vratiti, jbi lopta ne laže. Ili neće...

12. I da te pitam jos gonzo, posto koliko god imas promenjen pristup i ostrascen si, posedujes neke osnovne elemente sagovornika, da li su neke novine osudile "upletanje" premijera AV u pregovore sa trenerom FKCZ i zasto niko nije napomenuo da je to protivno statutu FIFA u kome jasno pise da je zabranjeno bilo kakvo mesanje POLITIKE u SPORT?

13. postali ste preozbiljni, odoh ja

14. Srecan put, i srecno na tom projektu izjedanja kancera iznutra. Neces biti zaboravljen.

15. Decxko daj se kontrolirat, najobičniji novinarski spin ti je to za AV i Grofa. Popi lekić matori, ozdravi nam brzo.

16. NOvinarski spin u zemlji u kojoj taj isti AV kontrolise 99% medija.
    TELL ME MORE, zelim da cujem jos neko pravdanje vucica

17. :36. minut i dalje ni slovo dzenkinsonovoj "trici:

:tim moderatora rsb foruma je obavesten i u toku je mobilizacija:

18. Ovu "foru" sam smislio licno ja. Nemam nista sa tim covekom, i ne znam zasto na svaki pokusaj prozivanja naprednjaka odgovaras kao da je to nesto nepopularno.

Prvo i osnovno mene vređaš spominjanjem naprednjaka ili nekih njihovih forenzičara u odgovoru na moj post oko te dileme da li je blokada ili silazna putanja. Ispada da ja ne umem sam da mislim i da neko nešto treba da mi suflira kako bih ja bio u stanju da imam mišljenje oko neke teme. Zajebi me toga, imam pravo na svoje mišljenje. I sam sam mislio da je sudija pogrešio, ali sam gledao simak kada se pojavio i čini mi se da je Cirbes na vreme reagovao. Ali dobro vidim da je postala moda da se ubacuju u priču naprednjaci, ako neko ima drugačije mišljenje.

A mogu da upotrebim i novu rec urednika Monda, da li je Macvan, kao REPRESTATIVAC, svestan kakav primer daje deci onim pokazivanjem srednjeg prsta.

Čoveče ja ne radim u Mondu. Ne kapiram te fore sa pominjanjem ove ili one redakcije, pa nisam ja odgovoran za novinare u Srbiji.

I da te pitam jos gonzo, posto koliko god imas promenjen pristup i ostrascen si, posedujes neke osnovne elemente sagovornika

Već sam ti rekao oko ovoga za ostrašćenost, ali si ti izgleda već odlučio u koju ćeš grupu da me smestiš.

da li su neke novine osudile "upletanje" premijera AV u pregovore sa trenerom FKCZ i zasto niko nije napomenuo da je to protivno statutu FIFA u kome jasno pise da je zabranjeno bilo kakvo mesanje POLITIKE u SPORT?

Nisu i nikad neće, kao što nisu i ranije za gomilu sličnih slučajeva kada se politika mešala u sport iz prostog razloga što ne postoje nezavisni mediji u ovoj zemlji. I to nema veze sa ovom ili onom vlašću, jednostavno ne postoje nezavisni mediji.

Taj isti naprednjacki tim forenziraca je utvrdio da je posada helikoptera bila pijana a da to "nije nista spektakularno" tako da ocekujem da ce po nalogu gazde (istog gazde UBR) sasvim lagano doci do zakljucka da ta eventualna greska nije uticala na rezultat, kao ni ono gazenje linije Dzenkinsa koje se videlo iz vazduplohova, da se opet naprednjacki izrazim.

Čestitam ti, uspeo si spojiš nespojivo. Kakve kurčeve veze ima ta nesreća sa ovom utakmicom čoveče.

EDIT: Jeste sudija pogrešio kod Dženkinsa, zakačio je čovek liniju.

19. Srecan put, i srecno na tom projektu izjedanja kancera iznutra. Neces biti zaboravljen.

A?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.