U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I pre svega, to pismo nije čak ni napisao Ninković, već mu je tast naložio da ga napiše, tačnije tast ga je i napisao a ovaj se samo fitkivno pojavljuje kao autor.
Ajd pitaj na temi ko od vas zna za to pismo. Gde je uostalom mogao i da sazna.. Kako ti znas za njega?
Nisam ni mislio da si ti rekao to, pricao sam na sta se svodi ovo juce i danas
i jos ovo
Ja uopste ne pricam da se on stiti, i samo on, cela liga je jebeni cirkus vec godinama, ja sam njega pomenuo kao nekog ko namerno pravi prljave i jake faulove sa namerom da povredi protivnika. To je moje misljenje. Ntiti sam trazio od nekog da to potvrdjuje, niti sam trazio demant od ovih sto sad prave skeceve zbog toga. Stavise, napisao sam to na ovoj temi, jer nisam zeleo da se oni koji svrsavaju na njega (logicno, njihov igrac) pocnu da mi "otvaraju oci" i slicno.
Jednostavno ,covek je na skali antipaticnosti prestigao navara i rudija i to je to.
Molim te Gonzo iznesi argument koji će njegovu glavu da ubedi da je banana regularna.
Kreneš nešto da mu objašnjavaš a on stavi šake na zid u visini ramena i bije glavom o zid i viče "BILA JE SILAZNA PUTANJA!! BILA JE SILAZNA PUTANJA! BILA JE SILAZNA PUTANJA!!..."
i kako da mu ne svučeš gaće i jebeš kao pasji sin??
Kao i ti , deki, svoj sud o rampi imam na osnovu onog sto sam video.
Dok se ne pojavi snimak na kome cu moci opet da pogledam, misljenja sam da je bila silazna. Kao sto ti mislis da nije, iako si video snimak isto puta koliko i ja.
Ako na snimku budem video da je prvo cirbes udario, necu imati frku da kazem da je situacija ispravna.
Za vas se nesto ne mislim da cete reci "bila je silazna, Partizan je ostecen u jako bitnom trenutku"
EDIT:
moram brt, kaze bac donji pritisak mi 400, plasim se da ne umrem zbog Partizana.
Al opet, poprilicno sam siguran da se lekari nisu susreli sa tom situacijom da neko ima pritisak 400, pa mislim da je mozda bolje da ostanem kuci da ne izazovem paniku u Klinickom
Znam za njega pošto je kolega koji prati Zvezdu bio u Zagrebu i izveštavao sa utakmica, a rekao nam je kasnije za to pismo. Na kraju krajeva u Zagrebu je izbila ozbiljna svađa među ljudima iz uprave Zvezde i Radonjića (navodno je upravo to pismo razlog) jer je očigledno većina bila protiv tog pisam pošto nije imao veze sa realnošću. To je jednostavno bilo Ćokijevo maslo.
Da li stvarno misliš da bih ovo radio. Pola ljudi na temi i onako bleji da bi se sprdalo, retko da im ozbiljnog razgovora o košarci.
Kako bre nisi video?
Slepi daj snimak odma'!
Posle može sova - tuzhna je
Tegi i Grba ostrasceni grobari rekli u Zoni press da je bila cista rampa, tako da nema potrebe da se vodi diskusija. Je l' ce Partizan dovesti neko pojacanje za Cipiripi kup?
Ne bih zeleo da blatite srpsku kosarku ko ove sezone.
Pozz
http://www.nestle.rs/asset-library/PublishingImages/Proizvodi/C%20proizvodi/Cipi%20maskota.jpg
Tegi i Grba rekli to je tačno pozz http://www.nestle.rs/asset-library/PublishingImages/Proizvodi/C%20proizvodi/Cipi%20maskota.jpg
I onda se vredjas kad kazem da ce napredni tim forenzicara da uradi ovo ili ono.
NI SLOVO O TOME nije bilo u stampi. Cak ni na netu.
Nesto nisam prepoznao sprdnju u drzavno mezimce, demokrate socijalisti gruvali pare u KKP i slicno, a bila je pre par strana na vasoj temi.
Eto tad si mogao da pomenes pismo. Ne znaju ljudi jbg, nemaju gde da procitaju.
Tegi i Grba ostrasceni grobari rekli u Zoni press da je bila cista rampa, tako da nema potrebe da se vodi diskusija.
Za koga navijas? :)
NI SLOVO O TOME nije bilo u stampi. Cak ni na netu.
Nije ti palo na pamet da niko ne želi to da objavi jer je sve u pismu bilo notorna glupost?
Eto tad si mogao da pomenes pismo. Ne znaju ljudi jbg, nemaju gde da procitaju.
Već sam ti ovo napisao. Zar ti stvarno očekuješ od mene da budem grupna savest, da prosvetljujem masu? Takvih aspiracija zaista nemam. Neak savako veruje u šta želi, bez obzira koliko sve to meni bilo smešno.
Za Zvezdu oduvek. :)
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1084#post_3236121
Evo Gazi, pregospodin Slepi netje postuje na vašoj temi pa evo ja kao osvedočeni pasji sin.
наместите на 0.25х брзину, мени се чини да је прво ударило у таблу
Aj ne prdite.
http://cdn.makeagif.com/media/6-16-2015/_yMLdh.gif
добра је рампа ипак,изгледа да је докачио центиметар пре табле
banana.lepo se vidi.
tabla prvo, jasno se vidi kako se nakon udarca cirbesa opet odbija od tablu.
Cista silazna nema dalje.
Pa ako postujes lik i delo Tegeltije i pozivas se na njegovu izjavu sinoc, onda sam ocekivao odgovor da navijas za Crvenu Zvezdu Telekom. Ipak tvoja izjava nema tezinu, selektivno uzimas informacije.
Cista silazna putanja, al po obicaju od vas ocekujem da vidite nesto sto niko drugi ne vidi.
Obratite paznju na rotaciju lopte. Prestaje kad lopta udara od tablu a onda dobija novu rotaciju nakon cirbesove ruke.