KK Partizan

1. Doduse kome ja pricam.

2. Nije ti palo na pamet da niko ne želi to da objavi jer je sve u pismu bilo notorna glupost?

Isto kao i to da je Lazic poturio noge Milutinovu pa su pune naslovne strane i internet.
    A i uopste nije poenta o sadrzaju pisma.
    Poenta je da precednik jednog kluba (zvanicno, iako svi znamo ko je pisao i naredio slanje) preti ligi da ce je srusiti ako ona ne bude sampion. I par nedelja kasnije, odjednom fmp zagovornik da liga ne valja i da nece da je igraju.

3. Aj nek napravi neko gif od usporenog snimka a ne od live prenosa.

4. I dalje mislim da je rampa

5. Isto kao i to da je Lazic poturio noge Milutinovu pa su pune naslovne strane i internet.

to je bilo na KONFERENCIJI ZA ŠTAMPU, prijatelju

6. Ja ne znam, meni se cini da je tabla pa Cirbes, jebem li ga. Kako nema neki drugi ugao, kao telefon da snimaju jebote...

EDIT: Dajte da shareujemo svuda, bice veci hit od one haljine sto je zlatna a ustvari nije zlatna.

7. Dzabe je, i dalje ce grobari govoriti da je prvo tabla, a cigani prvo cirbes. A isti klip gledaju.
    A nema druga kamera jer oni imaju onu jednu glavnu ,i jos jednu sa strane. Prva je za lajv, druga za usporene snimke.
    A snimci iz publike i ako se pojave, tesko da ce biti bolji od ovoga

8. Pa jel nema snimak te sto snima usporeni snimak?

9. Pa ima, to je onaj usporeni koji ide posle kosa dzenkinsa

10. Значи био сам у праву кад сам на основу једног гледања рек'о да сам 90% сигуран да је силазна. Не знам како ви ово видите, ал' ја дефинитивно видим да је лопта у силазној, чак је била у силазној путањи пре него што је додирнула таблу.

11. ја не знам шта више видим, много зајебано за проценити, не знам како мислите да судија свира ово кад ни ја после сто гледања нисам сигуран

а свирали су једном силазну путању иако није била, мрзи ме сад да тражим на снимку утакмице, рачунај ово као компензацију

12. Kompenzacija nije opcija u njihovoj debilnoj teoriji daljeg razvoja događaja.

13. Jebao Duleta čuveni poslednji napad, jasno mi je da je verovatno mislio da ne bi imali snage za produžetak, pa idemo na trojku i pobedu ili poraz, ali se to ne radi u ovakvim utakmicama.

I još jedna stvar se ne radi u ovakvim utakmicama ni pod tačku razno, a to je izbacivanje nosioca igre sa utakmice, kapitena, šta god da ti je prigovorio, ima najveće pravo od svih igrača (uz Tepića) da tako nešto učini. A sa druge strane dozvoljava Pavloviću razna 'glupiranja' biću blag i ne dovodi ga u red.

Andrić je pokazao da je idiot, bez obzira na to što je možda najbolji spotap šuter u obe ekipe, kada ne može vola da ubode čim mu neko priđe u meso, a o šutu iz driblinga da ne pričamo ili smešnim ulazima (ona sramota sa sinoćnje utakmice). Milutinović je pokazao da je bolji igrač od Andrića u oba pravca i da je bez opravdanja ovaj guran na konto njegovih minuta, pogotovo što je mnogo bušan u odbrani. Malom Vanji naklon, on dečko igra kako treba koristi šansu maksimalno i biće od njega igrač, ima muda, mada je glup potez bio da on šutira za produžetak, kada ima iskusnijih igrača koji su to već radili u seniorskoj karijeri, ovom je ovo verovatno bio prvi ovakav šut, nadam se da će ostali biti dosta uspešniji.

Možda izmuljamo četvrtu utakmicu nekako, šteta što juče nismo pobedili, ovi su se nudili celo drugo poluvreme.

14. а свирали су једном силазну путању иако није била, мрзи ме сад да тражим на снимку утакмице, рачунај ово као компензацију

Svirali su kad je Milutinovic imao 2+1. Ali d znate pravila znali biste da ne sme niko da dira loptu nakon sudijskog zvizduka. To se uglavnom tolerise jer uglavnom u istom trenutku jedan igrac pravi faul a drugi lupa bananu , a to juce nije slucaj.
    MIlutinovica je faulirao Wilijams. Izradio ga je sa usporenim korakom, sudija je svirao faul i tek onda je doleteo neko da lupi dandaru.
    Cisto kao suza, 100% po pravilima.

ја не знам шта више видим, много зајебано за проценити, не знам како мислите да судија свира ово кад ни ја после сто гледања нисам сигуран

Mogi su da gledaju snimak, al njima ocigledno nije cak ni sumnjiva situacija iako su pogresili.

Al opusteno, nije to veliki propust. Sta to su 2 poena ukradena i 1 poklonjen. Kako to mislite utakmica je zavrsena sa 3 razlike za CZT ?!

Možda izmuljamo četvrtu utakmicu nekako, šteta što juče nismo pobedili, ovi su se nudili celo drugo poluvreme.

Radonja imao taktiku, cuvaj vreme. Ja izneverovao. Znao sam da cemo ih stici i nadao se preokretu al jebiga.
    Sto se tice poslednje akcije, nemam zamerki Duletu i drago mi je sto je bas na Vanju isao. Nema veze, uci ce neka druga. A bice on tu da odlucuje tekme.

15. A bice on tu da odlucuje tekme.

Hoće. Protiv Banvita i Oldenburga lolo

Ba dum tš klasičan.

16. Jesi pisnuo na skec?

Jebiga, svako svoje bitke vodi. Neko Real, Barcu, neko Banvit i Oldensburg.

17. Nisam, jbg, sudbina je takva. Život je nekome majka, nekome maćeha, što bi rekli stari preci.
    Veliki pozdrav avangardi i ljubiteljima Danila Kiša iz sumornog Železnika od Mace Diskrecije i ekipe iz Parova.

18. гау зар ти мислиш да бисте нас икако добили синоћ и да сте добили те поене?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.