KK Partizan

1. Svakog sata se očekuje vest da Dulo preuzima Crnu Goru.

2. Brate za 5 sekundi si me preduhitri, ja baš pošao da stavim tu sliku hahahah.

3. Vidite da nije samo tukao sa sudijama, umeo je i da se šali sa njima. lolo

4. Najjača 3. Mačvan nekonj.

5. Jao ganci, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

sad vec vidim kako ce ove godine dok nas budu trpali u derbijima dolaziti ovde na temu i pricati

VIDITE KOLIKO JE PERA BOLJI COVEK KULTURNIJI A NE ONO ZLO VUJOSEVIC ON JE BIO BAS ZAO LIK BAS JE DOBRO STO STE GA OTERALI OVAKO JE BAS SUPER JER NEMA KO DA PRICA O SUDIJAMA STO KRADU (U NASU KORIST XEXE) I DA POMINJE LEGENDU NAM KAO DA JE POLITICAR A NE TRENER JER DULO VUJOSEVIC JE BOLESTAN COVEK I DOBRO JE STO GA VISE NE GLEDAMO NA TELEVIZIJAMA.....

i takvi postovi ce se videti od danas pa do kraja vremena jer ciganska je tuga pregolema uzese titulu al kluba im nema

A sto se tice Dulovih para, nek ih tuzi BATu i blokira racun. Jerbo je grobarski boriti se za pravu stvar pa makar i ako se boris sam.
    Ovaj "novi" Partizan je ostao bez para od sezonske i para od fondacije Grobari za nas (btw ispali PRECAREVI jer su odbili mesto u UO jer su "predstavnici navijaca i ne zele da ucestvuju u teranju najtrofejnijeg strucnjaka u Srbiji i na Balkanu")

6. A jebeni Silobad je neunistiv.

7. sad vec vidim kako ce ove godine dok nas budu trpali u derbijima dolaziti ovde na temu i pricati

него шта него да хоћемо
    изволи канту вазелина да имате за целу сезону поуу
    http://www.depilshop.rs/proizvodi/74/glavna.jpg

8. Ja volim da čitam Gazimudove postove, ne znam za vas.

9. Tebra ti nisi svestan koliko je nama žao što Dulo nije ostao, pa tad bi vam dupe pomerili od zajebavanja. A ovako došao Pera, fin čovek, normalan, šećer u redu, nije fora. Makar ne meni.

10. Mene nervira brt. Svi se popalimo na njegove postove, da bi nas vragolan sjebo sa hehe zezao sam vas.

11. salab saljivdzija.

srdi se jer je dobio konkurenciju u nepostojecem takmicenju "odvali najvecu navijacku nebulozu na sajtu"

a najtuznije od svega je da ne kapira da moji postovi nisu u toj kategoriji. moji su pod #istina

12. Opet nas trolujesh, sad vech sumljam.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.