Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Brate, si realan?
Ovo kažem na konto toga da je isti taj Vujošević pljuvao po igračima koji bi otišli iz kluba bez obeštećenja ili bi tražili svoje pare preko BATa? Licemerno, zar ne?
Nije imao Dule BAT klauzulu u ugovoru, pa može samo da tuži nekom domaćem sudu. I valjda ta dugovanja mogu da zastare, koliko sam skontao.
Da, može da zastarii.
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/133792/i/2/cildres-janakis-kecman-dule-2.jpg
http://i46.tinypic.com/357lqwl.jpg
aj kad vec kacimo slike.
Стиже плеј, пали се машина...
Moguće, al teško da će išta biti pre ponedeljka.
Uf dobro je, još sad samo Saša da se vrati i jebaćemo i ove sezone :)
Pljuvao je jer su pali pod uticaj menadžera koji su radili maliciozno i obećavali kule i gradove, pa igrač jednostavno ne dođe na trening i osvane negdje drugdje. Ko god je otišao na normalan način, došao na sastanak i rekao 'E vako više ne ide' otišao je uz zahvalnicu i pozdrav.
хахахаахахаха прејака тема, упис
Skočko, ja ne osporavam Duletovo pravo da traži novac koji je zaradio, to je skroz legitimno, ali jeste licemerno tražiti taj novac kada svoje igrače koje urade istu stvar nazivaš raznoraznim imenima.
Druga stvar, što nije ostao na mestu savetnika?
Meni cela ova priča deluje zdravije, vidim nekakvu budućnost. Jebem li ga, možda se varam, ali treba početi ispočetka. Dule je svoju eru nažalost završio prošle sezone na F4 ABA lige. Ova sezona je bila jedan neuspešan trzaj da se to nastavi, na našu žalost nisu uspeli.
Kad istrošite vazelin iskoristite kanticu da penite u nju. Mnogo penite. Dulo je penio mnogo. Budite kulturni kao mi jbg.
Druga stvar, što nije ostao na mestu savetnika?
Meni cela ova priča deluje zdravije, vidim nekakvu budućnost. Jebem li ga, možda se varam, ali treba početi ispočetka. Dule je svoju eru nažalost završio prošle sezone na F4 ABA lige. Ova sezona je bila jedan neuspešan trzaj da se to nastavi, na našu žalost nisu uspeli.
+13123
ЦКМ објаснио.
Nije ostao savetnik zato sto mu to niko nije ponudio kao sto se niko nije udostojio da mu kaze da nece biti trener nego mu jebeni misko saopstava to preko telefona.
CKM jesi ti video sastav one nove uprave?
I kako to da jebeni fikus i Tosa nemaju nikakvu odgovornost u neuspesima Partizana?
Kako sportski direktor nije odgovoran za to sto se sezona ipo igra bez pleja?
kako fikus nije odgovoran za nesto?
Koji je njihov posao?
Gazi, videh danas u novinama (koliko im je verovati znak pitanja) da se sprema metla i za njih dvojicu, tj. da neće ostati u klubu Todorić i Šilobad.
Evo ovako, ja nisam zadovoljan što je ostao bilo ko iz stare garniture, znači ni za Todorića, ni za Šilobada, ali to sad nije poenta. Na ovu dvojicu ide 60% odgovornosti za slabe rezultate u prošle dve sezone, to stoji i nemaju šta da traže u klubu više. Svaka čast Todoriću za sve trofeje, ali dosta je bilo brate.
Što se nove uprave tiče ne znam ko su i šta su ne bavim nisam čuo šta se priča po kuloarima. Ali ako će da upumpaju pare, dobrodošli. Evo Zvezda se odmrzla od para skosova, i ništa im ne fali.
Evo našao sam spisak uprave, jedino mi je možda poznat ovaj Grubor. KAžem možda jer ako se ne varam on je bio u FK? Ili je to drugi Grubor, stvarno ne znam.
Ja pričam za Duletovo ponašanje prema parama. Krajnje licemerno.
E sada čovek je dobar trener, i hvala mu za sve što je uradio za nas, ali opet ima i njegove krivice za ovo stanje. Loše vođenje meča sa Cedevitom, sukob sa svim menadžerima što je zatvorilo priliv igrača u klub, itd.
I još jednom da se vratim na sezonu, 2010/11, tu je uprava najviše zajebala kada je retarde oput čakarevića potpisivala na 3/4 godine za 180K evra po sezoni itd. I invalida Klobučara itd.
ZVEZDA STRONK REMOVE BANDITEN!
Jbt bar ti bi trebao da znas da nije Dule ovima zamerao sto traze pare, nego sto zapale u sred sezone i usput tuze.
Gagica ne treba koemntarisati, covek je otisao zbog "male minutaze" a onda tamo u turskoj igra 5 miuta po tekmi.
Bertans je samo trebao da kaze "ljudi, ja hocu da idem, uzmite ovih 200k od Galate bolje nego da odem za dzabe".
naravno da nece Dule blokirati KKP, i sam je to rekao.
A sto se tice nove uprave, i dalje ne verujem da su Pekmen i Beric pristali na ovakvo mazanje ociju ljudima. Nije to taj grubori iz FK. Sve jaje do jajeta. Jebeni Miskovicev advokat, taj je sigurno olicenje postenja.
IMa da izmuzu te pare koje ce "udju" u KK, sad imaju alibi za naredne dve sezone bez rezultata.
I sve mi je jasno,al ako vec igramo sa poluretardima, ko je bolji trener od Duleta za tako nesto? Bozic/Kecman bez dana trenerskog iskustva?
Neozbiljno i smesno.
HAHA PA BERTANS JE OTIŠAO U SRED SEZONE? LOL JUL MESEC ZA TAD SE TEMPIRA FORMA
Gagić sad ispade igračina, lol, a prvo ga je Čović nagovorio da raskine ugovor, sećate se? He he, a to što je veću minutažu imao Luka Bogdanović nije uticalo.
I da, Dule ne može da blokira Paćo kako ti misliš zato i neće. Ako nema BAT opciju, i ako može samo da tuži Paću onda će pre da se desi WW3 nego blokada paće i zabrana dovođenja igrača. On to zna sig. zato i serenda.
Gayi jel pratiš repku?
Šta god ikada rekao ili uradio, pre ili sada ili sutra, ostaje činjenica da je Dulo izdominirao. Teraj dalje sa ovim novima. Ako urade 30% onoga što je Dulo uradio, biće uspešni.