KK Partizan

1. за три месеца и дуло ће рећи да се шалио и замолити да га приме у раднички са крста

2. Da, ja sam napisao da nije leba imao da jede. HA HA. I to za stipendije, vidim da si u gayijevom fazonu. Magijo, ako se neko trudio i i ginuo za drugare to je bio Gagić. I normalno je da se ide, ti kod rođenog ćaće ne bi radio za džabe, a on će godine da bude u klubu, pa još ni da ne igra. A ti kao stručnjak za kolektivne sportove, znaš da se napreduje na treninzima, a ne jedno 5 puta više u utakmicama.

Ako su "normalni tokovi" to što podrazumevate ti i gayi, drago mi je što se ne uklapa. Ako igrač ne prima platu, ne igra, i trpi svašta, ima pravo da traži raskid. Koliko god vam punili glavu da ste vi porodica, avangarda, kako treba da se držite jer vas veže ljubav, to su stvari kojima se samo lože paljevine.

3. Dulo selektor Crne Gore - ne zove Pekovića

4. Dyo, za pocetak moras da pravis razliku izmedju legalno i legitimno.
    To sto je nesto legalno, ne znaci da je legitimno.
    I isto tako nesto sto je legalno, ne znaci da je moralno.

al to ces u nekom drugom zivotu, ceka te rsb forum i nova doza svrsavanaj na kalinarijahahahahhahahahha

5. Gazi druže za početak moraš da znaš da sve dok se otimaš silovanje je slasnije.

6. To sto je nesto legalno, ne znaci da je legitimno.

ово није тачно

I isto tako nesto sto je legalno, ne znaci da je moralno.

ово већ јесте

7. deky brt, hvala na savetima. mnogo bih voleo kad se vidimo na fuci ili negde slucajno u prolazu da mi pokazes poze za najbolje primanje, da sto manje boli.
    Ipak kao neko ko je jeban 15 godina, a onda dobio stokholmski pa misli da ga ne jebu vise iako ga trpaju svaki dan, imas veliko postovanje s moje strane i rado cu prihvatiti savete.

8. To sto je nesto legalno, ne znaci da je legitimno.

posto sam imao predmet pravo u srednjoj skoli i isto tako ga ucio za prijemni prosle godine molio bih objasnjenje ovoga

9. A ti kao stručnjak za kolektivne sportove, znaš da se napreduje na treninzima, a ne jedno 5 puta više u utakmicama.

Utakmice zarađuješ na treninzima. Tačka. Neće tebe trener nikada uvesti u igru (hoće na par minuta da odmori drugog igrača) ako si ti kurčina na treningu. Toliko o kolektivnim sportovima. Tvoja forma odlučluje o tome da li ti igraš a formu dobijaš tako što rokaš na treninzima do koske. I možeš ti meni pričati da sam stručnjak i sve ali ne možeš poreći činjenicu da sam proveo 6 godina kao tehniko jednog profesionalnog kluba i bukvalno sam bio dio jednog kluba od početka do kraja. I znam kako se rade neke stvari. Al dobro, ti si pametniji, reko Šavija igraj i bori se.

10. Ja nisam upotrebio ni reč legitimno ni reč legalno. Ali nigde. Auuu kako si prso jebemti.

To o moralu je najbolje opisano ovde.
    https://www.youtube.com/watch?v=6yuhNcX9IMY

To što imate iskrivljeno mišljenje, pa umesto da mislite da je nenormalno da se igraču duguju plate i preko godinu dana, mislite da je nenormalno da igrač raskine takav ugovor, gde ne dobija ništa, iako mu je obećano mnogo, to je tek za analizu. Al to je vaš mozak, ne mogu ja tu šta.

A to za rsb forum je možda rasniju prozivka, a budući da si kačio neke isečke verovatno sa tog ili drugog nekog zvezdinog foruma, mogu reći da si više ti na tim forumima od mene.

Kalinarijahahaha ne kontam ni šta si hteo reći, počeo si da balaviš, menjaj portiklu.

11. добро, лупио човек, нема потребе за паљењем на ломачи

12. Ipak kao neko ko je jeban 15 godina

to vam priznajem. prilicno ste poslovni od osnivanja, te ne tako davne 2010.

imas veliko postovanje s moje strane i rado cu prihvatiti da stenjem

ok brt

13. To sto je nesto legalno, ne znaci da je legitimno.

Legitimno je pravedno. Legalno je dozvoljeno. Nešto može biti dozvoljeno ali ne biti pravedno. Najuopštenije.

EDIT: Skocimise, pls vidi šta si citirao i šta si ti pisao.

14. To što imate iskrivljeno mišljenje, pa umesto da mislite da je nenormalno da se igraču duguju plate i preko godinu dana, mislite da je nenormalno da igrač raskine takav ugovor, gde ne dobija ništa, iako mu je obećano mnogo, to je tek za analizu. Al to je vaš mozak, ne mogu ja tu šta.

Mnogo se ti kurcobebas normalnim i nenormalnim za nekog kome je NORMALNO da se od 16 milki duga plati 2,5%.
    Rekao bih i previse.

posto sam imao predmet pravo u srednjoj skoli i isto tako ga ucio za prijemni prosle godine molio bih objasnjenje ovoga

Izvini Seselju, doktore prava, nisam te prepoznao evo sad sledi odgovor. Samo tetki lek da odnesem.

@dyo

Opet mesas babe i zabe. Zapenio si mnogo pa ti se pomutio vid i ometa ti rasudjivanje.
    Taj moral o kome pricamo ima veze sa Vujosevicem a ono na snimku su Pavlovic, Akojon, Pavlovic i Muric respektivno.
    Nego, odakle je taj klip? Da ga nisi pronasao na YT kucajuci STA JE MORAL, ili si imao pomoc prijatelja, da ne kazem foruma, da ne kazem kolega?

15. Još jedna strana i ide "šalio sam se"

16. Ako pitaš mene, nisam. Profesor koji mi je predavao voleo je da oštri kurac sa sitnicama poput ove. I ja sam imao pravo Kapun, lool.

17. Legitimno je pravedno. Legalno je dozvoljeno. Nešto može biti dozvoljeno ali ne biti pravedno. Najuopštenije.

Sad mozes dalje elaborirati svom kolegi pravniku druga godina, posto mu je ispit jos taze pa da ispravi dok jos nije kasno

18. deky mukica toliko nisko pao da mora i citate da edituje awwwwwww :(
    i posle gazi zapenio :*
    http://www.pogled.ba/storage/uploads/novosti/a/e/c/d/vlfpXDcC_Image_25585.jpg

19. Što braniš Vujoševića?
    Od čega/koga ga braniš?
    Da li si išao kod JNA na skup podrške?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.