KK Partizan

1. Legitimno je pravedno. Legalno je dozvoljeno. Nešto može biti dozvoljeno ali ne biti pravedno. Najuopštenije.

Ovo moze biti u tipa 0.01% slucajeva, a toga u sportu nema tj u ugovorima.

Izvini Seselju, doktore prava, nisam te prepoznao evo sad sledi odgovor. Samo tetki lek da odnesem.

lol znao sam da neces znati da odgovoris, pogotovo primer dule - kk partizan.

2. Jel se ovde i dalje prica kako je moralno da dule trazi pare a nemoralno bilo kada su svi ostali to radili?
    KAO NPR KECMAN

3. Ne, Gazi mrda guzom a mi gejlije jbg

4. Kapun može u mnogo više situacija. Pogotovo što živimo u Srbiji pa su nam zakoni kurčina i dozvoljavaju stvari koje inače nisu dozvoljene u sređenijim državama. Ali je ovo tema o KKP a ne o studijama prava. Dosta mi je što ga studiram u rillajfu.

5. Kako da ti objasnim. Legalno, ja mogu da ti jebem sestru. Ali nije bas legitimno da te podsecam svakodnevno da ga mnogo dobro pusi

6. па јесте морално да дуло тражи паре јер је психички поремећена особа и као такав не одговара пред законом а и у нормама понашања му се гледа кроз прсте јбг

боривоје боровић је

7. Gde sam ja to rekao da je normalno da se od 100% plati 2.5% ajd mi nađi pls!

Opet mesas babe i zabe. Zapenio si mnogo pa ti se pomutio vid i ometa ti rasudjivanje.
    Taj moral o kome pricamo ima veze sa Vujosevicem a ono na snimku su Pavlovic, Akojon, Pavlovic i Muric respektivno.
    Nego, odakle je taj klip? Da ga nisi pronasao na YT kucajuci STA JE MORAL, ili si imao pomoc prijatelja, da ne kazem foruma, da ne kazem kolega?

Čekaj, jesi ti dobro? Kažeš da je nemoralan gagić, loool neće ići u raj zbog ovog što je uradio dulou i avangardi, a ja pokažem šta rade "moralni" igrači, koji su u tvojim očima presveti. I ne razumem onaj odgovor pasus iznad, kome ti tu šta objašnjavaš, zoveš Šešeljem, opet neki tvoj trip.

KONAČAN POPIŠ
    http://i.imgur.com/bBs4Vzt.jpg
    Eto, našao sam na rsb-u. JEBEMITI KRV KOLIKO SI PROLUPAO. Moram da pokazujem istoriju da dokažem da nisam slučajno našao na rsbu. Kolko si vrisnuo. Ajoj.

8. Kurajber gospodin, pet dana jeo stiropor u ćošku i pokrivao se bar šalom po glavi. Iskulirao se, umijo, zgutao bendžos i napisao realan naprednjači post, poželevši svom klubu sve naj. Gazimudu ubili Zorana, 40 dana se neće smiriti.

9. Kako da ti objasnim. Legalno, ja mogu da ti jebem sestru. Ali nije bas legitimno da te podsecam svakodnevno da ga mnogo dobro pusi

Sve zavisi iz kog ugla gledas, zar ne?
    Zato kada je nesto LEGALNO to je isto za sve, svima je dozvoljeno, a da li je nesto legitimno ili ne zavisi od osobe do osobe.

kakvu sam glupost pa ste se upecali
    aj sto sam u skoli 1 godinu samo imao pravo i to najlaksi predmet bio nego ne da nisam ucio pravo za prijemni nego sam privatan faks upisao lol

10. DELIJE I DALJE BOJKOTUJU ABA LIGU//Pred utakmicu sa Bordoom bio je na nekoj radio stanici gost jedan od vodja sa severa (bio je link emisje na fudbalskoj temi) i lik je rekao da delije nece ici na utakmice jadranske lige, ali da ce dolaziti na kup, sve utakmice prvenstva i evropske.

11. I ne razumem onaj odgovor pasus iznad, kome ti tu šta objašnjavaš, zoveš Šešeljem, opet neki tvoj trip.

meni meni lol

12. skocimise tim postom prizivas rasnija da dodje da objasnjava cuvaj se

13. O boze, naravno da postoji klip na tjubu, nismo svi rasni.
    Hteo sam da kazem, sta te navelo da na ju tjubu kucas JEL TO MORAL?

ovo gore o seselju se odnosilo na kapuna koji je zamisli polagao prijemni iz prava, pa se mnogo uvredio zato sto sam upotrebio pravne izraze onako kako se njemu ne dopada.

A sto se tice klipa, tebi sam hteo da ukazem da se pitanje naplate para o kome mi pricamo veceras, ni malo ne dodiruje sa pavlovicevim i akojonovim nabadanjem ciganskih igraca. al kad si vec dosao dotle, potez je nelegalan (zbog cega je Pavlovic suocen sa sankcijom) a uz to i nemoralan. Isto vazi za sve situacije sa klipa.

14. Hteo sam da kazem, sta te navelo da na ju tjubu kucas JEL TO MORAL?

pa prica se o moralo covek ukuco moral na jutub omg kako ti to palo na pamet
    dje tu veza
    drzava duradi nesto
    to nije legitimno loool

15. ја се сећам када је рнић једном пљунуо једног нашег играча

16. Rnić brate.

Ahhahahahahahhaha

rnić

ahhahahahahaha

17. čega si se ti setio

ahahahahahahaha

18. Mislim na Rnića, ne pljuvanje, smešan mi kao pojava.

19. Sve zavisi iz kog ugla gledas, zar ne?

Pa pazi, meni deluje legalno i kad je gledam od pozadi, a i kad stojim iznad nje, a i kad je na meni. Al cini mi se da je tebi nelegitimno i iz tog coska, i iz onog drugog...

kakvu sam glupost pa ste se upecali
    aj sto sam u skoli 1 godinu samo imao pravo i to najlaksi predmet bio nego ne da nisam ucio pravo za prijemni nego sam privatan faks upisao lol

Da smo hijene, sad bi isle neke price o nekoj pjeni i salama i posalicaa, pristisku, lekovima i tako nesto, al posto nismo jednostavno cemo prihvatiti da si glup/se stvarno sprdas jer pada kisa pa se ne moze napolju blejati

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.