KK Partizan

1. да сам ја био у тој позицији свакако бих исто урадио са молбом да играч причека на паре јер се нема јбг

A odakle ti znaš da nije zamoljeno? Jel treba svaku molbu igračima okačiti na naslovnu stranu da bi limenke bile zadovoljne?

2. A ja sam rekao da nije zamoljeno? Kazem da bih uradio ISTO sa molbom sto znaci da kazem da je zamoljeno i da bih ja uradio ISTO. Ne znam koji vam je kurac sa tim docekivanjem na noz svake izjave i sto imate problem da razlucite kad vas neko drka a kad ne.

3. Fokus je na to kako je on pljuvao. Ako je pljuvao ima svoje razloge, bogajebo, nije bezveze sigurno, jel da?Ako se i išlo nekim arbitražnim putem da se riješi i grač napravi opet neko sranje nije ni igrač cvjećka, da se razumijemo. Al u većini slučajeva MENADŽERI.
    Eto njemu dosadno u životu pa ide pljuje Bertu. Aj malo ozbiljnosti jebogabog

4. Isti je kurac, drko ih ili ne. Ako ih drkaš onda ide
    AJDE KRETENU MARŠ SA TEME IDI NAVIJAJ ZA FMP AAAA DRMUSANJE KOŠEVA ČOVIĆ LEGENDA AAAAA
    Ako pak pokušaš Mitketisati onda ide
    AE PALI ODAVDE NA KURAC MI SE PENJU OVI LIMENKARI DUŠEBRIŽNICI PUŠITE KURAC MUSAVCI
    Ili se kod ekstrema pominju majke i sestre, itd.
    Tako da, najbolje ih je drkati.

5. De vam je klub, limenke?

6. Da skocimise, za igraca mozes da skapiras da nije cvecka ali dulo je uvek cvecka. Glupost.

Salabe verovatno si u pravu

7. Dulo tek nije cvjećka ali uvijek je bolje sagledati obije strane, jelde?

8. E tako, mirnim tonom, nema pjenjenja.
    SVJEŽE ODLEĐEN,FUZIONISAN U FMP, OPET TO NISMO MI, KMEE!!!

9. Džaba sereš tu po temi, Šalabe, ne ferma te niko, aj skontaj već jednom.

10. Isti je kurac, drko ih ili ne. Ako ih drkaš onda ide
    AJDE KRETENU MARŠ SA TEME IDI NAVIJAJ ZA FMP AAAA DRMUSANJE KOŠEVA ČOVIĆ LEGENDA AAAAA
    Ako pak pokušaš Mitketisati onda ide
    AE PALI ODAVDE NA KURAC MI SE PENJU OVI LIMENKARI DUŠEBRIŽNICI PUŠITE KURAC MUSAVCI
    Ili se kod ekstrema pominju majke i sestre, itd.
    Tako da, najbolje ih je drkati.

Nemojte samo mitketisati pls

11. Kako ne ferma, vidiš da me brat Dušan i citira čak.

12. Molim bez klevete. Sestra nije upotrebljena kao psovka, nego kao hipoteticki primer.
    A keva je vec lepo upotrebljena jer nema gore sorte od onih koji se na navijackim temama skoro i ne pojavljuju a onda dodju u trenucima najveceg kanala u kom se protivnik nalazi i ostavljaju brizljive postove o klubu i njegovim bivsim, sadasnjim ibuducim igracima.

Vis kako pseto lepo, covek non stop na svim temama, pa cak i dyo i salab, jbt oni su tu bar uvek pa mozes s njima i da se napusavas, i raspravljas i sprdas, a ne dodje mi lik koji je morao da gugla ko je Pekovic pa prosipa neke mudrosti jer je satro zabrinut za rivala. D

Znate i sami da ne psujem nikad nikog, iako sam se mnogo vise svadjao sa nekim drugim ciganima, al onakav karakterni sklop jednostavno zahteva napusavanje kurcem i pominjanje familije.

13. Dulo tek nije cvjećka ali uvijek je bolje sagledati obije strane, jelde?

ovo je pre moj argument nego tvoj

14. Samo da vam kazem da mi je mozda i omiljeni deo teme kad je dusan potpuno neocekivano popenio lol nisam ocekivao od njega taj neki vid nervoze tu losu karmu i zapusene cakre i marsa u vodoliji

15. Mene samo nervira kad neko peni...

16. Dušan se zajebava, očigledno je.

17. I da. Gazimudo, nisam nešto posebno pratio Mitketove postove na forumu, ali ipak sam dovoljno da skontam da lik na svim temama na isti način piše i da je iskren. Mislim samo da se ne uklapa u današnje forumovanje, pa izgleda kao da jeftino podjebava.
    Tako da ti nije na mjestu njemu pominjati familiju.

18. ja ne pratim forum vukajlije ceo, znam samo da ga na temama KKP i KKCZ nisam video mozda sve ukupno 3x, sto mi govori da mu za basket cvile jajca, prema tome me zabole patkica sto napokon sme da sprda drugare jer njegov klub ima titulu a njihov ne pa dosao malo i ovde da podjebava.
    U stvari, podjebavanje mi ne bi ni smetalo, ima osnova, al ova kao briga za KKP, sere mi se od toga.
    Dodji lepo napisi DULO SVINJA GROK GROK SACE COKI DA VAS UGASI PICKE DOSTA VAS JE DRZAVA GURALA a ne da mi prica o tome sta je dobro a sta lose za KKP a peni (to je sad popularan izraz) od srece sa druge strane monitora

19. Ovaj sad KK Crvena Zvevda je kao sladoled u casici. Znaci sve okolo je ok a kad se stigne do nasjaldjeg dela gde je onaj topljena cokolada u sredini na samom dnu onda ce da bude najgorce umesto najsladje.

A Dabogda vam nesto padne sa hale tj sa krova iz unutrasnjosti i pogodi nekog igraca parce maltera ili tako nesto. Dabogda vam priselo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.