KK Partizan

1. Nisi u pravu, ali oprašta ti se zato što si puko. :D

2. Ovaj sad KK Crvena Zvevda je kao sladoled u casici. Znaci sve okolo je ok a kad se stigne do nasjaldjeg dela gde je onaj topljena cokolada u sredini na samom dnu onda ce da bude najgorce umesto najsladje.

A Dabogda vam nesto padne sa hale tj sa krova iz unutrasnjosti i pogodi nekog igraca parce maltera ili tako nesto. Dabogda vam priselo.

3. Nisi u pravu, ali oprašta ti se zato što si puko. :D

A sto Dulu onda ne oprostite? Covek je puko ko lajsna :)

4. dabogda vas prisht udarila

5. Da, to što ne postuje na temi nije zato što neće da ulazi u spiku sa kretenima koji će da mu jebu mamu posle prvog posta, gde je lik napisao ono što želi i svaki navijač paće. Ne znam dal je czv, ili par, nebitno, ali ti si opsednut, i misliš da je nemoguće da neko ko ne navija za paću, može da mu ne želi ništa loše. Jasno mi je šta sve želiš zvezdi, ali nisu svi takvi.

Pogledaj teme fantazija, repke, i sl. jedan od najaktivnijih je tamo. Al ne prate svi repku, jbg, igra Kalinić. Ispao si još veće govedo nego inače time što si mu psovao mamu.

Eto, sad sam se ja tebi obratio prvi, kad vodiš evidenciju već, ali stvarno ne želim nikakav odgovor. Dosta si već rekao.

6. Ne možemo zato što je davio Bogdana. Zbog repstacije.
    Thilmo je

7. Ja sam hteo nešto da napišem, al sad ne znam da li smem zbog Gazimuda.

8. Ајде, мани се Дио шупље приче. Ако мислиш да ћеш доказати било шта, нећеш. Не вриједи се са свињама рвати у блату. Изађеш сав блатњав, а свиња је на блато навикла. (народна изрјека).

9. Pedjolino, samo napred.
    Ti si meni toliko gotivan da bih ti i laznu brigu za KKP oprostio :D

p.s. Nije da se pitam ja nesto ovde, pusti price copora, voli da glumi uvredjenost.
    Svako nek pise ko sta hoce, kao sto i ja mogu da napusim kurcem koga hocu

10. Tako je brt dobro si to shvatio, jasno mi je da umeš da internetuješ. Samo ne znam što peniš...

11. A sto Dulu onda ne oprostite? Covek je puko ko lajsna :)

pa ja ti rekoh juce prekjuce da mu je sve oprosteno i pred zakonom i pred normama ponasana jer je puko, slabo pratis ovu tvoju temu lol

12. E brt drzim kalinu na fantaziju samo zbog tebe xd ♥

13. Митке, је л' стварно говориш изрјека? Не питам да бих зајебавао, него никад нисам чуо ниједног ијекавца да каже изрјека, а нема ни у речнику.

14. Ми смо тако учили да је правилно у средњој... Можда и гријешим, шта знам.

15. Из Бијељине и маните се више питања, биће да смо осмислили ово намјерно да тролујемо гробаре кад им је клуб у каналу.

16. Samo jos jedno, jesi li ti inspiracija za gud gaj grujicu sa Zvonka bogdana?

17. Не. Лукс то неке своје доживљаје пројектује тамо на групи.

18. Mitke lupaš. Ne projektuje Luksara ništa iz Rl. Jednom smo Pseto88 i ja projektovali nešto iz Luksovog rl na sliku magarenceta nekog tekst išao nešto nabi ih sebi u šupak doktore, ćevape neke i on se naljutio bio i razmodovao nas, haos. Baš se srdio. Posle mi reče Pseto da se Luks hvalio nešto po Novom Sadu da je admin Konja pa kao da ga ne skontaju valjda da se radi o njemu nemam pojma.
    Biće da si ti Grujica

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.