KK Partizan

1. Е, немам појма шта и ко, знам само да ми рече да је у групи. Могу ти и пустити шта је мени послао једаред. Углавном небитно.

2. Ko vam je dekiaod tamo? Neki cigao iz Gimaraeša?

3. Fališ na temi o EP dođi da budeš kalimero kad Kalina izjebe Hrvate.

4. GAZI, DOĐI NA EVROPSKO, IGRA LOVERNJ!!!

5. POZDRAVIO VE CIKA MILOS BORISOV ;)

6. DOBISMO EFENPEA DANAS JEBE PERA BOŽIĆ EFENPEA ČIM JE SEO NA KLUPU, A OVI PANTERI SE PONADALI DA OTIŠAO DULE, SAĆE NJIMA LAKŠE

7. JUPITERAC PA NEMOJ BATO DA TE ROKNEM PESNICOM U NOS DA TE RAZPARCAM

8. sad ce ove pravopisne pedercinee da pisu joj nije razparcam nego rasparcam jednacenje suglasnika po zvucnosti...jebem vas ja da mogu ja bih tacno napisao

9. @ bushido

moja majka je imala vezu sa kondukterom jednim da bi mene mogla da odskoluje a tvoja sto je jela cajne kolacice u toplini doma, prelistavala casopis burda i kupovala ti najskuplje stvari je najveca kurva..

10. Muči ne prdi. MUČI NE PRDI!

11. Jebali smo neki efempe, da se napomene.

Aranitović 26, Milutinović 22, Marinković 19, HakimĐumara 17.

12. Volio bih da mi pravnik objasni kako ste mislili da registrujete igrača koji već ima važeći ugovor, loooooooooooool.
    http://mondo.rs/a830024/Sport/Kosarka/Koprivica-ne-moze-u-Partizan-potvrdjen-transfer-Petrova.html

13. Tako lepo sto mu se duguje pa ce dobiti raskid ugovora zbog neisplacenih zarada

14. Prema informacijama Novosti, tri opcije su i ugri. Prva i najmanje verovatna je da Kalinić ne dobije raskid ugovora. Druga je da dobije raskid i postane slobodan igrač bez angažmana, ali je treća najrealnija i predviđa da krilni igrač Radničkog po dobijanju raskida pređe u klub sa kojim je, navodno, već postigao dogovor, a to je Radnički FMP.

15. A evo i citata gde su se čelnici Zvezde busali šta je to moral, da nije moralno napustiti klub jer ti ne isplaćuje zaradu, na čelu sa Dejanom Radonjićem, koji je bio najglasniji...

_

16. Vaši "čelnici" se plaše pudlice toliko da ne smiju pisnuti. Ljudske gromade.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.