KK Partizan

1. Idem da me prebiju jer cu da psujem kockara i da me zatvore u ludaru koliko cu da urlam ptici da iskljuca kinzija za veceru

2. Sezonsku imas ili si kartu negde nabavio?

3. ufurace me neki lik

4. Mogao bih da ti dam Kinzijev dres da ga zapališ na sred tribine

5. INSAJD INFORMEJŠN

Ljudi, Kinzi neće još dugo, dobro ste ga se rešili, verujte mi kad vam kažem.

NŠJEMROFNI DJASNI

6. Млатони
    Mogao bih da ti dam Kinzijev dres da ga zapališ na sred tribine

abitan lik potpuno. prodaj dres ciganima, oni se loze da je to sad trofej

7. A ovo moze da i ovde da se okaci, posto je sve jasno
    https://www.youtube.com/watch?v=yK9ES4qTA_E&sns=tw

Nego, vidim imamo novi post na temi SRANJE SA MIGRANTIMA pa da pohitamo na uzivo ukljucenje

8. Mrtva vam tema pred tekmu
    Oćel biti rata?

9. Bićete silovani, nema šta da se priča tu.

10. ЈЕБИ ЦИГАНЕ
    Е
    Б
    И

Ц
    И
    Г
    А
    Н
    Е

11. Ubjedljivo najgori tim od kako imam svijest o timovima Partizana.

12. само ми није јасно што смо овог вилсона доводили поред живог далоа.

13. truc aj oladi ove sto se majmunisu temama bar na dan-dva, sto je mnogo mnogo je

14. Evo, Vrabac pravi faul kada najmanje treba.

Zvezda ne može da se sastavi a vode. Toliko o timu Partizana, koji evo daje 120%.

15. Skočko ti koliko si zakukao u postu pre ovog poslednjeg, pomislio sam da vas dobijamo jedno 15 razlike pošto ne gledam utakmicu. Kad ono kurac, drama u Pioniru.

16. Eto pogledaj pa ćeš vidjeti što sam zakukao.

Neki iole kršten tim bi vodio jedno 15 razlike.

17. Dobro ja sad nagađam, ali kapiram da ni ovi magarci iz Zvezde ne zapinju mnogo jer u rezultatskom smislu njima zaista nije bitna utakmica. Ne mislim da puštaju, već jednostavno igraju po sistemu ''lako ćemo''.

18. Nadate li se sad na +5 i 6 minuta do kraja? :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.