Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne. Gubimo 10 razlike.
Uz faul Čedomira Vitkovca.
Ja mislim da će biti 2-3, ono, sa pogođenim/promašenim šutem za pobedu, videćemo.
ЈЕБИ ЦИГАНЕ
Е
Б
И
Ц
И
Г
А
Н
Е
Čestitke na pobedi, dobar derbi.
Hvala Čoviću što nas je pustio, poserem mu se u prijateljske odnose.
Doći će dan kada će i ova krezuba žgadija sjahati sa grbe našeg kluba.
Do tada ćemo gledati Čedomira Vitkovca.
E pa čestitke na pobedi, Džile je trenerična.
Svaka čast pičke bili ste bolji i napušite se kurtza :-)
Браво, гробље, одлична утакмица са ваше стране. Фер и коректан дерби.
Fala, svim Zvezdašima na čestitkama, fala Čovketu i Vučeli što su nas pustili/su nam omogućili da pobedimo i tako maltene obezbedimo opstanak ;)
Vi ovakvo šutersko veče nećete da ponovite u naredne 3 sezone. Ali nema šta, zasluženo jeste.
Ali Simonovićevi šutevi ahahahahahhah jebem ti majku ko je sve košarkaš
čestitam
Dabogda vam doš'o simon dogodine!
какво навијање, расни може само да сања такву атмосферу. надам се да је газимудо добро.
Kako nam dolazi sav škart Evrope - ne bi me čudilo.
ЕВО ЈАВЉАЈУ НА ДНЕВНИКУ ДА СМО ДОБИЛИ. Скочко, можеш да одахнеш.
OŠURILI SMO
Jesi li siguran Truće, nemoj da Picousti dekretom proglasi Zvedu za pobednika lololo
Gonzo za informer već pripremio tekst o pobedi sad mora ponovo da piše lolo