Ko je reko da ga nisu lemali?
Ja pitam samo koja je magicna cifra za bacanja ,nakon koje igrac postaje zasticena vrsta?
Hteo sam to da ubacim u kontekst toga koliko ga lemaju i koliko je lotpi islo na njega,al vi niste koristili te cudne metode onomad, pa reko sta da se kurcim tu ja koji kurac
a Floper je zasluzio da mu napokon napisem prezime - CVETKOVIC.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Gonzo, šta kaže Vučićević, jesu li Grobari najgori navijači u istoriji ove civilizovane zemlje? Šta im je Vesna kriva?
hahahaha
јесте, гонзо, али сад је готово. једино се бојим да ће станојевић да буде премештен на дечији дневник.
Da smo imali Džikića od starta sezone sad bi se borili za plej of.
ако добијемо свих пет, а мега изгуби, опет не одемо у плеј-оф. колико су нас само коштали ти историјски порази против меге.
сад нешто размишљам, откад нисмо добили звезду?
колико сам успео да израчунам, има скоро пет година.
http://www.clipartbest.com/cliparts/4ib/4gq/4ib4gqpxT.png
Nego šta Dule, zajebao me Radonja mamu mu jebem, a već sam otkucan tekst :)
Nego šta Skočko, sprema čudesnu naslovnu stranu lololo
Ali šalu na stranu, sačekajmo da dođe vučićpeder, on će vam objasniti šta sam ja pisao i šta ću tek da pišem lololo
Truće solidan skeč.
Gde je Gazi sad da čujemo iz prve ruke sve?
sijece sabljom mrak prolama se svetlost
Gazimudo liže Džikićevu ćelu trenutno, pregovaraju za ostalo
E DOSAO SAM I BITI CU FIN PA NECU ICI NA ONU TEMU DA PROZIVAM , IAKO MUSAVCI NE BI PROPUSTILI TU PRILIKU, SAMO CU RECI DA JE
PTICA JEBALA
Ja BIH DA PITAM ZA DNEVNIK KOLIKO JE ONO BESE BACANJA SUTNUO BOGDAN KAD JE PROGLASEN ZA BELOG MEDVEDA?
PITAM ZBOG ENDEMSKE VRSTE MAIKIS CIRBES?
Gazimudo liže Džikićevu ćelu trenutno, pregovaraju za ostalo
Ne mogu ovo ostalo, rudonja okupirao jbg.
A kad smo vec kod rudonje, Dzile je za njega Dusko Vujosevic.
smišljo kalimudo jebeni šta je noćas bila nepravda
i dosetio se
nad cirbesom izmišljeni faulovi
GAZI KRALJ!
Hahaha a Cirbesa bili ko vola
Gmudo nije teo da izadje iz hale, osto do kraja da bi ciganji sto duze gledali u semafor
4 ME PANDURA IZNELA IZ PIONIRA
Ko je reko da ga nisu lemali?
Ja pitam samo koja je magicna cifra za bacanja ,nakon koje igrac postaje zasticena vrsta?
Hteo sam to da ubacim u kontekst toga koliko ga lemaju i koliko je lotpi islo na njega,al vi niste koristili te cudne metode onomad, pa reko sta da se kurcim tu ja koji kurac
a Floper je zasluzio da mu napokon napisem prezime - CVETKOVIC.
eto napisao sam.
Nego panterolimenicigani, jeste li nas pustili?
Ja bih iskoristio priliku da istaknem da vas je tim u kome igra (podvlacim igra) Vrabac dobio dok jurisate na F8 Evrolige
PA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL