Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
vidju picke niko nece da pricamo o kosarci.
Danas bih mogao da vam pricam sta je to timska kosarka.
Александар Џикић вининг стрик 3:0. Ал опет исти сценарио са центрима, Ђумара за час накупи 4 личне, а и овај нови није бољи. Добра утакмица. Поз за Весну.
Novi centar jos ne zna akcije.
Sto je opet bolje od Djumare koji ne zna ni kako se zove.
Kakvo je ono koskanje bilo na centru nakon zavrsetka?
Nisam video, ranio sam cigane kurcevinom i govnima
ok jel vam sad jasno sto su sastali nebojsa covic i nikola pekovic u maderi na rucku
da se dogovore ko kojim danima jebe vesnu?
не ложи се газменде укењало вас је моли бога да не испаднете из лиге
doesn't matter still count
Gazi je to provalio još pre tri strane, sve bre dogovoreno lolo
evo sad cu da objasnim
zivotinja balegar. gura onu kuglu od svega i svacega ona kupi sve sa poda i postaje sve veca i veca. Taj kugla je FMP a gure je nebojsa covic. tako ce da fuzionise sve klubove srbije u jednu ogromu fuziju
PA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Па баш тако, јуришамо на Ф8, искористили сте повољан тренутак. Добијао је и ваше јаке тимове Вујадин Суботић једном или два пута по сезони.
Више је она стара тактика "затвори им рекет и пусти да шутирају тројке - не могу вола убости", него нека претерана тимска игра. И пре свега је одлучила велика жеља и борба, били сте мотивисанији. Хаха осећам се ко играч кога су натерали да иде на конференцију, али ево да испуним жељу Газију.
И наравно да смо вас пустили омг ваљда је било преочигледно.
#pomirenje odradilo svoje
zato ne znam sto se ustrucavate da se pojavite ovde
a ne smem da zaboravim da JEBEM MAJKU PLACENICIMA NA TRIBINI, gori su od cigana
Јел има негде снимак конференције после меча, не могу да нађем , а нисам гледо одма јер сам наздрављао за здравље Џикићево и Генералово.
bice sutra na YT sigurno, ne verujem da su jos okacili.
A sutra moram i reprizu Tegeltije da gledam, bice besa i pominjanja deesa i Vujosevica
PS. al koji je cigan u dusi floper (dosta je jednom da mu napisem prezime,sad je opet flopersko govedo) na kraju tekme svi stali, on jurisa na kos i na kraju ga Danga Grobar uci da ne bude cigan toliki
Gaz stec ti se sa 4 rečenice posrao na večerašnje ludovanje hahaha
Samo polako i pažljivo pogledaš prethodnu i stranu pre nje i videćeš da smo bili, uredno čestitali i čak bacili foru ili dve.
Mnogo mi se posrao, skoro ko Vitkovac po ciganima.
svaka čast bratu Vitkovcu, za njegove godine dobra igra
imao je neke odlučujuće skokove i onu trojku
sve u svemu dobar i Vitkovac
pozdrav Vitkovac znam da čitaš :D
Pa Gazi taj se kod vas pokvario ovaj naš postao gospodin