KK Partizan

1. E de bi nam kraj bio..
    Sad bi hiljade ljudi imalo stanove na Kosovu, ne bi nas siptari proterali i maltretirali, Kosovo bi bilo u Srbiji, Zvezda ne bi morala da se zaledjava i uzima imena kojekakvih skolskih klubova, Partizan bi bio sampion a zemlja bi verovatno bila mnogo bolje uredjena od ovog sad.. Al ne mogu ljudi da kazu "Izgubili smo i to je to. Idemo dalje". nego moraju da pocnu da se tese sa kojekakvim mezimcima i ode sve u kurac :(((

2. Nego megaleksasani, sad su mi javili, zavrsio je Cirbes sutiranje bacanja, stize na tekmu u Vrsac

3. Hahaha, Gazi maďijo!

4. Dobro ocekivano je bilo da izgubite, i mi bi u ovakvoj situaciji vrv izgubili finale, nisam zato dosao nego da kazem da je dzikic gospodin.

5. Kako sad gospodin? Kako jedna hijena može to da kaže za trenera Partizana? Za Duleta nismo pljuvali zato što je jedina opozicija a ne što je psiho?

6. Brt covek kulturiska izneo vidjenje tekme posle nas al tek kad je izgubio od mege moglo se videti da je u istom fazonu i moze da se kaze da je gospodim. Na stranu sto je pokazao da je dobar trener jer je radonju bacio u tilt(doduse i priuceni trener bi nas u ovoj situaciji probijao na 4 i vrsio presing na volinu micica i udvajao cirbesa). Neki pre su umeli da budu gospoda kad pobijede al kad izgube jebu mamu sudijama, drzavi, mesarima u odbrani, vucicu, fmpu, arapima, rusima...

7. Hah, kako sam te samo naveo da kažeš baš sve to.

8. I nikada nismo znali je l' to ta borbenost, je l' taj ferplej...

9. Jedan manguuuup

10. U najboljim godinamaaa

11. ^I onda kažete da niste hijene
    Nego fascinira me kolko je limenki juče navijalo za megu ostala im valjda navika da navijaju protiv partizana mada to ne treba da čudi sobzirom da menjaju klub za koji navijaju ko gaće.

12. па нормално је да навијаш против ривалског клуба, то је део фолклора

шта као ти или гази бисте навијали за звезду да је прошла у финале?

13. Krajnje nezgodno pitanje. ^

Još nezgodnije je šta će Mirko Marjanović u svlačionici Partizana?

#b92 # specijal # 150 derbi

14. Nisam navijao ni za koga, nisam ni gledao. Jutros sam ovde saznao da ste izgubili. Niti navijam za partizan niti protiv partizana-ne zanima me apsolutno i ne gledam.

15. Џиле издајник, не сме у предизборној кампањи да помене Вучића после пораза! Нећемо ти ово заборавити!

16. Stvarno sram ga bilo uopste nije debeli psihopata kao sto su neki ocekivali DZIKICU KOLIKO SI PARA DOBIO OD SNS-A PRIZNAJ MASNI SU TI ZUBI

17. Много је 3 фмпа у једном такмичењу...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.