Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Haha, hoćete i Metalac da uništite. Malo vam RKG, Hemofarm i sl.
EDIT: I ŽITKO BASKET, KAKO TO DA ZABORAVIM
ostade post na zadnjoj strani
Đorđe Majstorović i Novica Veličković su novi igrači Partizana!
Debitovaće ove sezone od početka Superlige Srbije.
Postade post ispred izijemovog.
I BFC Beočin. Nikad se od one krađe '95 nisu oporavili.
Crnokosa - NIKAD OPSTITI NIKAD ZABORAVITI
jebace vas gazimudo
Ne smeta njemu spem verovano je na temi KK Limonž u podforumu Igre.
posto nema mojih drugova koji navijaju za partizan ja cu sam da diskutujem
jebacemo cigane!!!
taj rade izijem, kakav je novica u njaboljim godina dosao iz turske i spreman je da kara limenke
TO BRE!! idemo!!
kakav se majstorara napucao
Joj kako ćemo da budemo jaki sledeće godine kad dođe još Armstead, a ako ne Armstead onda bar Bryce Cotton.
Daa, unistili smo 2 fmpa, 1 vise puta, i opet cemo :)
Joj kako ćemo da budemo jaki sledeće godine kad dođe još Armstead, a ako ne Armstead onda bar Bryce Cotton.
Nista manje od Rouza necu smatrati pojacanjem.. Ionako hoce da ga isceraju iz Cikaga.. Sredice Pekmen
Majstorovic vrv tek od sledece sezone, al Novica dolazi za KLS
Valjalo bi odmarati igrace za vikend, umorni smo od kupa.. A i taj Glisa bi mogao koji minut da zaigra. I Magdevski naravno. Vrabac da ne izbija iz petorke
Spazite lobanju dole levo
https://pbs.twimg.com/media/Cb1ja0GW8AAwjt0.jpg
Valjalo bi biti prisutan ovih dana na temi KKP. Bice puna besnih hijena koje ce ponovo krivca traziti u KKP..
Veceras pucaju od Efesa, mi u nedelju pustamo Cedevitu, rudonja verovatno dobija pedalu odmah u subotu, a najkasnije posle cibone.
ponovo smo neprijatelj broj 1
Pa kako, a pomirenje?
Najsmešnije mi je to što smo do pre 5 kola bili ekipa koja ne može ni KLS da igra (barem po većini panterskih komentara). A eventualni poraz od Cedevite, koji uopšte ne bi bio iznenađenje, jer jelte ovi igraju EL, se pripisuje puštanju. Šuplja je to logika.
EDIT: Dobar, pomirenje, pa prvi je Čović posle tog pomirenja počeo da jede govna o gašenju crno-belog sveta pa nadalje.