sta seres ti skauzer si igrao sport nekad sine pogodis za tri vristanje, zakucas u utakmici sparta na parketu kamoli da te bodri 3-4 iljade ljudi cuj mentoli
Страст и жеља је оно што нас држи, то се види и у међусобним односима међу играчима. Веома ми се свиђа то, ту се види и тренеров утицај.
А тек ово са Вилијамсом што је измислио.
Ajd razumem kad gas gol ili neki kos za vodjstvo, pobedu.. ali za svaki drugi kos ovako da se gubis, u 1 cetvrtini na +10 meni je to blamcina, podseca me na NBA cirkus
Ma koja strast, mentoli
:/ ох ти хладни, безосећајни човече
sta seres ti skauzer si igrao sport nekad sine pogodis za tri vristanje, zakucas u utakmici sparta na parketu kamoli da te bodri 3-4 iljade ljudi cuj mentoli
Jebem nam sve, umesto da dobro odigramo i treću sad u četvrtoj moram delimično da strepim...
Страст и жеља је оно што нас држи, то се види и у међусобним односима међу играчима. Веома ми се свиђа то, ту се види и тренеров утицај.
А тек ово са Вилијамсом што је измислио.
Ajd razumem kad gas gol ili neki kos za vodjstvo, pobedu.. ali za svaki drugi kos ovako da se gubis, u 1 cetvrtini na +10 meni je to blamcina, podseca me na NBA cirkus
bas gledam ovu utakmicu zbog lepote i sjajne kosarke. Sranje igraju, hocu da prsti na terenu da se bore, da pobede.
Veceras gledam lepu kosarku i uzivam, sad sam i ja lozana, i hocu lozane na terenu
опет драма...
Dzikic me opasno zabrinjava... dva puta gleda kako se igra raspada i ne radi nista
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BI CA JOOOOOJ
а јебемти врапца у пичку шта ће он натерену који мој
Šta sviraju ovo jebem ti
pa da li si o tablu dao o jebem ti zivot ufff
ahahahaha
jel vidis zasto ne treba da se busa ko gorila u grudi u 6 minutu utakmice..
Kakvo razbojništvo jebem im mrtvu majku u pičku smrdljivu
u majku ti jebem sto sam gledao koji kurac
PRSKAAAAAAJ
OBRIŠI SUZE MALA MOJA
http://static.mozzartsport.com/img/news/6/5/b/14504705942380.jpg