Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jeste, dobili ste nas bili, posle produžetka nekog, a imali ste bili i solidnu šansu da nas pobedite i u regularnom delu meču.
Ja mislim da je to bilo odmah nakon +41
Hahaha, što je najgore, ono bi bila jedna samo prosečna utakmica u sezoni, da je Pera ostao na klupi.
Pa i ja mislim da je bilo odmah nakon 41, zato i kazem da ne mislim da ste bez sansi. U derbiju uvek ima sansi samo sto je trenutno veca sansa da se ponovi +30 nego da nas dobijete
e, pretera ga sad...zaneo si se pseto, opusti se...popij pivo
Džankee zar nikad nećeš odrasti mali veseljače
Ooooooo jebi fmp
Дакле, Аранитовић ће да има солидну минутажицу.
https://www.youtube.com/watch?v=Aj0oZBkQA18
Zavli su nas "komšinica" a mi smo satvili strepon i jebali ih u dupence glodarsko promrzlo na -30.
Дарел Вилијамс - ''како јебати немачку волину Маика'' нолит 2016.
objektivno jebemo ih jako i dobicemo 20ak razlike
Milija Vojinović najbolji igrač cigana za sad
Jedva sam čekao da krenu ciganski komentari "puštamo ih" "treba da ih pustimo" "pustili smo ih" i već su krenuli.
Kako se zove sudija ispod Zvezdinog kosa? Jebem li mu majku raspalu
Ноца Убица стрикес аген
У Б И Ц А !! аааа
Moje pitanje neće biti sa koliko dobijamo, da ne ureknem, već će biti:
Idemo li do stotke?
Da ubio nas je ovo poluvreme uz Vilsona, nego sam se smorio kada sam video faul + kos i covek se primio ko da je uzeo EL, sav se zajapurio, mrzim to da vidim bez obzira ko da je u pitanju, gadi mi se to ciganisanje i uvlacenje publici
Preko 20 bacanja su dali ciganima za poluvreme. Kakva jebena sramota, kad vide da je usla voda u usi sudi penal barem.
Човек је страствен, нема ту шта да му се замери, да је сваки наш као он ихахај..