KK Partizan

1. Ma 'de mislim, samo navodim kao zanimljivu mogućnost, a pošteno ja mogu da ga zamislim onako kljakavog da je sredio, ćutao ćutao, otišao i tutnuo nekom pare koje je dobio od transfera Brašanca fazon, i puf, daj da odajemo počast xd

2. Deste Zvezdaši o/

3. Jeli groblje, ocete ovako i kad savija umre/izgine?

4. Inače Darko Meda, jedan od trojice koji su napali Vazurino obezbeđenje, živi tj živeo je iza mojih babe i dede, družili smo se kao klinci. Bio je dobar kao lebac, al mu je uvek idol bio neki lik iz specijalnih jedinica što je povezan s alkatrazom i drži obezbeđenje splavova. On ga i odveo u bg i sad je s njima. Skoro mi ujak kaže da dolazio kući i da se priča tamo da se uvalio baš duboko

5. Uvalio duboko u smislu u dubokim govnima, ili u smislu da je situirao u tim krugovima? I ja pitam gluposti, ko bi pričao da je u govnima.

Jel on (tj. njih dvojica, mutavi je bio oslobođen) dobio kućni pritvor, kontam bez nanogice ili kako se već zove, ali osuđen kao?

6. I u jednom i u drugom smislu. Dobio je godinu i nešto, al nemam pojma kako da odsluži

7. Kućni pritvor bilo je u nekim vestima nešto.

8. Kajgana proziva grobare, alo legendo grobari su zviždali danas dok su neke šamarali pred rodjenom decom, hulje naprednjačke i udbaške koje po zadatku rade to što rade, a ne možeš im ništa jer ih država štiti. Osveta će biti strašna i užasna za ovaj teror majku li vam jebem.

9. Освета ће бити страшна колико и то звиждање.

10. Mislim da im kolena klecaju posle citanja bombasevog posta

11. Haha, al kakve postove piše burazer.

12. koliko se ustvari psiho plaši grobara to je neverovatno... na kopu su trenutno kriminalci najvišeg kova, jebote ministar policije konferenciju za štampu drži zbog jednog od njih... želi silom, e pa majstore neće da može

13. grobarski duh je neuništiv, za sve ostalo imaš poslastičare sa pečurkane

14. Brt koja osveta...da grobari mogu da promjene nesto davno bi se skupili i rsatjerali govna... Placenici imaju muda zapakovana u kesu i to ti je tako.... Sto kazu 1000 ljudi da se skupi bilo bi dosta...ali bojim se da narod sve vise boli kurac dok se kriminalci bogate na racun kluba...

Zbr zauvijek!

15. Ne lupetaj, u nekim normalnim okolnostima to bi se desilo odavno, ali u sistemu u kojem bagra može da te ubije i da ne odgovara takve stvari su nemoguće. Mislim da niko ne kapira šta je ustvari ovde na delu. Ali samo polako...

16. Kapiraju svi zato se i ne bune.

17. Bombas, jesi ti retardirana reinkarnacija jeriha?

Ako jesi, trepni dva puta za da.

18. e, makaronac, ajde paljba na temu Željo iz Sarajeva

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.