Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jebem mu mater glupu u pičku.
Au koj kurac
Kakva debilčina, jebemti.
jel ima neko ril tajm strim gledam na usranom jutubu
kasni fazon pola minuta sigurno
Gledam ja na nekom arena sport strimu, ali i tu kasni isto jedno pola minuta
добро је, преживесмо, низ се наставља! али 40 шутнутих тројки, шта је то лебе меки
BRAVO JEBENO BRAVO
na prevaru dobili
Prc Prc prc
Jeb'o mi pas mater kad se zalećem k'o ovan i igram na partizan i 1.15 kvotu, misleći da ste nešto bolji ove sezone, a s druge strane jedna od 3 najslabije ekipe u ligi, i jebu vas ovako, pa dobro.
Dabogda pao na Lacio pizda ti materina balava
hahahah bosančerizam alert
košarkaška institucija čiji igrači nose majice sa kriminalcem koji je 2010.kada ste igrali f4 bio na severu hahhahhaha cirkuzanti jebeni
Ko sme da se usprotivi kriminalcima sa tribine, vidiš da nasrtali na navijače što zviždali tokom minuta ćutanja. Dabogda se svi poubijali međusobno
To sam i ja čuo, bili su ljude koji su zviždali, haha. Debili.
Lacio sam preskočio, skočimišo, a pogrešno sam verovao da su ovi vaši nešto sposobniji, a što to "balava" brt?
Da ne bude da branim nekog, ovo je sramota šta se radi od kluba. Šta mogu igrači da rade ako ih uprava ne štiti. Jebote minut ćutanja zbog kriminalca i onda nasrtanje na tribinu punu roditelja s decom. U novinama jsd i fk daju čitulju. Ja ću dobro da razmislim kad ću sledeći put u halu
A nisam u toku, pominju da je to isti onaj lik koji je bio vazurinog telohranitelja, a umalo i njega samog. I sad vazura ćuti na sve to.
Na stranu ovi iz KK uprave, njih nije bio.
Ovo je samo nastavak degradiranja kluba koji traje poslednje 3 godine, šta se sad kao isčuđavate? Kad se pisalo o tome ovdje onda je bilo da mi paranoišemo.
Mada je to možda i vazura lično sredio, pa sad odaje počast. Onda bi bio mnogo jebeniji nego što deluje.
Mada sam i ja batalio utakmice onda kad su "naši" najavili da će ćutati 29 minuta zbog Dunjića, otad mi nije palo na pamet da idem na tribinu.
Haha coakg ako misliš da je Vazura sredio da se ovaj sredi, to ne da je nerealno nego bruka. Vazura je lik koji se preko jebenog studenstkog parlamenta ufurao mlađem Nediću u bulju, i posle zajedno kod tatice sredili da se uguraju u FKP. Takva faca koja je žicala pare studentima za brucošijade ne mere ubiti ni pacova a ne ćovjeka. Ma kol'ko klepmav ili mutav bio.
Haha, nisam znao da su grobari tukli svoje što zvižde, to je već baš neočekivano. Jel bila zastava sa likom dotičnog? To sam očekivao npr.