KK Partizan

1. Što mi milo kad nas dobije neki tim, a njihov trener bivši igrač Partizana, tu se vidi USPEH :)

Inače, opet da ponovim svoju umotvorinu
    Vlado Šćepanović predstavlja odličan miks gestikulcije i unervoženosti Deja Radonjića i bijesa Duleta Vujoševića.
    Prilično sam siguran d on ide u partizn za koju sezonu kad se dovatite para, ali do tad ćemo vas snažno jebati u svim susretima

2. Budimo realni musavi osvajaju opet

3. Ali savovic mi je prelol malopre ga vidim krajickom oka i krenem da se kidam

Jebace vas radonjic sve u kompletu.

4. Šta da osvoji ekipa u kojoj ozbiljnu ulogu imaju Savović i braća Šehović, nemoj da se zajebavamo

Šehović je odličan košarkaš brate. Nije neki mag da bi igrao u velikim evropskim klubovima ili NBA-ju ali za ABA ligu je više nego solidan. Plus baš vrijedan i požrtvovan na terenu što doprinosi mnogo hemiji u ekipi a i sam se uklapa vrhunski.

5. треба нам нешто меснато на 5 и један скорер на 2/3

http://srbin.info/wp-content/uploads/2014/02/sasa-pavlovic.jpg

6. Osvajaju kurac, tj nadam se da osvajaju kurac OVE SEZONE BUDUĆNOST OSVAJA ABU, I IGRA EVROLIGU, A SRPSKI TIMOVI GA PUŠE I NEMAJU UČESNIKA NAREDNE SEZONE KAD SE FINAL 4 IGRA U BEOGRADU... i da musavcima nema A licence hahahahhahahaa. Potom se napokon opamećujemo i umesto samo da gledamo kako da napakostimo jedni drugima trudimo se da jebemo sve redom, a međusobno samo kad su pa međusobni dueli ;)

Idealna priča ostvarljiva 0,002% hahahaha msm na ovaj drugi deo ovaj prvi je ostvarljiv jedno 46-67%

7. Ja sam specijalni ganfer aka limenka evoluirao sam brate

8. Ali savovic mi je prelol malopre ga vidim krajickom oka i krenem da se kidam

Jebace vas radonjic sve u kompletu.

Pa dobro protiv Zvezde bi od 10 utakmica dobili fazon 2-3 najviše i to jednu na produžetke, ali vjeurjem da možemo iznenaditi... mislim red je više da uzmemo jedno, igramo taj plejof jebeni zadnjih 50 godina čini mi se...

Mada Zvezda će svakako dobiti produžen ugovor sa EL ja mislim kako god da prođe u ABA ligi jer je finale sljedeće sezone u BG-u tako da ono kapiram da ako ne bude tim iz Srbije u EL da zvezda dobija licencu na osnovu prethodnih rezultata.

U svakom slučaju i ako ispušimo od zvezde nije toliko strašno, gotivim vas jebi ga... al makar da bude u finalu haha, jer je red više da jednom i to finale ABA lige vidimo

9. Saša Pavlović sa vrlo podjeljenim osjećanjima gledao utakmicu haha

EDIT: Stvarno, šta je sad sa njim? Je li se povukao skroz ili samo pauzira polusezonu dok ne nađe neki angažman

10. Ja mislim da je zavrsio...

11. Није, дао је скоро неки интервју, у Београду је тренутно јер му син иде у школу овде, каже породица му је на првом месту, вага добру понуду за њега, неколико је већ одбио.

12. Ko ne bi želeo psihopatu u timu...

13. marinkovic onu trojku na kraju
    omg

14. Jebiga, raspali smo se opet u 3 cetvrtini. Ima tu jos mnogo posla. Lepa atmosfera, ali nekako navijanjem nisam bio zadovoljan. Srbi iz Crne Gore ozbiljan tim, Vilijams i onako naduvan igracina jebem mu mater.

Nista guramo dalje, jebemoooooooooo karamoooooooooo ciganima kurac usta stvljamooooooooooooo

15. Nisam gledao utakmicu, sad pogledao neke snimke. Onaj 3+1 Vilijamsa ne da nije faul nego je čista tehnička za bacanje nogu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.