KK Partizan

1. To nije faul bio, da, generalno je bilo nekih blago cudnih sudijskih odluka, koraci Novice isto su sudjeni bez razloga kad se lomilo. Ali mislim da nisu sudije odlucile utakmicu. Imali smo ih i zbog svojih gluposti smo izgubili.

2. zadnjih 15 sekundi smo odigrali ma ono da se covjek krsti i desnom i lijevom rukom

3. e sad ako me neko ubije i hoće da podmetne samoubistvo, a ja se krstim sa obje ruke

4. u obje ruke cigara i dvije hemijske na svesci

5. čiča draža gleda neverue

6. Новица је почео добро да игра, то ме радује. Још кад бисмо имали једног-два играча, који константно добро играју, били бисмо озбиљна екипа. Мислио сам да ће Хечер бити један од тих лидера, али игра добро једном-двапут у пет партија. Бирчевић, кад год гледам, неприметан и небитан фактор, а као репрезентативац је. Више сам очекивао од њега у црно-белом дресу.

7. Odakle je ovaj Zelenogorski Stelmat ili kako god? Su ovi neki Poljaci ili?

8. Hehe koliko se raspadamo u napadu, ali dobro pobedi se zube ne gleda, nek namaze dupe gluplja strana topcidera

9. Ма добро је, јеб'о те.. Каква је утакмица била, не би ме чудило да су обе екипе изгубиле. Хехе, мор'о сам овај скеч.. :Д

Рин, играли су Евролигу пар сезона пре ове. Пољаци, да.

10. Ma znam da su mi poznati, ali jbg ne pratim aktivno evroligu već 3-4 sezone sigurno :/

11. Дуло је давио Богдана шакама а Џиле, мислим већ други пут, дави Врапца, само пешкиром. И Врапцу сви кењају нешто, Новица га редовно прозива на терену лоло.

12. Рин, играли су Евролигу пар сезона пре ове

Igrali su EL prošle godine, moćni Ponitka igrao za njih.

13. Им'о сам га на фантазију од првог кола тада. Играчина!

14. Bombaš, što si tako grub prema svojoj braći pa ih nazivaš glupima?

15. Politicka kretanja polako pocinju da nam idu u korist, takodje zanimljive stvari se dogadjaju na navijackoj tribini :)

16. takodje zanimljive stvari se dogadjaju na navijackoj tribini :)

Znači ponovo dolazi neko sa Severa da vam komanduje na tribini.

17. Oprostimo im ruznu proslost, sta

18. Ništa Džanki, nisam mogao da odem, ali spremam neku kupovinu ovih dana jer imam nekoliko hiljada na raspolaganju koje su i bile planirane za sajam. Ima toliko novih izdanja da ne znam šta bih pre. Brate odgovori na temi o stripovima, da ne spamujemo ovu.

19. Bio na picu sa likom koji dugo zivi na zapadu, slabo ga onako zanima sport, zna neke osnovne stvari i kaze: "Dobro je sto drzava pomaze zvezdi u fudbalu ipak je to bio gigant, ali ovako rasturati kosarkaski i vaterpolo klub Partizan je sramotno. Idi bre u picku materinu".

Njegove reci. U to ime jebi projekte Vuciceve.

20. особна погрешка