Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jackson 38Pts (7/9 za 2, 6/8 za 3, 6/8 bacanja). Pa lebtejebo, kako ovaj ne igra u nekoj jačoj ekipi? :S
Inače iskreno znam da je KK Partizan tema, ali samo da pohvalim redizajn i nove boje KK Cedevite
Izvori koji se odnosi na onu tablicu gdje su poređana takmičenja po rangovima su zvanične informacije sa sajtova Evrolige i Evrokupa, kao i sa sajta FIBA-e
Izvori koji se odnose na dvije tablice gdje sam prikazao sve klubove koji učestvuju u Evrokupu, odnosno FIBA-inoj LŠ su takođe s zvaničnih sajtova tih organizacija i te tablice sam se odlučio printskrinovati jer su mnogo preglednije nego nabacani top/sidebarovi sa grbovima, za 99% ljudi koji ne prate mađarske i belgijske lige, nepoznatih klubova
Izvor za moju tvrdnju da su neki od klubova koji učestvuju u evrokupu u samom vrhu (dakle top 10) evropske košarke, pored mog znanja jeste i sajt gigabasket.org koji je generalno prihvaćen kao najrelevantniji na internetu za te podatke
I za kraj, izvor za moju tvrdnju da FIBA LŠ po kvalitetu i značaju odgovara intertoto kupu, jeste logički proces koji se svakom sa iole zdravim mozgom nameće kao jedini ispravan u traganju za rješenjem tog problema
Šta ti još nije jasno?
I ja sam ih hvalio prije neki dan :D Kad su igrali protiv Igokee koja igra u onim Dallas dresovima, izgledalo je kao da gledam NBA meč.
Većina klubova ABA lige bi trebala malo da poradi na dizajnu dresova... Svakako da ne treba unakazivati kultne dresove afirmisanih klubova ali ono, malo modernije da izgledaju ne bi bilo loše
Znači Evroliga na svom sajtu objavila da je najjača? Nikad čuo za taj sajt gigabasket. A zdrav mozak i logički procesi u zemljama kojima vladaju Milo i Aco su rastegljiva kategorija.
Sve se svodi na razmenu mišljenja, ti mislš jedno ja drugo...
PAZTE SAD OVO:
Melanija Tramp navija za KK Krku
Krku trenirao Džikić
Džikić je trener KK Partizana
Peković igra u Minesoti Timbervulvsima
Peković je predsednik KK Partizana
Melanija Tramp je supruga predsednika Amerike Donalda Trampa
Partizan dogodine u NBA!!!
Krka dogodine u EL!!!!
Gigabasket ti je sajt koji izvlači podatke sa odigranih utakmica i u kombinaciji sa koeficijentima određuje gdje se koji tim kotira u evropi.
Prema Giga Basketu ovo je bilo 16 najjačih klubova u evropi na kraju sezone 2015/16:
http://i.imgur.com/Dw22Mq6.png
Evo ja sam ti štrikirao sve one koji igraj u EL pa ti vidi... od 16 najjačih klubova 11 je u EL
4 od 5 preostalih klubova su se nalazili između #18 i #26 mjesta, a jedini klub sa značajinije slabijom pozicijom ti je bila Darušafaka koja je fazon #50 ali su u međuvremenu grdne pare uzeli tako da mislim da ne bi bilo pošteno da igraju u Evrokupu koji bi jedno 80% osvojili a da ne pričam o LŠ đe najveći dio timova jedva sastavlja kraj sa krajem
Ti možeš da misliš šta oćeš ali protiv činjenica jednostavno ne možeš. Ja prvi cijenim sve što je Partizan uradio ne samo za košarku nego i za sport generalno na ovim prostorima ali trenutno jednostavno nijeste materijal za EL i ovo tvoje "EL je privatno takmičenje za nubove" proservanje je stvarno jadno... Baš djeluješ kao onaj klinac koji se posvađa sa nekim na ulici i onda kao za inat neće da izađe iz kuće u fazonu "mogu ja bez vas sam da se igram".. tako jadno mi djeluješ.
Ovo sad stvarno ne mislim uvrjedljivo... naprotiv, ovo ti kažem jer mislim da baš sjebavaš ne samo sebe nego i reputaciju svog kluba na ovom sajtu... ti si se bukvalno pretvorio u meme a čini mi se da se i Partizan kada upariš tvoje proseravanje sa lošim rezultatima i finasijskom situacijom takođe nalazi na tom putu
Partizan je večan
Eo Tv Prva o Mutavom dosije
Imamo novo pojachanje u KK, trebalo bi predstavljanje biti sledeche nedelje, ne smijem o imenima.
Malo smo zakasnili, verovatno su u Nemanjinoj racunali da li je mozda prejak igrac pa su vecali malo duze, ali su dali amin. Sad kad su preneli i mediji, moze da se kaze da je taj igrac Vladimir Dragičević.
To bi ekstra bilo, osim što je dobar igrač veliki je grobar. Ja sam ga i prizivao na početku sezonu kad sam ga spominjao u kontekstu tipa igrača koji nam treba.
Odbio je coravog letos, tako se prica, kazu da je momak zagrizeni i krvavi grobar
Kako to, zar nije on pogani petokolonaš? Mislim igrao je u Budućnosti... još sa Cetinja rodom...
Interesantno kako ti sad to ne smeta
cuti milogorac, pravi srbi iz crne gore su grobari, citaj Bar-Niksic
Priča se da ste poslali ponudu onom Stefanu Jankoviću što je letos igrao za Majami u Letnjoj ligi, navodno sutra treba da se izjasni. Momak nije bio loš tokom leta, mada mi je interesnatno što ga sa 211 centimetara visine prestavljaju kao krilnog centra.
On je bas macka u dzaku i mislim da ne racunaju ozbiljno sa njim.
Круже гласине за 4 играча, Драгићевић, Јанковић, Џоунс и Павловић. Један ће да упадне ваљда.
Baš im treba još krilnih centara, 4 minimum.
Od ove četvorice su Dragićević i Janković zapravo realni. Pavlović je više navijačka želja, a za Džonsa još nije sigurno da će popiti otkaz u Lokomotivi. Sad im je valjda za trenera došao Saša Obradović pa će se valjda definitivno znati kakav je status Džonsa u timu.
Nisam mislio da ga Partizan predstavlja kao krilnog centra, već ga generalno smatraju kao igrača za tu poziciju.
Zato što jeste krilni centar. To što je toliko visok ne mora automatski da znači da je centar, nemoj da si nub.