KK Partizan

1. gonzo jel ti radis na eurosportu ili si radio ranije

2. Gonzo je u informeru

3. Dragicevic je upravo ono o cemu penim 2 meseca, kombo 4-5, igrac koji zna dati povratnu loptiu, jak i iskusan

4. Zato što jeste krilni centar. To što je toliko visok ne mora automatski da znači da je centar, nemoj da si nub.

Izvini treneru, nisam te prepoznao. Napisao sam da mi je to čudno jer kada sam gledao neke njegove klipove uopšte nije toliko pokretljiv da bi bio krilni centar, naravno da visina nije presudna.

gonzo jel ti radis na eurosportu ili si radio ranije

Ne brate. Konkurisao sam svojevremeno, ali me je glavni urednik na razgovoru kada sam prošao tu neku njihovu selekciju otkačio pošto nemam iskustva sa radom na televiziji.
    Radim inače u Žurnalu.

5. gledao sam malo evrokup i ima neki komentator koji je bas iritantan pa rekoh ko je taj, komentarisao je hapoel lokomotivu

6. Nisam ja trener nikakav, samo mi malo bode oči kad sportski novinar razvrstava na pozicije strogo po visini. Posle pročita to neki Ćilmo i ide redom i priča da je Janković centar.

7. gledao sam malo evrokup i ima neki komentator koji je bas iritantan pa rekoh ko je taj, komentarisao je hapoel lokomotivu

Hahaha jebem te baš flipse.

Mlatoni, ništa ja ne razvrstavam po visini, nego lik jednostavno sa tom visinom nije pokretljiv toliko da bi igrao četvorku. Makar je to moj utisak gledajući njegove klipove, jedino što to nisam odmah u prvom postu napisao.

8. nisam mislio na tebe, nego da ne znas slucajno ko je

9. nisam mislio na tebe, nego da ne znas slucajno ko je

Izvini, loše sam skapirao da je prikriveni skeč u pitanju. Mnogo skečovanja po sajtu, pa čovek mora da bude oprezan.
    Nisam gledao Hapoel i Lokomotivu, tako da i nisam čuo komentatora, ali koliko ja znam Evrokup na Eurosportu najčešće radi onaj Dragan Popović što šljaka i na Studiu B (ako još radi tamo).

10. Не знам да ли гледате, али веома чудновата утакмица. Искључе им првог тренера преузме помоћни и истопе нам 17 разлике. Мали црња њихов убада немогуће шутеве.

11. Ja na kompu gledam stream Vels-Srbija, a pozadi mene TV sa Partizan-Cedevita... Zadnji put kad sam se okrenuo bilo baš tijesno... evo i sad se okrećem opet je haha

EDIT: Ček, trener Cedevite dobio tehničku? Zašto?

12. Dobio je tehničku jer je živčan xD

Kakva divlja utakmica.

13. Ovog Džeksona iz dva tri navrata počnu da čuvaju tek kad uđe u reket... kao da je centar jebeni a ne kepec od metar osamdeset maksimalno.

Inače odličan no look pas je sad imao

EDIT: Tj. pas sam po sebi nije odličan, nego je smiješno da se košarkaši partizana gube na tako jeftine fore

14. Opet ćemo se boriti za odlično peto mesto na kraju, vidim ja...

15. ja bih sad napisao "lol, gubite od svih relevantnih ekipa" ali pošto smo danas pukli od Karpoša... jebi ga poklopiću se.

mada opet, imali ste mnogo zajeban raspored sad, budućnost, pa zvezda pa cedevita... nije lako to sve izgurati zaredom pritisak je veliki

16. Риспект за Ђанмарка Поцека, човек је ватра, срчан.

17. Na kraju su navijači aplaudirali Poceku dok je izlazio, zaista lep gest. Kapa dole

18. Poceko je ko dinamit.

Partizan je ko invalid, ćopa jednom nogom.

19. Стварно лудак од тренера, како је подигао екипу, свака му част.

Глупо сте опет фаулове распоредили, превише бацања, чак 34 сте дозволили витаминима. Било би и више да нису улазиле бар једно 5-6 пута оне 2+1 ситуације.

Иначе се Цедевита фино стабилизовала, тренутно најбољи нападачки потенцијал имају у лиги.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.