KK Partizan

1. Peković ima viziju.

2. brat sad trenira bjj i ljubičasti je pojas

3. i generalno ako trenira bjj znači da je gotivna glava.

4. Realno je trebao da se popne gore da mu picku polomi sta serenda odozgo koji kurac. Sad treba trener(koji god bio) da se njemu pravda, oce al u jajama.

5. Realno boli ga kurac sta laje ciciban sa rukama u dzepovima...

Sledecu utakmicu taj isti nece doci od sramote

6. A ne, pa kako to da VELIKI Partizan, pogotovo u posldnje 3 sezone VELIKI, triput vicešampion Srpske like, dvaput učesnik fajnl fora ABA lige, prošle godine OGROMNO 5. mesto u istoj, učesnik fibine Lige Šampiona gde zaista igraju sve odlične košarkaške ekipe od kojih se čak i NBA pribojava. I sad kako da takav Partizan izgubi od neke tamo Cedevite koja igra tamo neki Evrokup i redovan je učesnik fajnl fora ABA lige?

7. A ne, pa kako to da VELIKI Partizan, pogotovo u posldnje 3 sezone VELIKI, triput vicešampion Srpske like, dvaput učesnik fajnl fora ABA lige, prošle godine OGROMNO 5. mesto u istoj, učesnik fibine Lige Šampiona gde zaista igraju sve odlične košarkaške ekipe od kojih se čak i NBA pribojava.

Haha, koliko besmislena rečenica. xD
    A realno uvek je bilo ovakvih, nekad u komentarima foruma b92sport, nekad u naslovima "skandalozno šampion uspeo da prokocka milijardu poena prednosti ŠOKANTNO", a evo samo ovaj put zahvaćeno objektivnom kamere.

Ih, da je Radonja reagovao na svaku kritiku, da ne kažem jebanje mame što je izgubio a vodio 17 razlike u pičku materinu, ne bi stigao ništa drugo raditi.

Nebitan lik/klip skroz.

8. Lol, pa ne to je to neko gledanje slike od strane navijača Partizana poput ovog sa klipa, njima kao i dalje nije jasno kako Partizan može da izgubi od neke ekipe koja nije Golden Stejt Voriors recimo hahahaha.

Takođe ovo što Širkan reče, taj ne da neće na sledeću doći nego će biti jedan od onih koji će iz ko zna kojih razloga da "protestuje" protiv Partizana i neće dolaziti na utakmice sve dok kako tako Partizan opet ne bude prvak i dok se Dule ne vrati na mesto trenera.

EDIT: I Saša sa pecanja XD

9. Postale su mi jasne danas stvari na koje sam sumnjao odavno. Još od 2012 mi nemamo krštenog kondicionog trenera. Radoman Šćekić, ovaj sad Mihajlović valjda... Mi smo potpuno i apsolutno fizički nespremna ekipa. Ne znam da li je do igrača ili struke, verovatno pola pola, ali ne možemo dobiti nijednu ekipu koja ima više snage bez obzira na znanje. Smem reći da nisam video lošiju fizičku spremu kod nekog tima. Oni bre crkavaju posle 3 minuta igre.

10. Debil, da sam bio tamo nabo bih ga u glavu al više volim navijati iz fotelje.

11. Ostarilo se, nekad sam jurio cigane po senjaku a gleaj me sad...

12. Ojjjjj lovackih ovde

13. Viđali me ljudi na youtubu kad su bile frke na komandi... Prepoznao me i jedan lik iz Teslića, pripadnik Lidersa i fanatik uličnih tuča.

14. Lol, pa ne to je to neko gledanje slike od strane navijača Partizana poput ovog sa klipa, njima kao i dalje nije jasno kako Partizan može da izgubi od neke ekipe koja nije Golden Stejt Voriors recimo hahahaha.

Ljudi gledao sam prvu četvrtinu i četvrtu i dio treće... i kapiram da je 99% ljudi koji brane džikića ođe zapravo gledalo fudbal večeras i nemate pojma kakvu je retardiranu grešku napravio.

Džekson jebeni od 1,78m (slovim: metar sedamdesetosam) šutira odakle oće... najbliži igrač partizanov mu 2 metra udaljen... počeli su da ga udvajaju (dosta neuspješno) tamo pred kraj četvrte četvrtine kad je već bilo jasno da će izgubiti...

Razumijem ja da te iznenadi takav igrač u jednoj četvrtini kad ga uvedu... ma i dvije... ali da ti treba sat vremena da kažeš igračima "alo, pa prati onog crnju malo, vidiš kako nas zapišava" eee to mi stvarno nije jasno da će bilo ko da brani.

Opet, onaj navijač je mnogo nekulturan i bezobrazan kad na onakav način urla i ponaša se i treba ga jedno mjesec dva vratiti u obdanište da nauči neku osnovnu kulturu, ali ne možeš vala ni reći da je Džikić bio bezgrešan kad dozvoli da mu crnja od metar i 80 u đonu od pet santima uvali 32 poena

15. S kojom grupom i kada skocimise? Ja se nesto ne secam da su cigani bezali po senjaku mada ostavljam prostora da se situacija promenila nisam aktivan u tim sranjima od 2010-e

16. Ja sam blejao sa hedhantersima, bilo je to prije tačno 10 godina.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.