KK Partizan

1. odavno retardiranije igrače nismo imali

2. Ćiro jel tebi fali pola mozga? Igrači Partizana nemaju snage za 40 minuta, nema odbrane ni napada, mogu samo da fauliraju i to ako stignu. Kakva crna greška trenera.

3. Pa otprilike isto vreme jbg. Ja sam bio sa herojima al eto stvarno nemam pojma da su cigani bezali po senjaku(naravno ne ono da naidju trojica na grupu jbg to se vrv desavalo svuda). Mada su hh uvek bili na nivou

4. Koliko dobro kaže Džikić ovo da su mu neki igrači devojčice, koliko mi je samo Birčević živaca pojeo onim kilavim faulovima za reprezentaciju posle kojih je uvek bio koš, jebala ga reprezentacija i ko ga zvao u nju. Pre bi trebalo za Marinu Maljković da igra.

5. Paz brate skoro pa je potpuno je nebitno koliko je igrač visok, ako jebiga zna da igra, ili igra protiv rupe od tima. Oćeš da mi kažeš da su Kris Pol od 183cm ili Ajzeja Tomas od 175cm ili Nejt Robinson od isto toliko ili aj ovi stariji igrači Spad Veb od 171cm, Erl Bojkins od 165cm ili Magzi Bougs od 163cm loši igrači/bili loši igrači? Dobro daleko od toga da je iko od njih baš sam rešavao celu utakmicu protiv nekog tima osim možda Krisa Pola, ali ipak....

6. Alen Ajverson, moj R!N, ali dobro, to je već druga priča

7. Uuu jes i Ajverson isto on je ko Pol 183cm visok.

8. Ima sigurno još gomila tih ispod 184cm visokih (za košarku niskih/sitnih) NBA igrača koje bih mogao da nabrajam sad...

9. Ćiro jel tebi fali pola mozga? Igrači Partizana nemaju snage za 40 minuta, nema odbrane ni napada, mogu samo da fauliraju i to ako stignu. Kakva crna greška trenera.

Da mi fali pola mozga ne bih mogao ovo da kucam... takođe ne bih mogao ni da igram basket jer bih vjerovatno bio mrtav ili ne bih mogao da se krećem efikasno u zavisnosti od toga koje mi polovine fale, kao što to čine košarkaši partizana...
    Dakle ne vjerujem da im nedostaje nijedan dio mozga, pa mi zato nije jasno kako ne mogu da shvate šta treba da rade ako im je trener to stvarno rekao... a ja mislim da nije... a evo osvrnuću se baš na to dolje dok budem odgovarao Đotu.

Paz brate skoro pa je potpuno je nebitno koliko je igrač visok, ako jebiga zna da igra, ili igra protiv rupe od tima. Oćeš da mi kažeš da su Kris Pol od 183cm ili Ajzeja Tomas od 175cm ili Nejt Robinson od isto toliko ili aj ovi stariji igrači Spad Veb od 171cm, Erl Bojkins od 165cm ili Magzi Bougs od 163cm loši igrači/bili loši igrači? Dobro daleko od toga da je iko od njih baš sam rešavao celu utakmicu protiv nekog tima osim možda Krisa Pola, ali ipak....

Uopšte nije nebitno. Kad je igrač nizak možeš na drugačiji način da igraš odbranu protiv njega... jedna je stvar onemogućiti mu da pravi dobre pasove, jer tu lopta generealno ide niže i on se obično i brže kreće od visokog igrača, ali kad šutira... eeee tu je stvarno problem kad ti takav igrač da 32 poena iz totalno default pozicija.

Pa čovječe gledao sam 3 puta kako šutira lik skroz jebeno otvorene šuteve a lopta mu ide niskim lukom... Pa stani jebem ti mater ispred njega sve što treba da uradiš je da skočiš i skineš mu tu loptu, ali neeeee... igrači partizana se nabiju u reket kao da igraju protiv Onila i puštaju momka da šutira kao Novicki.

Svaka čast kad on nadmudri igrače dobrim pasovima i kretnjem u igri kakvu je zamislio trener... ali kad su igrači na terenu raspoređeni kao fudbalska reprezentacija Islanda protiv Brazila u 93. minutu pri rezultatu 0:0, eee onda stvarno ne vjerujem da je cijela krivica na igračima..

Znači njegovu visinu ne navodim zato što mislim da nizak igrač ne može biti dobar, već zato što mu je sa njegovih 1,78 dozvoljeno da igra kao jebeni Đanis Atektktktkkumpkmpktpkkkotpto.

10. Šta će biti sa Evroligom i onom Fibinom ligom u kojoj igra?
    Partizan se takmiči u Fiba ligi i čuo sam da su ih ovi iz Evrolige otpisali kao.
    Šta je fora sa time sada?

11. Ma nijesu ih otpisali, nego je nešto izvučeno iz konteksta skroz valjda.
    Onaj što je dolazio čelnik Evrolige je bio u fazonu "Puno sreće želimo Partiznu u nastavku takmičenja u FIBA LŠ" jer je Partizan odbio da učestvuje u Evrokupu koji je takođe pod pokroviteljstvom evrolige.

Sad, ako bi Partizan svojim plamanom u KLS ili ABA ligi imao pravo da učestvuje u LE ili Evrokupu, ne vjerujem da bi im iko pravio probleme... možda bi bilo nekih smaranja da neće da im se izađe u susret po nekim pitanjima, ali ovako da će im neko zabraniti učešće jer su jednom odbili, ne vjerujem da će biti slučaj.

FIBA LŠ, tu stvarno nemam pojma šta će biti sa njom... Ako je ljude toliko bolio kurac za Evrokup koji smo zvali i "Marinko Rokvić kup" zbog toga, zamisli kolko im onda puca kurac za FIBA LŠ, koja je vjerovatno dostojna imena "Doris Bizetić kup"... Nešto ne znam koliko je za FIBA-u uopšte profitbilna ta organizacija ukoliko ne budu htjeli da ulete sa nekim velikim parama pa da probaju da pridobiju određene timove da igraju za njih prije nego za EL odnosno EK (kao što si nekad u SAD imao podjelu na ABA i NBA)... Mislim da se to može postići samo licensiranjem timova kao u NBA što bi dovelo do totalno zatvorenog formata takmičenja u obje organizacije

12. Đanis Atektktktkkumpkmpktpkkkotpto.

Idi u kurac nije mi dovoljno što ceo dan krkljam ko astmatičar sa bronhitisom pred smrt, što me od silnog kašljanja boli dijafragma, što me glava otkinu od istog, nego sad se ismejah na ovo i samo ponovo jebeni kašalj izazvah... a taman se evo par minuta smirio jebeno.

13. Dzikic mora da podnese ostavku veceras. Tim je u raspadu vec mesec dana i potrebna je sok terapija. Ovo ne lici ninasta.

14. lol nije to lol, lol je što je to dotičnima prva pobeda u grupi, što nas u sred Beograda razvališe sa 15 razlike (dobro 14 jebo ga otac) i što i dalje imaju negativnu koš razliku -63 e to je lol i za jebanje naših....

15. каква оставка на први кикс, све што смо изгубили, сем ове синоћ, је било и очекивано

16. Ne radi se o tome, kad ti je apsolutno svaki igrač lošiji nego na početku sezone podnosi se ostavka jbg.

17. Dzikic mora da podnese ostavku veceras.

Hmmmm... Vlado Šćepanović podnio ostavku u Budućnosti nakon poraza od jebenog Karpoša, iako je prije toga savladao Partizan i Cedevitu u gostima i Cibonu kod kuće... Je li sve ovo samo jedna velika zavjera da se isti dovede na klupu Partizana... hmmmmmm

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.