Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A nije samo to smanjio se, video sam ga nema 175sad, mislim da ne kao igrac bio regular 6 feet, mozda tripujem al kao da se smanjio za glavu, unistile ga godine ma kormilu stuba serbstva.
Pa dobro normalno je da se ljudi godinama smanjuju, znam neke aurore odavde koji ce u tim godinama imati 150cm xd
Бомбаш, погледај фотографију мало боље и видјећеш да му ајић даје дрес, не Вучић. Између осталог, нормално је и да буде Вучић ту као премијер јер је његов гост изразио жељу да посјети клуб који се налази у његовој држави. Ово за авион не знам ни одакле си извукао ни када се десило. Могао си и ти да направиш у фотошопу.
Иначе, слаби су ти ово докази да се материјално фаворизује неки од клубова, а камо ли да је због тога упропаштен један клуб.
А који сам ја курац није битно, битно је да стојиш иза онога што кажеш доказима да би твоје ријечи имале значај, а не као њањава пичкица да на двије фотографије засниваш глупости које као папагај понављаш и надаш се да ће неко у исте повјеровати.
I pritom potajno zeli da sme da stavi dva soma na tiket hahahaha
Када би радио нешто умјесто да млати празну сламу, можда би и имао те своје 2000.
Radio bi on al' ikarbus propo
Koliko sam ja vama ustvari dupe pomerio to je za pricu.
:)
Ja evo sve na stranu sedim xd
изгледа да на Бешикташ идемо без Братковице, значи од плејева Хечер и Пот... ал ево, мунуо тројку једну и изгубио једну лопту, солидно
I Robinson da uradi nešto konačno :D
Robinson je bio sasvim solidan u proslim utakmicama, mislim da je na jednoj bio i najbolji strelac
одлично је ово, мини ренесанса Партизана, и по игри и по стању на трибинама Пионира, бљесци недавне славе. Новица погинуо и напржио се
гг
Pokazali su muda...
Одлична текма. Одиграли смо к'о да смо нека озбиљна екипа. Сад се већ може рећи да нам је Величковић најбољи играч, прошло је прилично времена откако сам рек'о да је "најбољи у последњих пар текми", а од тада је малтене сваку ојеб'о. Невероватно игра лик, мислим за играча којем је каријера једном ногом у гробу. хехе Надам се само да неће помислити да треба да игра у неком јачем или богатијем клубу и узети још који динар док може, него да ће остати у Партизану и играти за лепу реч и поштовање док код куће ножем за мазање гребе по празној конзерви паштете у нади да ће на ножу да се појаве неки трагови овог месног деликатеса.
ŠTA URADISMO "VELIKOM" BEŠIKTAŠU AJAOJ AHAHAHAHAHAHAHAHA
Kakvo brutalno silovanje degenerika Stimca i zemljaka mu, odlicno.
Decje bolesti definitivno nisu decje bolesti vec neznanje. Zimus dva pojacanja pa da napadnemo drugu titulu klupskog sampiona Evropee.
https://www.youtube.com/watch?v=madQ9H-IQd8
одлично је ово, мини ренесанса Партизана, и по игри и по стању на трибинама Пионира, бљесци недавне славе. Новица погинуо и напржио се
гг
ovo sam ja napisao samo za zvezdu 2007 protiv Reala svi znamo kako se ta renesansa završila. Mada opet možda sledeće sezone sazrite taman
Dobro deky mi jesmo propali, ali nismo baš toliko xD