KK Partizan

  1. Zvezda je bila, jeste i biće kurac od tima.

  2. Jel gledate vi utakmice i vidite kakva nam je igra, ja se preznojim kad vidim onaj hrkljuš. Bez plana i ideje, ako krene šut mogu da dobiju, u suprotnom ne znaju šta će jer unutrašnja igra ne postoji a i ne može da postoji sa ovim igračima. Selekcija igrača katastrofa. Rezultati u ABA ligi mažu oči, al to je liga u kojoj se svi osim Zvezde raspadaju i dominiraju igrači kao što su Drenovac i Janković. Možemo mi da stignemo nekako do tog finala al tu će Zvezda da nas otrese lagano. Igraćemo opet taj LŠ sledeće sezone, dovodićemo matore rekovalescente i služićemo Zvezdi kao sparing partneri. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu.

    (preporucujem +2487 | ne preporucujem -1243)

  3. salim se dobar post

  4. Od mladjih likova nema nijedan da se bar nazire neka eksplozija kroz sezonu dve, to je istina...nama jedino neka ludacka sreca ili nerealno dobrih par utakmica moze pomoci da dobijemo zvezdu, jebiga uzese nam i ono sirotinje poput RAkicevica da ima vodu dohvaca

  5. Jebote kako ocajna organizacija napada

  6. Ратковица је Тео за Хечера.

  7. Ovo Mlatonijevo kao da je pisao neki cigan tamo negde 2007 fazon, bukvalno je bila ista situacija samo su bile obrnute uloge. To je od prilike to, realno. Ok ok zvezda je imala uvek milijarde znam sta cete reci, al ne mislim na budzet nego na igru uopste, ceo sistem i kako se situacija odvijala kako je sezona odmicala i naravno, kako se na kraju zavrsavala, Partizan uzima titulu sa 50% snage..

  8. Jebemti Budućnost tim koji jebeno u Evrokupu imao skor 0-8 koš razilka -100 sig, ako ne i više, gube u aba ligi od jebenog MZT-a i Mornar Bara, ali našli nas da jebu!

  9. JEbemo mi sami sebe, pa nijednu krstenu akciju nismo odigrali, Velickovic nas sam gura (i Andric korektan) ostalo 0 bodova

  10. Jel gledate vi utakmice i vidite kakva nam je igra, ja se preznojim kad vidim onaj hrkljuš. Bez plana i ideje, ako krene šut mogu da dobiju, u suprotnom ne znaju šta će jer unutrašnja igra ne postoji a i ne može da postoji sa ovim igračima. Selekcija igrača katastrofa. Rezultati u ABA ligi mažu oči, al to je liga u kojoj se svi osim Zvezde raspadaju i dominiraju igrači kao što su Drenovac i Janković. Možemo mi da stignemo nekako do tog finala al tu će Zvezda da nas otrese lagano. Igraćemo opet taj LŠ sledeće sezone, dovodićemo matore rekovalescente i služićemo Zvezdi kao sparing partneri. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu.

    Ovakvih neiskusnih tvrdnji je bilo puno kroz istoriju Partizana, pocev sa erom posle Kicanovica i Dalipagica, zatim negde 90 i 91, pa opet odlaskom te generacije prvaka Evrope, opet posle nekoliko puta... Nastupi tako par godina kad se krv malo procisti i ohladi, u medjuvremenu ulete nekakve Bosne, Cibone, Olimpije, sad i Zvezda... To su trenutne anomalije potpuno normalne za KK Partizan. Stvari uvek dodju na svoje mesto pre ili kasnije, jer se svi zajebu hiljaditi put i potcene srce sampiona.

  11. Hecer ima indeks minus beskonacno

  12. Veličković je jedini pravi igrač u Partizanu

  13. Zavisi s koje perspektive posmatras.. Amerikanac bi rekao da je Dekolo jedini pravi igrac CSKA

  14. Misli na to da je igrac na nivou na kojem smo navikli od igraca PArtizana

  15. Ne znam, u sezoni 2009-2010 kad je Partizan otisao na F4 u rosteru su bili: Stefan Sinovec, Sava Lesic, Darko Balaban, Branislav Djekic, Strahinja Milosevic... Druga je stvar sto su tu bili Veseli i Mekejleb. Da ne duzim, naviklo se na ovakve rostere ihahaj, problem je sto se naviklo i na nekoliko Velickovica u timu.

  16. Zašto da se jebemo oko plejofa aba lige kad je očigledno da nijedan od preostala tri tima koja će igrati u istom (Zvezda, Budućnost, Cedevita) ne možemo da dobijemo, a svakako ćemo u najboljem slučaju i dogodine igrati Ligu Šampiona, bolje nam je da završimo ko prošle godine na 5. mestu, nego da završimo i na 2. na kraju i da se obrukamo (kao da ovo već nije dovoljna bruka)

  17. Inace prethodnu upravu krivim samo za sezonu posle fajnal fora kad smo imali najjaci roster i dali ga amateru Jovanovicu. Dzerels, Kecman, Gist, Veseli, Klobucar, Dzavai, Bozic, Katic, Bogdanovic, Milosavljevic, Lucic... tim koji je po svim logikama morao uzeti EL te godine, najskuplji u istoriji i das ga u ruke jebenom Jovanovicu....

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.