KK Partizan

  1. Lepo reče Blat, Partizan je diktirao tempo, sve one serije koje je Makabi pravio, bile su zbog naših grešaka kako u odbrani tako i u napadu..Mačvan, Peković i Lučić su odlično odigrali, dok je moj zemljak Milosavljević bio panj, kao i uvek...eto jedino što zameram previše grešaka, previše promašenih šuteva za 3 poena (6/24), i forsiranje malog Milosavljevića...I opet je Anđušić imao malu minutažu, al nema veze bitno da smo pobedili...

  2. ЧЕСТИТКЕ и лепа сиктеруша за Пековића, сердара Бијелопољског.

  3. Svaka čast na pobedi!

    I opet je Anđušić imao malu minutažu

    Ovo je potpuno neshvatljivo.
    Odbrana odlična, tu moram da pohvalim i Milosavljevića i Čakarevića.
    Najveća vrednost ove pobede je u tome što je ostvarena sa samo 1 strancem u ekipi (da je sreće i da nije bilo debelog ni Pekmen ne bi bio stranac).
    Bilo je par sudijskih greščica, koje srećom nisu uticale na ishod.
    Pre nego što nastavim moram da podvučem da je sama pobeda fantastičan uspeh.
    Ono što je meni zasmetalo ima veze prvenstveno sa našim mentalitetom. Naime na samom kraju kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, Blat se polomi da poraz bude manji od 4 poena, a našeg trenera Jovanovića (nisam od onih koji ga pljuju, iako mu zameram zapostavljanje Anđušića), i igrače Partizana zabole kurac, i nonšalantno se pušta šut za 3 poena, kojim Makabi dolazi na -3!
    Jasno je meni da su šanse da se ostvari isti broj pobeda kao i Makabi minimalne, ali ne mogu da shvatim da nas(u ovom slučaju ekipu Partizana) jedan Amerikanac ceni više, nego mi sami sebe! Tako se jednostavno sami limitiramo, jer da bi bio najbolji (zašto ne i opet šampion Evrope, tj, pobednik EL) moraš prvo sebe da ceniš (naravno da ne treba ni da potcenjuješ nikoga, ali ne treba da potcenjuješ ni sebe).
    Blat je još jednom na konferenciji za štampu pokazao da je šmeker. Nesumnjivo on iskreno ceni našu košarku u celini.
    Raduljica će sigurno da igra bolje, nego što je igrao do sada, ali moraće još mnogo da radi da bi dostigao nivo kvaliteta Pekovića. Centarska linija ostaje jaka, ali od nedelje ipak više neće biti najbolja u Evropi. Nadam se da će sada u EL Đekić da se skida umesto Pekmena.
    Sve što sam napisao nikako ne umanjuje vrednost jučerašnje pobede, i iskreno verujem da će se plasman u top 16 overiti već naredne nedelje u Belgiji.

  4. БЛАТ ЈЕ МУСАВАЦ

    Au! Da sam moderator, banovao bih te! Jebeš mi sve!
    Blat je jedan od najboljih evropskih trenera, i povrh svega jedna ljudska veličina! Šmeker!
    Da si gledao njegove konferencije, znao bi o čemu pričam. Nikada se ne hvata za sudije, uvek čestita protivniku, kaže greške svoje ekipe, objektivno. Čovek je sinoć održao konferenciju na kojoj je rekao da će se Peković i Farmar vratiti u NBA kao bolji igrači jer je evropska košarka bolja od NBA! Jedan Amerikanac je to izjavio! Više je pričao o tome koliko poštuje rad Partizana, kakav je Mačvan igrač i o košarci uopšte nego o porazu svoje ekipe. NIJE POMENUO namerne lične greške (Mačvanova nije ni postojala), a većina trenera bi odlepila.

    Elem, utakmica. Partizan od početka do kraja. Sve vreme su držali utakmicu u svojim rukama. Mali pad u drugoj polovini druge četvrtine, sreća pa je do toga bila dovoljna zaliha poena da se to prebrodi. Odlično vođenje utakmice od strane Vlade Jovanovića, sa izmenama na mestu.

    Kao i uvek, evo statistike: http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=79

    I opet je Anđušić imao malu minutažu

    Ne slažem se sa RD, po prvi put, obično je sve u pravu. Anđušić je sinoć opravdano bio na klupi.
    Isto gledam komentare zašto je izveo Lučića posle 9 poena. Lučić je igrao povređen, zato. On je, po meni, odlučio utakmicu. Mačvan fantastičan, Peković takođe, ali od njega to nisu očekivali. Bio je faktor iznenađenja, i Vlada ga je iskoristio savršeno.
    Čakarević je imao 8! skokova i odigrao je odličnu odbranu, Milosavljević takođe dobar u odbrani. I zato mi je opravdano što je Anđušić sedeo. Ova trojica (Pek, Mačvan i Lučić) su bili za napad, a Milosav i Čakara za odbranu. Super.
    Božić je bio dobar, mašao je otvorene šuteve, ali je odlično kontrolisao tempo, bio siguran na prenosu i vodio ekipu na pravi način. Mali Jaramaz beznadežan slučaj. Loš u svakom segmentu igre. Ni šuta, ni tehnike, ni košarkaške inteligencije.
    Kecman fantastičan u napadu, ali to se podrazumeva. Večeras je imao dobru rolu i u odbrani. Raduljica izgubljen, i nemiran. On se za 10 minuta rvanja sa Skorcijanitisom iznervirao više nego Peković za 30! U napadu samo gleda sebe, pravi igrač za statistiku, a takve ne volim. Pas mu nije opcija, a to je veliki minus, s obzirom na sistem igre u Partizanu (daj centru, njega pokriju trojica, on izbaci loptu, neko omaši trojku (: ). Raško je kralj! Mačvan MVP kola, šta onda da serem o njemu?

    Što se tiče Low-a, ako on ne podigne značajno svoju formu, i ne počne da pravi igre, što mu je i zanimanje (PLAYMAKER), teško će Partizan nadomestiti odlazak Pekovića. RD je dobro rekao, bez njega definitivno nismo najjači u reketu.

    Sve u svemu, odlična utakmica za gledanje, i jedna zaslužena pobeda Partizana.

  5. @Crno
    Nadam se da znaš da sam zvezdaš.
    Mislim, da se ne zbuniš. ;-))))))

  6. Znam da jesi. Ipak sam ja otvorio temu, bilo bi glupo da ne pratim šta ko piše. Ti si objektivan, to što si zvezdaš, ne predstavlja problem da se često složim sa tobom.

  7. nedelja 17h,ABA liga,buducnost - Partizan, b92
    (samo jedan tim se pise velikim slovom)

  8. Zajebali nas đetići...

  9. Nego, jeste li pročitali izvalu Mute Nikolića? xD

    ABA LIGA NIJE REGULARNA, poč'o ko Lukić za JSL... :D

    http://www.sportske.net/vest/kosarka/nikolic-aba-liga-nije-regularna-59456.html

  10. Onda nijedna liga uključujući i evroligu nije regularna zbog nba igrača ljolj

  11. могло је да се учини тако што српски тимови не би играли у АБА лиги, прилика за то је пропуштена, сада нека се даве у фекалијама које су сви добрано изасрали приступањем у исту.

  12. Јебига, то је стање ствари у регионалној кошарци. Сви клубови су труба и кад би увели неко правило које се тиче гаранција остало би само пар клубова у лиги. Тако се сад готово сваки клуб крпи од месеца до месеца и свако може у сваком тренутку да прође као Олимпија.

  13. U košarci smo bar nešto, mislim na Partizan, al u drugim sportovima užas. Meni je bolje, iskreno, da gledam tekme pritiv Makabija, Cibone, Budućnosti nego ove naše lagano da meljemo po 30 razlike... Mada i ovi u ABA, sem Makabija, nisu nešto...

    Muto ,a ciganima otišo Morison, oćel to da se računa?:-) Neregularno a?:-)

  14. Da li verujete da će Crvena Zvezda narednih godina igrati u Evroligi?

    “Pred nama je projekat koji bi trebalo da traje pet godina. Da ne verujem u cilj povratka Crvene zvezde na stare staze u duhu njene tradicije ne bih se upuštao u ovakav aranžman. Znam da ima mnogo onih koji nam daju podršku i koji veruju u nas, ali pošto je ovo Srbija, ima mnogo i onih koji će sve uraditi da omalovaže naše napore i rad i da nas spreče na putu ka tom cilju”. Nebojša Čović

    hahahaha nisu više kk sledeća sezona nego kk za pet sezona....Ovo je bilo jače od mene. Dakle Grobari moji opušteno, naredne 4 titule sigurno naše! :-)

  15. penzionerska predvidjanja!!
    dobra defka,primer odlican +

  16. Šta mislite kako će se snaći večeras bez Pekmena?
    I ovo što reče Dog:

    Naime na samom kraju kada je pitanje pobednika već bilo rešeno, Blat se polomi da poraz bude manji od 4 poena, a našeg trenera Jovanovića (nisam od onih koji ga pljuju, iako mu zameram zapostavljanje Anđušića), i igrače Partizana zabole kurac, i nonšalantno se pušta šut za 3 poena, kojim Makabi dolazi na -3!

    Mnogo me nervira, ako sad Real dobije Makabi, a mi Šarlou imaćemo isti skor, al' zbog jednog poena najviše možemo do trećeg mesta. Objektivno i nam to i jeste maksimum, ali svejedno...

  17. ma overa top 16,u ovoj grupi je uspeh stichi dotle.....
    zato moramo svi jako da verujemo,da dobijemo ove =]

  18. Сво моје искуство праћења Партизана, а сеже онако бледо до Истанбула, а мало живље се сећам како сам плакао кад смо изгубили од Боровице, ми говори да вечерас губимо сто посто. Али толико сам сигуран да бих ставио двадесетак евра на пораз да ме не мрзи да одем до кладионице. Вечерас ћемо да видимо јесмо ли и даље тим који ја памтим или смо поново тим који памти мој ћале.

  19. I ja imam osjećaj da gubimo, nekako mi nisu zreli za ovjeru top16, moraju oni to na predinfarktni način.

  20. И ја имам лош осећај
    АЛИ ВЕРУЈЕМ

    ПОБЕДА!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.