Prijava

Najdraza pobeda od Istanbula. Skandal od utakmice, sudjenje u 3 cetvrtini me podsetilo na slavne dane katalonskog ciganina 2017-18 bese kad je ceta mesara iz Zeleznika smela da bije pesnicom u glavu koga oce bez faula jer su svom ciganskom bratu isplatili 7 miliona evra u dzep otetih od penzionera i kad im Barselona nije mogla dati 42 kosa. Pu mater im jebem. Sudije napusite se kurca.
Gledaoci pokazali svoje pravo lice, nista drugo do mediteranska ciganija i najozbiljnije se radujem cinjenici da su bankrot i da ce im Turci oteti sva ostrva uskoro. Stoka bre, gadjaju flasama i reklamama, da im nije bilo Obradovica i Partizana ni u Atini ne bi znali za njih. Marva romska nezahvalna.

Partizanovih 6-7 igraca pariraju svakom timu Evrope. Panter, Ledej. Eksum, Lesor, donekle Andjusic, Naneli i Papapetru se ne boje nijednog tima u Evropi. Problem je ostalih 5. Nema klupe, povredjeno nekoliko. Valjda ce mutirani iz Zeleznika uskoro dovesti 5-6 igraca iz nba po obicaju i uspeti da dodju do svoje kvote 4-28, pa da nam bude dozvoljeno da dovedemo nekog. Ipak Partizan igra kosarku, to je bundes liga za zeleznicare, oni to ne kapiraju.

joj tugo...zbog takvih smo tu gde jesmo.

danilovic se opet ubo na šrafciger.

švarcenegeru aj se kecamo

честитке ни са легијом странаца не можете да дате 60 кошева шупчине

Jel ovaj mali retardiran ili sta je sa njim? petorka igrala po 39 minuta, imali 6 igraca jebeno, otisli samo da otaljaju posao... o cemu prica usranko mali

Gledajte košarkašku rapsodiju. Makabi frižidere ubacuje, ali ne može da se odvoji. Kako god završi, posle ove utakmice deca žele da budu košarkaši. Posle one antipropagande košarke od sinoć se češu i iseku nožem svaku loptu koju nađu.

Ne seri bombi
Odličan paca inače uživam nekad gledati partizan jer nisam pod tenzijom kao Zvezdu kad gledam
Ovo gledam košarku kao takvu sto je preok

Naravno da je odlican, avangarda.

Baš kad je o Makabiju reč.
Nekad sam se pitao kako Izraelci mogu da navijaju za taj klub kad im igraju sve sami Amerikanci i poneki Balkanac.

Aha, ovo je sad tipican komentar pantera iz Zeleznika. Ponestaje im argumenata ako su ih ikad i imali.

Dobro nije te ubio ako ti je rekao

Nekad sam se pitao kako Izraelci mogu da navijaju za taj klub kad im igraju sve sami Amerikanci i poneki Balkanac.

uuu zamisli batke igraju stranci za klub za koji navijam, kako sad da navijam za isti?

Proseravanje. Stranci igraju za zvezdu i partizan (i bilo koji drugi klub ikad) 100god vec i sta sad, 3,4 stranca je dozvoljena mera ali kad vidim petorku crnju od noci onda pocne da mi smeta.

Partizan ove godine napravio mnogo bolji posao doveo odlicne igrace i sad krecu prejadni argumenti "srpski makabi" a svi bi voleli da je coravi covic uradio isto to i da zvezda sad ima 6:2 umesto 2:6.

ali kad vidim petorku crnju od noci onda pocne da mi smeta.

Upravo to.
Inače, uvek navijam isključivo za NAŠE klubove u Evropi, kao i za klubove u kojima igraju naši igrači.

Da malo procunjam, siguran sam da cu pronaci barem jedan tvoj upis iz sezone 2019-20, kada je FMP na trenutno pristune Berona, Perperoglua i Fajea (uz upravo oterane Reglanda i Kej Si Riversa), dovela Derika Brauna iz Efesa, Dzenkinsa iz Himkija, Gista iz Panate, Lorenca Brauna iz Reptorsa, Kevina Pantera iz Olimpijakosa i Lukasa iz Detroit Pistonsa. Da li si svestan ovih prebolesnih imena decxko? Da li si svestan da se negde u jesen te godine dogodilo da je po prvi put u istoriji jedan domaci tim zavrsio utakmicu bez poena domaceg igraca i jos jednu u kojoj je uslovno domaci Kuridza ubacio slobodno bacanje valjda?

Kog domaceg da dovede? Hteli su Lucica, nisu dali Nemci. Doveli Andjuisica. Sprema reprezentativce Smailagica i Vukcevica. Ko je dominirao domacom kosarkom prethodnih godina i ko je zbog frustracije i bolesti uzimao sve sto se iole naslucivalo da vredi, samo da ne zavrsi u Partizanu? Treba li da pominjem pokvaren dolazak Jovana Novaka koji je bio ekstra talenat i dugorocno resenje za reprezentaciju, da je mogao u tada raspadnutom Partizanu imati 30 minuta po utakmici?

Nemoj da jedes govna musavce nego idi gledaj FMP.

кмечи болеснику усташки још јаче

@bombaš
Upravo sam pogledao statistiku svih 28 kola Evrolige u sezoni 2019/20, nije bilo nijedne utakmice u kojoj se bar dva srpska igrača iz Srbije nisu upisala u strelce za Fmp. Moguće da je to bilo u Aba ligi, ali tu korumpiranu ligu ne pratim, kao što ne pratim ni domaću ligu u fudbalu, osim Vojvodine pošto sinovi navijaju za nju.
Kako god, u pravu si da su te sezone glavnu reč u FMP-u vodili stranci, posebno u prvom delu, i to mi je bilo odvratno tako da sam negde u to vreme i izgubio interesovanje za domaću klupsku košarku.
Ovo sa Partizanom ove sezone je samo nastavak te tendencije koja se meni uopšte ne dopada.
Ali, ko voli - svaka čast.

Partizan nije osvojio titulu još od kad je Hrvatska ušla u EU. I posle Evropska unija donosi prosperitet..

vreme je da ozalite vise zaledjenu gaduru, ima tome 11 godina... sta se cimate oko covicevog fmp-a