Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Možda sam bolestan psihički, ispranog mozga ili jednostavno sam glup jebem li ga sve su to opcije, i ne isključujem nijernu
Ali ja zvezdaša ne smatram sunarodnikom, ne navijam za repku ni u jednom sportu, i poginuo bi za partizan.
Da zap, sigurno. Ko za pomorandze i zetov kafic sto bi zivot dao.
De si caro
Desi zape, jes odmorio malo.
Jes lud Vučić otišao u Panatu dao 4 milke i reko dovedite ga vi da sjebemo partizan
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dino-merlin-odgodio-koncert-da-bi-partizan-mogao-igrati-euroligu/2482516.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
Hvala ti Merline
Mirotic pokidao, svaka cast
хахахахаха
Prvi put gledam u novoj sezoni
Au kakav je kurton ovaj kaminski
OD NASIH NOVACA URADJENO SPALITI NEMORAL
Spalili ti obor dabogda
Slazem se brate, nemoral al jace od zivota
AVANTGARDE
Hahaha
Hahaa poludio
Samo crni twin in love KIKI PARTIZAN MI LUV JA
Haha nemoral ali ok je ako ja navijam za njih
Anarhija ali kad nama sipa pare ok
Mala ekskluziva, Veseli bio dobar a Mirotic podbacio
Sto ja da popustim kad vi nemoralni cigani necete, batalite onda czv pa bataljujem i ja pfc.
Al ne, idemo do kraja, do konacnog pokolja.
https://voca.ro/1oVNVknGArFk
karaj glodare puni govna
Brt ja sam batalio, evo proznajem govna koja sponzorise drzava, covke govnaru
Sad ti xd
kirk: HAH MOSA
KIKI PARTIZAN JA NAVIJAM ZA SVE GDE IDU NASE PARE, VOLIM ZVEZDU PARTIZAN AUTOPUTEVE I STADION U LESKOVCU