KK Partizan

1. AHAHAHAHAHAHAHAHA KRV TI JEBEM!!
    Koliko je ojebao ovaj prvi, odavno se nisam ovako ismejao. :D

2. Pa evo ovako, kako je meni sve to delovalo.

Pre tekme, nisam bio 100% siguran da ćemo pobediti. Recimo da sam bio negde na 70%-30% za nas. Više nego u prethodnim derbijima, jer je efempe smenio trenera pred ove utakmice, što je čist idiotizam. Da nije bilo toga tripovao bih da su šanse 50%-50%, jer za razliku od prethodnih sezona gde si odlučujuću utakmicu 100% mogao da upišeš kao pobedu Partizana, ove godine je malo drugačije.
    Nadu u pobedu mi je podgrevalo to što smo u boljoj formi i bolji smo nego na početku sezone. Ekipa je krenula da rešava neizvesne završnice, a naročito je dobro krenula da igra treću četvrtinu, gde se često lomi protivnik. Nismo imali onaj furiozan start, a kurac finiš kao na početku sezone. Sada je manje padova u igri. Ima ih, ali daleko manje.

Utakmicu smo ekstra otvorili, mada to ne znači da ćeš pobediti, samo je gotivno kada tako otvoriš. Ipak ko god gleda košarku znao je da će teško sada od početka pa do kraja da bude tako i brzo su nas stigli.
    Slabo prvo poluvreme. Musli je tu bio ponajbolji. Nisu me brinuli toliko promašaji, koliko skok. Bio je užasan. Nekako znaš da će se šut koliko-toliko popraviti, ali dominacija efempe u skoku, ne znam da li ste primetili, bila je baš ubedljiva. Tu se jesam zabrinuo. Do kraja smo nekako kao držali priključak jer ni oni nisu blistali. Ali igrali su bolje u tom trenutku.
    Bertans nije mogao da pogodi, Vesterman nije razigravao kako treba i ulazak Gordića u tom trenutku je bio bolje rešenje jer iako nije blistao, ipak je tog trnutka bolje igrao od Francuza. Lovernj je igrao defanzivu, u napadu slabo. Zanimljivo Musli mi je najbolji tu bio u prvom poluvremenu i podsetio je na partije sa početka sezone. Milosavljević i Lučić su gotovo i table promašivali, ali su i oni igrali jedan solidnu odbranu, jedan odličnu.

Nisam tog trnutka bio uveren u pobedu.

Ne znam šta im je Dule rekao na poluvremenu, ali u drugo poluvreme, na parket je kročila ekipa koja je želela da pobedi. Šut se popravio, skok drastično i samo odlična partija Raška Katića ih je spasla katastrofe od nekih 20 razlike. Svi su zaigrali. Nije bilo lošeg igrača na terenu. Na kraju treće četvrtine već je bilo skoro jasno ko je tu pobedio. Katić ovamo nije imao nikakvu podršku. Nosio se lagano sa našim centrima, ali niko mu se nije priključio.
    Bertans i fantastični Bogdanović su rešili utakmicu. Lovernj se baš borio k'o zmaj, pa čak i Gagić koji je u momentima delovao trapavo, a u momentima vrhunski, jednostavno su ih salomili do kraja.

Na kraju mogu komotno da kažem, da je pobeda zaslužena, bili smo bolji i više smo želeli.
    Nadam se da će ova ekipa koju sam baš zavoleo, da ostane duže na okupu jer ukoliko ih budemo zadržali par godina, oni će harati i po Evropi, a ne samo po regionu.
    Bravo momci.

http://www.kkpartizan.rs/vesti/1287.jpg

3. Čestitam vam glodari! Nisam gledao utakmicu pošto sam krenuo juče da pijem oko podne i posle sam se toliko napio da sam zaboravio na ženu, decu i utakmicu. Verujem da ste bili mnogo bolji.

4. Verujem da ste bili mnogo bolji.

Dovoljno za pobedu. Bili smo u principu dosta bolji to drugo poluvreme.

A ja vid' lika na tribini sa vašim navijačima, isti ti sa slika onih na temi, rek'o: "Evo ga glavni jebeš mi sve" lololo

5. Čestitke Patlidžanu i od mene, šteta ih nisu više raščerečili. Ono što je izgleda sigurno da će Partizan sledeće sezone biti mnogo jača, uigranija i iskusknija ekipa pa sve i da ode pojedinac ili dva.. Proveren sistem sa klincima i tu i tamo neko pojačanje Vujošević je doveo do savršenstva tako da mi cigani tek treba da ga duvamo u narednim godinama.

Popizdio sam sinoć gledajući bezidejnu igru Zvezde, ustvari ona mi je uvek izgledala bezidejno od početka sezone, pa i kad su nanizali pobjede sve što sam video je solo prodor Rakočevića i Skota pa ako ne mogu na koš bace na stranu gde neko šuta tricu ili baci Rašku pa nek se udara i pokuša iz rolina da ubode nešto... Neverovatno je da Zvezda tako igra već 10 godina, na silu, bez smisla i ideje..

Još jednom Patlidžan kobjašnjava košarku, ali ovoga puta sa najmladjom ekipom u ligi.

6. KEEP CALM WE ARE KINGS OF THE RING OPAAAAAAAAAAA.

pies:jebem ti mater seronjo nosata sa tim carapama do kolena seljacino raspala sa frizurom ko feget trcis ko da ti je turio vulkanizer iz lezimira picko prodana. e tako, sad mi je lakse :D

7. Čestitke na pobedi grobari! Presudna treća četvrtina, do tad smo vas držali u šaci, ne računajući 7:0 na početku. Sudije su usrale samo tako, pogotovu onaj crni! Ne kažem, krivo mi je što smo izgubili, ali objektivno sam rekao bratu pre tekme da ćete verovatno dobiti...jbg. Vidimo se u Superligi. Čestitao bih i ranije, sprečen sam... lolololo

P.S. Đoni sad sam tek video ono što si mi napisao na ovoj temi, ne ljutim se, Bože sačuvaj, ne bih ni komentarisao nego skočimiš se budalio ko i obično, samo sad po našoj temi, meni bilo dosadno, pa praktično isti tekst plasirao vama... ajd pa tako!

8. Јуче су навијачке страсти биле узбуркане, па сам у духу тога и ја коментарисао, али мислим да сам био коректан и да нисам никог увредио.
    Елем, честитам на победи и морам признати да је Дуле кошаркашки геније, за клуб који није финансијски јак и форсира млађе играче.
    Фасцинантна ми је његова методологија и јасан циљ који увек има, а то се најбоље види у томе да је фурао своју причу и кад су губили током сезоне, на крају је био у праву.

Честитам на победи и титули, и надам се да вам је последња у овој сезони. :)

9. Ljudi, kazu limenke da nemamo sta da trazimo u Superligi...hehe..

10. Malopre dođoh iz one zabiti, još sam pod utiskom. Razbili smo ih u navijanju, dobra igra takođe i sto je najbitnije pobeda. Bravo momci!

11. Прво да кажем да сам пичка мала дезертерска и дефетистичка и да сам посуо дрвљем и камењем по овој екипи кад су били лоши резултати. Кењао сам тад да нема ништа од Европе, и није ме срам да кажем да сам погрешио. Дуле ипак зна шта ради.

Што се финала тиче, гледао само задњу четвртину, немам ја живаца за целу текму кад је много битна. Одушевили ме Гагић, Богдан, Џофри (Баратеон лоло). Само да остану заједно.

12. Ljudi, da ne bude zabune, ja bih i dalje streljao Muslija iako je sinoć solidon odigrao.

13. Да додам за Дулета нешто што не написах, одличан је тренер за тим где су клинци који ће га слушати, има визију коју може да пренсе на тим. У великом тиму са великим звездама то не може радити зато што нема ауторитет над њима.

Е сад, колико је добар за Партизан, мислим да је толико лош за српску кошарку. Индивидуалне квалитете појединаца подреди у корист тима, тим добија али играчи стагнирају.
    Евидентни су успеси Партизана под његовим вођством али од толике масе младих играча, мизеран је проценат оних који су успели након напуштања Партизана. Та чињеница просто дође невероватна, поготову за играче са наших простора.

14. Е сад, колико је добар за Партизан, мислим да је толико лош за српску кошарку.

Prisere mi se svaki put kad pročitam ovako nešto. Nemojte više, 'leba vam.

15. Дајте неки аргумент, моји аргументи су тепић, трипковић, перовић, величковић, рашић, весели...и још милион њих који су били екстра играчи у Партизану а просто нестали са кошаркашке мапе кад су отишли.

Ево покушавам да се, осим Пекмена, сетим неког играча који је постао звезда а играо у Партизану под Дулетовим вођством, и не могу ни једног.

Па ви кажите је ли то нормално?

16. Veličkovića je sjebao trener i povreda
    Veseli je otišao u NBA a ne u azerbejdzan normalno da ima manju minutažu i manju ulogu i ako propadne neće biti ni prvi ni poslednji evropljanin koji nije uspeo da se nametne u NBA (primer Miličić).Peković će tek da dominira u NBA verujem da može da bude još bolji.
    Palamudite još kolko oćete kako je Dule i partizan štetan za košarku i kako ćemo živeti bolje kad zvezda osvoji trofej lolo
    Krivca za propadanje naše košarke treba tražiti u nekim drugim stvarima a ne u Duletu koji ima talenat da napravi pitu od govana al to je već druga priča koja nema veze sa partizanom.Koliko god vi debilnom logikom pokušavate da povežete dominaciju partizana i lošu reprezentaciju to jednostavno nije tako

17. Дајте неки аргумент, моји аргументи су тепић, трипковић, перовић, величковић, рашић, весели...и још милион њих који су били екстра играчи у Партизану а просто нестали са кошаркашке мапе кад су отишли.

Ево покушавам да се, осим Пекмена, сетим неког играча који је постао звезда а играо у Партизану под Дулетовим вођством, и не могу ни једног.

Па ви кажите је ли то нормално?

Tepić je solidan i dan danas, njegov problem je bio odlazak u tim kao što je PAO, tamo nije igrao izgubio samopouzdanje i to je to. Verovao ti ili ne taj isti Tepić je u Partizanu imao slobodu da u napadu kreira i radi šta hoće pa ti onda kritikuj Duleta da ga je ugušio.
    Tripković nikad nije igrao ekstrau Partizanu, igrao je toplo hladno kroz celu svoju karijeru, loša odbrana i solidna praćka i imao je poprilično solidnu karijeru posle Partizana. ON nikad nije bio igrač za velika dela niti će biti.

Perović je sve samo ne igrao ekstra u Partizanu jer je čovek bi večiti talenat koji ni u Partizanu nije uspeo da uradi ništa ozbiljnije, dan kad je otišao slavio sam. Bezmud kakav jeste gubio je status prvog centra od svih centara sa koji su trebali da mu budu izmene. I Krle i Pekmen su itekako uspeli ali naravno kako pomenuti njih.

Veličković je nestao sa mape? Pa karao vs je loše pre samo nedelju dana. Čim je stigao u Real pokazao je klasu i to kakvu, bio je najbolji igrač tamo a onda svađa sa trenerom i neigranje. Povređuje se Mirotić prošle sezone i oni kud će šta će vraćaju Novicu za polufinalne duele sa Kahom čini mi se i Novica bude MVP polufinalne serije, jebo ih je jako. Vraća se mIrotić Novicu vraćaju na klupu i Real gubi finale od Barselone. Sjajna odluka trenera. Elem sećaš se možda kojim slučajem kad je ono NOvica igrao za našu reprezentaciju, ona dva takmičenja de smo prvo kao najmlađi tim i autsajder stigli do finala i uzeli srebro i onda kad smo jebali jako sve od reda na svetskom i kad su nas Turci i pored nezapamćene krađe jedva izbacili u polufinalu. E onda se Novica povredio al je sve ostalo isto a naš tim trpaju svi redom, Estonija, CG bez PEkovića, guze li guze. Jedina razlika je u tome što nema NOvice. On je igrač koji svakom timu donese 30% dodatne snage. Za njega reći da je loš košarkaš je elementarno nepoznavanje košarke.

Rašić je retard, moron, debil i sve je samo ne odlično igrao u Partizanu. Sve što je taj dobro uradio jeste utakmica u grupi sa Olimpijakosom u Pioniru i to je to. Pička, sisa, smrad, jaje, govance malo. Njegov odlazak sam slavio kao i Babovićev iz FKa. Nigde ga nije bilo protiv bilo koje solidne ekipe, igrao je samo protiv slabih ekipa. ODbrana nula, napad nikakav, šut samo protiv slabih. Pička. Taj nikad nije imao niti će ikad imati karijeru i dalje mi nije jasno zašto Duda zove taj poluproizvod u repku.

Veseli je otišao u NBA, i Pekmenu ste se smejali u prvoj sezoni kad su mu lupali banane i to ko je stigao i kad stigao. Polako ima vremena za Veselog a on igra tamo. Ako ne uspe uvek može da se vrati u Evropu i da ti demonstrira šta znači da je "propao"

Od svih grača koje si naveo samo su VEličković, Veseli i donekle Tepić(poslednju sezonu je i kod nas odigrao loše) igrali odlično. Uhvatio si se proseka i nalupetao za medalju.
    Al pošto ste vi veliki spasioci naše košarke de navedi mi jednog vašeg koji je uspeo al nemoj samo matorog Rakoča koji nije osvojio za celu svoju karijeru ništa bitno, skidam mu kapu što je bio najbolji strelac EL više puta al džaba kad mu timovi ni do F4 nisu dolazili.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.