KK Partizan

1. Супер је што смо окренули круг и сад опет расправљамо о томе колико су Партизан и Вујошевић упропастили нашу кошарку.

2. Ma da, nego de nam je Dog? Brinem se...

3. Па ти си ми ту навео неке изговоре зашто нису успели, поента је да нису. А ако сам се ја ухватио просека, наброј ми ти 5 играча, из ове деценијске ере доминације Партизана, да су постали озбиљни играчи и светске или европске звезде.

едит: Ајде да заборавимо Ракоча, Стојаковић је играо у Звезди, Тарлаћ, Радмановић.

4. Супер је што смо окренули круг и сад опет расправљамо о томе колико су Партизан и Вујошевић упропастили нашу кошарку.

Do početka nove sezone, kada će upoređivati svakog igrača sa našim i u tom upoređivanju biće duplo bolji. Uzeće sve titule i onda kada ih nakantamo kao i svake godine, onda će da pričaju kako je Dule usr'o srpsku košarku.

Da, točak vremena.

5. наброј ми ти 5 играча, из ове деценијске ере доминације Партизана,

Nabroj mi 5 zvezdinih u istoriji kluba da su to postali.

6. Џони, морамо некако да залечимо ране, јеби га :)

едит: Нисам видео овај твој пост изнад. Па овде је друга тема у питању, прочитај о чему смо писали. О последњих 10 година, Звезда није постојала на мапи а Партизан освајао све и играо Ф4.

7. ma kome bre da pravimo igrace za reprezentaciju? da ima ko da gubi sa onim teodosicem slepavim? ljudi vi izbacite jednog jebenog igraca u 10 godina i on se ponasa kao bog i batina u reprezentaciji, usere majmunko skoro svaku tekmu. dao jednu trojku u cetvrtfinalu i to je to za celu njegovu reprezentativnu karijeru.

jel treba malo o reprezentaciji u fudbalu? o stankovicu, vidicu koji isteruje kezmana, sasi ilicu koji greje klupu dok igra milijas??? danku lazovicu koji greje klupu panteli madjionicaru? startnih 11 u azerbejdzanu? ja sam davno digao ruke od te reprezentacije, cekam da prodje jedno 10ak godina da svi kumovi odjebu iz nje pa da moze ponovo da se prati.
    a i ne mora da se prati. vi ste stub srpstva, vi pravite repku (kao od 1998 do sad sto je pravite )

8. Стојаковић

AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA video čovek Zvezdu na TVu, oterali ste ga ko pseto i to netalentovano.

Радмановић.

USPEO JAŠTA MORI!!!

Ovim si definitivno pokazao da nemamo o čemu da pričamo. Razumeš se u košarku ko Marica u kriv kurac. Napusti objekat ovaj temu.

9. http://www.dodaj.rs/f/w/Kc/4dRHFgvr/1/dule.gif
    Jebo mater, video sam ovo vec 50 puta, i svaki put mi smesno. Ko je ovo napravio, da mu platim pivo i posaljem kurvu?

10. Па ти си ми ту навео неке изговоре зашто нису успели, поента је да нису. А ако сам се ја ухватио просека, наброј ми ти 5 играча, из ове деценијске ере доминације Партизана, да су постали озбиљни играчи и светске или европске звезде.

Нема фрке, момчино, не мораш толико да се бринеш. Сад ћемо да упропастимо француску кошарку. Ти само води рачуна о свом логичком апарату.

11. Sve, sve, ali nemoj da sam jos jednom procitao da neko za Tepica kaze da je dobar igrac, naci cu toga u gradu i nalupati mu sljage. Tepic je bio i ostace govno od igraca. Jeste Dule skrpio debila da koliko-toliko igra, ali od govana pita ne moze.

12. Тилмо објаснио ахахах. НЕСТАЈАЊЕ СА КОШАРКАШКЕ МАПЕ. ПА ЛОЛ

13. Saće nas francuzi bombardovati kad dule sjebe njihovu košarku ololololol

14. ĐILAS, ĆOKI I KAPIČIĆ ZA SPAS SRBSKE KOŠARKE!!!!!1

15. ja jos cekam covicevu izjavu posle finala. koja je to fora? slepac zna da sere 5 meseci i posle glavne utakmice ga nema nigde. takvi su svi cigani

16. Thilmeau

Tu m'as quelques excuses pour expliquer pourquoi ils ont échoué, et le fait est qu'ils ont échoué. Et si j'insiste sur la moyenne, nommez-moi un joueur français de la décennie de l'ère du Partizan de domination sont devenus de bons joueurs de basket-ball et le monde et les étoiles européennes.

Louis VI de France, dit "le Gros"

17. Brinu za našu košarku kao Ćoki za Vukoičićevo zdravlje.

18. oterali ste ga ko pseto i to netalentovano.

Волео би ти да се разумеш у кошарку, ал слабије.

Отерали смо Ђорђевића као псето неталентовано. Стојаковић је сам отишао, тј пребегао током једне пријатељске утакмице, тад смо чини ми се било под ембаргом, ако баш хоћеш да знаш.

Него, сви тупите курац а нико да ми наброји 5 играча које је Дуле винуо у висине.

Значи
    http://4.bp.blogspot.com/-LFPrCA8MAJg/TcmegmT6eRI/AAAAAAAAAAM/N_DJogvdblY/s1600/FlawlessVictory.png

19. Ti tupiš kurac. A što bi sad tebi neko nabrajao nešto i dokazivao? Samo serete i nalazite neke nebulozne razloge da omalovažite svako moguće dostignuće jedne INSTITUCIJE.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.