KK Partizan

1. Стеване, ја сам то и рекао, цело спортско друштво Црвена Звезда је у курцу а не само кошаркашки клуб, Бјелица је један просечан играч.

Коментар који је почео ову тему ми је био коректан и нимало прозивачки, изнео сам своје мишљење и хтео да чујем туђе. Мени су већина другова партизановци али стално дискутујемо о оваквим темама.

Е сад, можда сам на погрешној теми на форуму дао своје мишљење па је ислапо као провокација. То ми није била намера, кад провоцирам не радим то завучено.

2. Па размислите само колико деце престане да тренира јер родитељи немају пара да плаћају чланарине, припреме и пичке материне.

Додуше, постоји и она прича да се превише гледа резултат у млађим категоријама, да их више уче да играју зону него што им развијају индивидуалне квалитете. Шта знам, нисам толико упућен, али вероватно и то мало утиче...

3. jedini razlog sto zemlje balkana idu u korak sa nama u kosarci je taj sto dovode amerikance u reprezentaciju. znaci da im nije njih pusili bi konstantno.

francuzi spanci turci, grci su bolji od nas sto pored amerikanaca i crnaca koji im igraju u repki imaju pare da iste te crnce placaju da igraju u njihovim ligama.

da ne pisem o tome kako su u upravi fiba, evrolige i ostalih u glavnom francuzi, grci (pa cak i finaca ima vise no nas) pa ako zakazu pare i crnci tu su uvek namestanja i guranja.

sto se tice amera i rusa, ima ih pun kurac, 12 dobrih za basket ce naci kad hoces (a cak i u toj ruskoj repki iako imaju 300 milki ljudi igraju ameri).

ovo sto si linkovao stevane, totalna istina ali ne vidim zasto se to odnosi samo na nas, mislim da je takvo (a mozda i gore) i u ostalim drzavama.

ne trolujem, ako se ne slazes opovrgni ali nemoj onim "ovaj janpi je pijan i lupa gluposti"

i molim te nemoj o tome sta teodosic radi u cska, znamo sta cigani rade za pare a sta u reprezentaciji

4. Thilmo

Стеване, ја сам то и рекао, цело спортско друштво Црвена Звезда је у курцу а не само кошаркашки клуб

Где сам ја сад помињао стање у Спортском друштву и какве то везе има са стањем српске мкошарке и оним што сам линковао? Јебеш ти нас мало овде, а? Можете да зовете Бјелицу како хоћете, али ми немам боље крило од њега тренутно.

5. i zakljucak, mada sam vec smorio i samog sebe glavni problem u srpskoj reprezentaciji su centri, uskoro necemo imati 2 normalna centra jer ih nema u mladjim kategorijama. to sto nam sjajni suteri imaju procenat bacanja ispod 70 posto to je vec postalo neko difolt stanje.

6. Ово што каже јанпи, скроз трезвена прича.

7. То што су остали играчи после Пољске и Турске загубили муда, почели да промашују или враћају Теодосићу лопту чак и кад им се изгради позиција за шут, није Теодосићева кривица. Овај Јанпи је трол/превише острашћен и лупа глупости. Ето, нисам написао да си пијан.

8. Црнци и Финци нам сјебаше кошарку. Није то зато што нам пола руководећих људи само гледа како да напуни џепове, а друга половина спава на старој слави. Тако нам полако један Бјелица постане просечан играч, а стручњаци нам не требају, јер се наши кошаркаши штанцују у лабораторијама и рађају са познавањем основних елемената.

9. http://www.sportske.net/vest/kosarka/radnicki-pobeda-nad-partizanom-imperativ-126243.html
    Bogami ako dobijemo stvari će postati zanimljive i radnički će teško moći da se vrati.Vojvodina igra sa zvezdom i mislim da mogu da dobiju.To što je zvezda dobila na sreću i glupost radničkog(ko još u finišu meča žuri onako kad ima +7) u polufinalu ne znači da su izašli iz krize i ne bih se previše čudio kad bi ih vojvodina dobila.Kad bi se ovo desilo vojvodina bi imala 3 pobede više nego radnički i 2 više od zvezde a u ovako kratkom prvenstvu to je velika prednost.
    Bilo bi lepo kad bi prošla u aba ligu dosta ste vi iz kragujevca gledali košarku sad malo mi lolo

10. ma kurac su i on i vidic u reprezentaciji. to ti je tako. osim tudjeg citata koji je delimicno tacan ne videh da si nesto pametno napisao. ti bre kao da nisi gledao prvenstvo u turskoj. necu da gubim vreme sa tobom. poz poz

11. И треће место у домаћој лиги је доста битно. Четврти по пропозицијама мора да плати вајд-кард да би учествовао у АБА лиги, а за неке клубове је то превише новца.

12. Јанпи, ај иди на фудбалске теме, па тролуј, молим те.

13. JESAM LI JA REKO DA ĆEMO JEBATI ABALIGOA? JA PREDVIĐAM!

14. Koliko je nekima dobro da smišljaju pravila lige nevera :)
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=709641#k9460005

15. аааахахахаххахааххахахаха, јеботе само је фалило да дода 3 на карте. Оно, продаја карата током сезоне. :)

16. Koliko je nekima dobro da smišljaju pravila lige nevera :)
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=709641#k9460005

Kontam da je pažljivo određivao bodove tako da na kraju Zvezda bude bolja lololo
    Al Zvezda prva zbog boljeg učinka na F4 a to što liga vuče više bodova a još ih Igokea u obe drknula to nema veze :)
    Car nema šta.

17. e ali

2. Igokea 4,5 (Zvezda je prva zbog boljeg ucinka na F4)

win win win

18. I treba dodati još jedan bod na Rakočeve godine. Beneficirani radni staž i to lololo

Koji car.

19. I treba dodati još jedan bod na Rakočeve godine. Beneficirani radni staž i to lololo

AAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHAAHAH

20. Само да кажем, у вези јебања абалигоа:

За разлику од НЕКИХ (лоло) нагледао сам се доминације и освајања свега из реалних домена тима за који навијам. Али, ниједан трофеј до сад, ниједна победа ми није била драга као оно пишање по циганима у суботу. Дуле мађија запушио уста свима масивном курчином. Срце ми пуно ко Ракочева буља!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.