KK Partizan

1. Срце ми пуно ко Ракочева буља!

lolololo kol'ko dobra rečenica :)

2. Kenja onog vajta trojke

3. hahahaha limenke gube i od vojvodine 10 razlike baš kao što sam se nadao lolo

4. Mnogo ih je sralo a mi smo prodali neke glupe lopte na kraju, realno je falio Milosav i previše da sačuva ovog Vajta.

5. Falio je Milosav svakako...ali nema veze bicemo 1. na kraju lagano.

6. Jebiga sralo ih previše

7. Kolko vidim limenke gube 8 razlike 3 minuta do kraja

8. Ljudi, opusteno...ovakav Radnicki i ovakav FMP su bruka, prosecne ekipe. Laicki receno, Mega nam je najveci rival trenutno lol

9. Nego, sta uradile limenke, baguju mi rezultati?

10. Pobedili smo. 1 razlike. Šta li smo mi igrali, Boga pitaj. Lepo je to što se ovde više komentariše naša tekma, nego kod nas. :)

11. Muljate nesto po ko zna koji put, ali nema veze, pobede nad tim seljackim ekipama uvek dobro dodju lolo...JEBI SUPERLIGOA

12. Samo je falilo da smo izgubili, pa sledeće godine sredom protiv Barse, a subotom na noge Tamišu. :)

Al' boli nas kurac, ako se desi da ne obezbedimo ABA ligu, roknemo samo fuziju sa Megom.

13. Neće Mega 6 fuzija hehe ima dispadnete!

14. http://www.sportske.net/vest/kosarka/kako-je-izgledala-tuca-vecitih-u-cacku-126748.html
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/covic-ako-nam-ne-usvoje-zalbu-zvezda-pripisuje-titulu-sebi-126778.html
    Ja stvarno ne mogu da verujem koje su pičkice ovi zvezdaši.Jebote njih ne smeš ni ko svet faulirati.Onomad vijali bertansa po celom terenu ovde zbog nesportskog faula uleće cela kluba da se bije.Stvarno ih treba poslati na poljanu pa nek se tuku kolko im volja nije za njih košarkaški teren.I još ćoki ima obraza da se buni a nije se čuo posle jadranske lige lolo

15. E i ajd da znaju da se tuku ko svet nego ko devojčice i pederi baletani se bolje tuku od njih

16. Stvarno su stoka, Dušane. Al' ovako imaš razloga da ih pljuješ. I šta se onda žališ koji kurac?! Da nema tih pičkica tvoj navijački život ne bi imao smisla.

17. Da, jer da nema Zvezde, ne bi imao koga da kobajagi voli.

18. Sad došao iz Hale sportova, karali smo Vizuroa mnogo jako čisto da im objasnimo da smo mi prvi a oni slobodno mogu da zauzmu drugu poziciju. Al što pored mene i Mlatonija sedeo "navijač" Mege a oni nisu ni mesec dana u Kruševcu što bre lepo ne kaže da je musavac i da se ponadao. Javljao se do poluvremena tu i tamo a posle se ućutao lololo
    Novica se vraća u formu polako nadam se da će da bude spreman za reprezentaciju jer je za klasu bolji od ostalih naših četvorki. U zadnjoj četvrtini sipao ko lud.