U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja mislio tema KK Zvezda, kad ono tema KK Mrzimo Zvezdu...
ма да...не можемо стално да причамо на теми о томе колико смо јаки и колико јебемо, морамо понекад и томе колико имамо јадног ''вечитог (другопласираног) ривала'' хехе
Ne mo'š mrzeti onog ko te zasmejava.
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=711122#k9499094
Ovo što kaže dzoni
Jel znate da su počeli da prave planove za sledeću sezonu dovode i bertansa a možda i lebron dođe dokazao se u NBA može u najsrbskiji klub na svetu
Da ne ispadne da spemujem temu, ali moram pitati. Jeste li vi 100% sigurni da ne navijate za Zvezdu? Ja navijam, ali ipak ne pratim toliko da gledam šta je koji navijač Zvezde negdje komentarisao...
jebiga šalabe kad volim da čitam vaše bisere poprave čoveku dan ovaj mi je omiljeni :)
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=709641#k9460005
Ovo je trol komentar, očigledno. Vjerujem da ima bisera na obje strane, ali ipak da se toooliko bavite Zvezdom...
Pa na pocetku sezone, mi smo se bavili Partizanom, i vi ste se bavili Partizanom... Samo se secam Dogovih strucnih analiza, uporedjivanja trenera i igraca dva tima, svodjenje vode na efempeovu vodenicu i tako to.. Onda smo se mi naredni period, zbog nesto losije forme koja je posledica tima koji smo izabrali za ovu godinu, i dalje gledali samo Partizan, dok ste se vi busali kako ste evroligasi i tako to. Onda su stvari pocele da idu u nasu korist. Rakoca vise ne moze potpuno da regenerise hiperbaricna komora toliko cesto, vasi vrsni crnci koje cete da prodate u Majami i Oklahomu su zatajili,pa je voda otisla na nasu vodenicu. I tu ce i ostati. A kad je vec sve ok, onda nam ne ostaje nista drugo, nego da se tako dobro sprdamo sa vama, posto uspehe naseg KK nemamo potrebe da preuvelicavamo jer znamo njihobu i objektivnu i subjektivnu vrednost.
Sto bi rekla draga Nata, ma samo navika je tooo..
I zasto se ne otkljuca tema za podjebavanje kad je novi sex sutra?
Nesto se musavi ucutali, nema ih da prete i traze otvaranje teme da bi nam cestitali praznike..
Ne znam da smo se nešto pretjerano bavili Partizanom, osim što smo se složili da imamo bolji tim, što i sad tvrdim. I evroligaški, jer smo ušli u evroligu. Pobjede ste ostvarili, ne na račun vaše dobre igre, nego naše loše igre i pada forme ključnih igrača. Ali, i mi podižemo formu, čini mi se...
Jeeeste, sve je tako.
Ućutali se musavi, znaju i oni šta je sutrašnji scenario.
http://www.dodaj.rs/f/w/Kc/4dRHFgvr/1/dule.gif
Haha, moglo bi biti i ono jahanje lako. :)
U Vujoševićevom zadnjem intervjuu mi je najbolji sledeći deo:
"U nekim prazničnim novinama pojavila se patrijarhova poslanica u kojoj se poziva na mir i opraštanje, a u istom broju se pojavio Čovićev intervju i ne vidim kako to može da ide jedno uz drugo."
Ne znam kako ovo može da smeta normalnom čoeku... Tj. kako normalan čoek može da spoji ova dva pojma... Biće zanimljivo sutra...
A meni je u poslednjem čovićevom intervjuu najbolji sledeći deo:
ZNAČI I KECMANOVA TROJKA JE NAMEŠTENA????
I inače, ako niste znali, Partizanov ovogodišnji budžet je 3,47 miliona evra. Reko ćoravi.
Hahahhahahha on to stvarno izjavio? Ahahhahahahhahahahahhaha pa nije ni čudo što ne znaju pravila kad im je ovaj Legenda, sunce ti poljubim. Pa svi koji veruju ovom ćoravom debilu treba istog trena da se bace sa mosta jer ne zaslužuju da dišu uopšte.
http://www.sportske.net/text_images/201303/delije113093020130316214025.jpg
Lepo kaže plakata!
Ne znam da smo se nešto pretjerano bavili Partizanom, osim što smo se složili da imamo bolji tim, što i sad tvrdim. I evroligaški, jer smo ušli u evroligu. Pobjede ste ostvarili, ne na račun vaše dobre igre, nego naše loše igre i pada forme ključnih igrača. Ali, i mi podižemo formu, čini mi se...
Ne znam samo kako je to moglo da bude evroligasko finale, posto ste vi EL igrali zadnji put valjda 98.Al ko sto sam rekao, volite vi vase uspehe da preuvelicavate. Na stranu to sto vam je najveci uspeh u poslednjih 15 godina poraz u finalu od Partizana.
I naravno, nismo mi pobedili jer smo bolji, nego zato sto ste vi bili losiji. Medjutim, kad smo mi to rekli za onu prvu tekmu kad ste nas lagano dobili nakon ispadanja iz EL, kada smo mozda bili i u najgoroj formi u poslednjih 4,5 godina, vi ste pominjali neke reci , hmm, cini mi se da ste rekli "izgovori, izgovori" , i "nicija nije do zore gorela"
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:432682-Covic-Kada-god-Zvezda-dodje-do-trofeja-odmah-se-sudije-i-delegati-quotprepakujuquot-u-navijace
Haha stvarno to izjavio
ĆOKI LEGENDA
Pazi možda je Ćoki u onom fazonu ko i Strajnić ne verujmo usporenom snimku i svojim očima, doduše Ćokija u potpunosti razumem zašto ne veruje svojim očima.